Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Stranger Park's Rippers

Başlatan SiLkerim, 23 Temmuz 2018, 01:02:12
Okunma sayısı 5783 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı optimizen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 16 Kasım 2018, 18:05
Toplam oynama: 23 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Stranger Park's Predatorys
« Yanıtla #130 : 30 Temmuz 2018, 17:06:08 »

Bloods'ta breakdance ne alaka?

Moruk yıl 1985 falan yaşıyorsan günümüze dön.
85'lerle çetenin topluca breakdance yapmasının ne alakası var? Bloods setinde B-Walk meşhurdur, hiç yaptığınızı görmedim. Modern Bloods bu değil.

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Ağustos 2018, 00:44
Toplam oynama: 28 gün, 21 saat
« Yanıtla #131 : 30 Temmuz 2018, 17:52:51 »

Bloods'ta breakdance ne alaka?

Moruk yıl 1985 falan yaşıyorsan günümüze dön.
85'lerle çetenin topluca breakdance yapmasının ne alakası var? Bloods setinde B-Walk meşhurdur, hiç yaptığınızı görmedim. Modern Bloods bu değil.

Bu modern mi şimdi moruk?

Çevrimdışı optimizen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #132 : 30 Temmuz 2018, 17:57:07 »

Bu modernlikle alakalı değil, kültürle alakalı bir yürüyüş. Bana moruk da diyemezsin, arkadaşın falan değilim. Modernleşmek için breakdance nedir Allah aşkına? Hangi Bloods çetecisi breakdance yapabiliyor?

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #133 : 30 Temmuz 2018, 17:59:11 »

Bu modernlikle alakalı değil, kültürle alakalı bir yürüyüş. Bana moruk da diyemezsin, arkadaşın falan değilim. Modernleşmek için breakdance nedir Allah aşkına? Hangi Bloods çetecisi breakdance yapabiliyor?

Kardeşim, breakdance'dan başka komut mu var? yapabilcemiz sistem bu ne yapalım. Cooder olayım b-walk yürüyüşü mü kodlim?

Çevrimdışı optimizen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #134 : 30 Temmuz 2018, 18:07:04 »

Kardeşim, breakdance'dan başka komut mu var? yapabilcemiz sistem bu ne yapalım. Cooder olayım b-walk yürüyüşü mü kodlim?
Her şeyi animasyonlarla mı yapıyorsunuz? B-Walk'ın adımlarını öğrenip oyunda WASD tuşlarıyla ve emoteler ile de yapabilirsin.

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #135 : 30 Temmuz 2018, 18:15:47 »

Her şeyi animasyonlarla mı yapıyorsunuz? B-Walk'ın adımlarını öğrenip oyunda WASD tuşlarıyla ve emoteler ile de yapabilirsin.

;D Öğrenip derken? bilmedimi söylemedim sadece sistem el vermiyor o el hareketlerini nasıl yapmayı planlıyorsun?

Çevrimdışı ♣ YOFU ♣

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vico Costa Lv.17
Son giriş: 04 Eylül 2022, 18:04
Toplam oynama: 66 gün, 18 saat
« Yanıtla #136 : 30 Temmuz 2018, 18:26:04 »
Güzel tanıtım kanki ( tanıtımın çoğu şarkı ve tartışma olsada )

Blood's seti yapıyorsun biraz role girme fırsatımız oldu ayrıca tanıtımada detaylıca göz gezdirdim role girdiğimiz bir kesimde "dawg" kelimesini kullandım yanlış bulup "dogg" la düzelttin Blood's un "dogg" kelimesini kullandığı söylüyorsun ama çetende kız bulunduruyorsun ve daha kötüsü öne gelen kişilerden biri arkadaşlar uyarı yapıp eleştirince 1985'demiyiz diyorsun :) kısaca ara ara kendinle çelişiyorsun.
Ha bir çetede kız olması yasaklanmış galiba bize haber gelmedi kusura bakma  ;D ;D

Yaptığın çete konseptini bir araştır öğren önce sonra gelip burda bilmiş tavıralarına girip atıp tut bloods yapıyorsunuz rollerinize dönüp bakıyorum ya idle de breakdance yapıyorsunuz ya şarkı paylaşıyorsunuz yada milletin yaptığı eleştiriye kayıyorsunuz.

Çevrimdışı optimizen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #137 : 30 Temmuz 2018, 18:28:49 »

;D Öğrenip derken? bilmedimi söylemedim sadece sistem el vermiyor o el hareketlerini nasıl yapmayı planlıyorsun?
İnternette "GTA SA Bloods ghands.ifp" diye aratsan zaten çıkıyor, sisteme gerek yok. Ya emoteler ile belli edersin, ya da kendince modlar kurark.

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #138 : 30 Temmuz 2018, 18:51:56 »

İnternette "GTA SA Bloods ghands.ifp" diye aratsan zaten çıkıyor, sisteme gerek yok. Ya emoteler ile belli edersin, ya da kendince modlar kurark.

Modları ben kurmadım Vuzzy kurdu, neyse düşünceni ön yargını açtında tartışalım.

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #139 : 30 Temmuz 2018, 18:53:27 »
Güzel tanıtım kanki ( tanıtımın çoğu şarkı ve tartışma olsada )

Blood's seti yapıyorsun biraz role girme fırsatımız oldu ayrıca tanıtımada detaylıca göz gezdirdim role girdiğimiz bir kesimde "dawg" kelimesini kullandım yanlış bulup "dogg" la düzelttin Blood's un "dogg" kelimesini kullandığı söylüyorsun ama çetende kız bulunduruyorsun ve daha kötüsü öne gelen kişilerden biri arkadaşlar uyarı yapıp eleştirince 1985'demiyiz diyorsun :) kısaca ara ara kendinle çelişiyorsun.
Ha bir çetede kız olması yasaklanmış galiba bize haber gelmedi kusura bakma  ;D ;D

Yaptığın çete konseptini bir araştır öğren önce sonra gelip burda bilmiş tavıralarına girip atıp tut bloods yapıyorsunuz rollerinize dönüp bakıyorum ya idle de breakdance yapıyorsunuz ya şarkı paylaşıyorsunuz yada milletin yaptığı eleştiriye kayıyorsunuz.

Kardeşim kızların değeri yok fakat hikaye'yi bilmeden konuşma birliğin bir hikayesi var yoksa hepsi erkek rp yapıcaktı ben zorladım bilip bilmeden konuşma çok iyi kültürü varmış gibi burada herkese yetiştirip laflar atıp durma ya adam gibi üslubunla eleştirir ya da defol.