1-Bence koşu yarışı yapılabilir birşey, bu balık yerinin oradaki yol kısa süreliğine kapatılıp bir yarış düzenlenebilir katılım ücretsiz olmalı tabiki ödül olarak para ödülü verilebilir
2-Gleen Park mı Green Park mı tam bilmiyorum oraya kış geldiği için yılbaşı süslemesi yapılıp kartopu savaşı gibi birşey yapılabilir nasıl yaparsınız bilmiyorum ama
3-Buz pisti yapılıp oyuncuların o alanda kayması sağlanabilir mumkunlugunu bilmiyorum
4-Pizzacinin önü kalabalık oluyor genelde kış geldiği için orda sıcak çikolata satışı olabilir rol olur ama satışı nasıl olur bilmiyorum
5-Dans yarışması yapılabilir herkes kendi dansını sergiler izleyiciler oylar kazanana ödül verilebilir
6-Bu etkinlik değil ama var mı yok mu pek emin değilim kar yağdığında oyuncular konuşurken ağzından buhar çıkabilir daha güzel olurdu
7-Soyle etkinlik de olabilir haritanın bazı yerlerine hediye paketi koyulur bulanlar etkileşime geçtiğinde içinden ödül çıkar
8-Bu deniz fenerinin orda bir gemi görmüştüm sanki o gemiden 2 tane daha oluşturulup yılbaşı partisi verilebilir ama ulaşımı nasıl olur bilmiyorum
9-Yuzme yarışı olabilir ama oyuna kar yağmadan yapılmalı