Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
1.01: Ofis koordinatları(/pos): (1329.99, -982.55, 33.89, 92.42)/b]
1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:Uzun Cevaplı Sorular:1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Karakterimin İtalya'da olan işletmelerini Los Sanots'a taşıyacağım. Taşıdığım işletmeleri tek bir binadan kontrol etmek için bu holdingi açacağım. Holding içinde kargo şirketi, web sitesi tasarımı yapan bir şirket ve buna benzer bir çok şirketi barındıracağım. Bu şirketleri yönetmesi gereken bir ekip kurup yönetim kurulu oluşturacağım. Buna ek olarak ofisimde yapacağım rolleri yavaş yavaş genişleteceğim. Şirketlerin teker teker açılmasıyla reklamını bu holding üzerinden yapacağım. Roldeki iş arkadaşım ile her gün planlı olarak şirket toplantıları düzenleyeceğim. Yönetim kurulu bu toplantılara katılıp araştırma ve geliştirme adı altında birbirleri ile rol yapacaklar. Holding kendi kendine işlemeye başladığında daha fazla şirkete ve çalışana sahip olacak. Yeri geldiğinde ilaç üretimi, gıda ve tarım gibi işlerle de uğraşacağım. Bir süre sonra ulaşım ve turizm gibi işler de bu holdingin altında işleyecek. Çalışanlarıma düzenli maaş verip, role olan isteklerini daha da arttıracağım. Yeri geldiğinde diğer şirketlerle anlaşmalar yapıp ticaretimi genişleteceğim. Bana çalışan şirketlere ödemeler yapacağım. Sponsorlar ile anlaşıp firmamın ismini daha da yayacağım. Yatırım rolleri yapıp borsa da kazandığım paraları yükseltmeye çalışacağım. Şehirdeki haber ajanslarıyla haftalık olarak anlaşıp röportaj yapacağım. Otomotiv ve uçak sektörlerine tamir, yedek parça gibi olanaklar sağlayacağım. Giyim sektöründe tasarımcı alıp yeri geldiğinde giysi satışı yapacağım. Şehirin önemli yerlerinde defileler düzenleyip bu tasarımları tüketicinin önüne sereceğim.1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimi işletmelerimi tek bir yerden yönetmek için kullancağım. İş ortaklarımın ve çalışanlarımın bir arada rol yapabilmesi için güzel bir ortam sağlayacağım. Çoğu zaman toplantılarımı yapmak için bu holdingi kullanacağım. Oyunculara iş imkanı sağlayıp yatırım, işletme vb. konularda bilgi sahibi olmalarını sağlayacağım. Bu holding oyuncular için gelir kaynağı olup onlara rol imkanı sağlayacaktır. Toplantılarımızda şirketlerin gelir durumu, işleme durumu, giriş çıkış kayıtları ve muhasebe kontrolü gibi konular konuşulacak. Yeri geldiğinde en altta çalışan kişi üst kıdemlere yükselecek, üst kıdemdekiler ise alt kısımlara düşecek. Giyim, kargo, web sitesi tasarım, ilaç sektörü ve buna benzeyen tonla işi bu holding üzerinden yapacağım.1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Arkadaşlarım ve diğer rina roleplay oyuncuları için rol ortamı sağlamak istiyorum, bu ortamı sağlamak içinde bu ofise ihtiyacım var. Sunucuda yapacağım roller holding adı altında olmak zorunda, bu ad altında rol yapabilmek için ofise ihtiyacım var. Çoğu zaman yeni oyuncular rol yapabilecekleri veya öğrenebilecekleri bir ortam bulmakta zorlanıyorlar. Bu ortamı onlara sağlayabilmek amaçlarımın başında geliyor. Giyim, ilaç, gıda sektörleri gibi önemli sektörlerin rolleri sunucuda yapılmıyor. Bu açığı kapatmak için ofis açıp düzenli roller yapmak istiyorum. Bu sektörler için gerekli araştırmaları yapıp daha çok bilgi sahibi olmak istiyorum. Amazon gibi çeşitli sektörlere sahip firmaları örnek alıp sunucuda gerçekleştirmek istiyorum. Kargo rolleri yapıp ürettiğim ürünleri Santos'un dört bir yanına göndermek istiyorum. Diğer iş yerleri ile roller yapıp onlar ile ticaret yapmak istiyorum, bu yaptığım roller diğer iş yerlerini de etkileyip onların da aktif olmasını sağlayacaktır. Çoğu iş yerinin rol yapmakta zorlandığının farkındayım bu roller sayesinde onlara çeşitlilik sağlayabileceğim. Bütün bunları yapmak için de bu ofise ihtiyacım var.
Ben, "KÖZGÜR"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.