


itiraf ettiğin kişi polis la normal memurunu geçtim adam teğmen-teğmen! kaç yıldır berabersiniz a*k saçmalık abi kaldırın şu rolü başka rol mü kalmadı?
en başında da söylenilen şeyi anlamadım şuan LS diye rol yaptığımız mekan LA diye geçiyor zaten LA=LS olarak bakıp onu düzeltmeniz lazım.
İlk önce küfür edip sansür atma. 2'cisi badcop rolü yapıyor ve çoğu birliğe uyuşturucu olsun vb. veriyor siz buraya gelip bilmeden bir yerden açık bulayım tarzında uğraşmayın rezil oluyorsunuz.
Yav kardeşim adam teğmen, teğmen! Senin gibi fahişe ve sokak serserileri ile iş yapmaz herif mobsterlarla felan roller yapıyordu sen kimsin? Direk söylenir mi bu? Ben senin gibi boş konuşmuyorum bana göre yanlış gelen bir şeyi sana söylüyorum yapıcı yorumlarda bulunmaya çalışıyorum sen kafanın dikine gidiyorsun, en sonunda en dikinde senin canın acıyıcak farkında değilsin.
O adam badcop rolü yapıyor daha dünkü boksun burada sokak serserisi fahişe diyorsun banka hesaplarımızı görsen abi beni de birliğe alır mısın dersin yorumlarına dikkat et küfür yeme benden o olayda teğmen beni hapse girmekten kurtardı zaten haliyle ona güvendim bilip bilmeden yorum atıyorsun bak kafamı attırıyorsunuz bir gün patlayacağım birinize eğer hala sorunun varsa buraya yazıp tanıtımı kirletme discord atayım orada senle rahat rahat konuşalım
Bu kafayla bakan biriysen hemen tanıtımı kapat, fahişe-sokak serserisi laflarını IC karakterine söylüyorum ne o, kıçında 50.000$'la sokak çetesi mi yürütüyorsun?
Kibarca konuşuyorum kibarlığımdan ödün vermiyorum ama sanırım yazı ile anlamıyorsunuz özelden DC ver ya da ben vereyim sesli olarak derdimizi anlatalım. Başak türlü olucak iş değil bu.