Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]hisPANIKK - Cambieiro Restaurant

Başlatan hisPANIKK, 27 Mart 2021, 01:55:19
Okunma sayısı 331 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hisPANIKK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Aralık 2023, 23:16
Toplam oynama: 122 gün, 4 saat
Birlik: *JNG
[EKLENEBİLİR]hisPANIKK - Cambieiro Restaurant
« : 27 Mart 2021, 01:55:19 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Her gün aktifim, ortalama 4-5 saat arası aktifim ve bu sürecin çoğunu iş yerinde rol yaparak geçirmeyi planlıyorum.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (2353.86, -1512.02, 24.00, 311.97
)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Cambieiro Restaurant)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Restaurant)

2.05:İş yeri interioru: (●Vorchesky Pub)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Joaquin Cambeiro, eğitim seviyesi düşük düzeyde. Bir çok kez okuldan atılıp disiplin cezaları alarak okuldan uzaklaştırıldı. California bölgesinde yaşamını sürdürürken bir çok arkadaş edindi. Arkadaşlarının çoğunluğu alkol, uyuşturucu, adam yaralama ve gasp gibi bütün suç batağının içine batmış gençliğini söndürmüş bir gruptu. Arkadaşlarıyla takılarak bazı kötü alışkanlıklar edindi ailesi bölgeden uzaklaşmanın iyi bir yöntem olacağını düşünüyorlardı ve bu Joaquine için hiçte iyiye işaret değildi. Bu durumdan rahatsız olan Joaquin takıldığı ortamda jumplanarak çete tarafından Los Santosun doğu yakasına kaçırıldı. Ailesi ortalama 1 seneye yakın Joaquin'den haber alamadı. Haber aldıklarında Joaquin 18 yaşına çoktan basmıştı ve yasal olarak yapılacak bir işlem kalmamıştı. Yıllar geçtikçe doğu yakasında takıldığı grupta saygı gören biri haline geldi ortalama 30 yaşına geldiğinde arkadaşı Puppet'in hapse girmesinden sonra doğu yakasının MDC X3 setinin başına geçti. Saygı görülen birisi olduğu andan itibaren elini pis işlerden çekerek ayakçılara yaptırmaya başladı. Bir çok suçtan uzak kalarak cebine dolarları indiriyordu. Polis hiçbir şekilde Joaquin'in yaptığı faaliyetlerden haber alamıyordu. İz silme konusunda oldukça iyiydi. Ellerini pis işlere bulaştırmadığı sürede takıldığı sokakta bir restaurant açıp işletme kararı verdi ve bu zaten aklında olan bir plandı. Bu işletmeyi açıp kendisine iyi bir gelecek sunmak ve ekstra bir gelir kaynağı elde etmek istiyor. Banka üzerinden çektiği kredi ile işyerinin masraflarını karşılıyor ayrıca California'da ki ailesinden destek alıp işyerini sorunsuz bir şekilde yürütmeyi planlıyor.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (IC: Cambeiro iş yerinde genel olarak Meksikan fast-food tarzında işletmeyi planlıyor. Bir sokak köşesinde stand açıp bu işi yapmak yerine oldukça güzel bir mekan kurup müşterilerinin ilgisini çekmek ve onlara esaslı bir tat tattırmak en büyük hayalim. Bunun yanı sıra bölgede yaşayan insan sakinlerinin büyük bir kısmı Latin Amerikalı olması açacağım iş yerinin şimdiden bol para kazandıracağını düşünüyorum. Bölgede ve çevrede bir çok işletme yerlerinde Meksika'nın yemek kültürünü yansıtacak bir işletme yok. Burada yaşayan Latin Amerikalıların eminim ki gözdesi olacak olmam benim için büyük başarı. Ekstra olarak yaşımın ilerlemesini ön planda tutarak bir işe girip orada çalışmak istemiyorum. Bir işletme açarak kendi başarımı kendim kazanmak benim için daha iyi olacağına inanıyorum.

OOC: Bölgede bir çok çete faktörü yer alıyor. Bunların en başında Latin birlikler geliyor. Canlandıracağım karakter Joaquin Cambeiro sokak adıyla Slapper, bölgede Mid City Stoners X3 setinin başını çekiyor. Bölgede ki bir çok kişiyle arkadaş ve tanınan biri. Bu sayede bölgede pis işlerden uzak durup işleri ayakçılarına yaptırıyor. Kendisi sadece cebine girecek yeşilliklere bakıyor. Açacağı bu dükkan sayesinde illegal yollardan kazandığı paraları legal yollardan kazanmış gibi gösterip karapara haklama yöntemini gerçekleştirmeyi planlıyor. Bunun yanı sıra setindeki diğer arkadaşlarının rahat bir şekilde takılacağı bir mekan olması önceliği. İçeride dönecek bir çok şey gizli kalacak. Bölgede dönen rol kalitesini biraz daha arttırmak hedefim. Bölgede açılan bir yemek işletmesi yok ve oldukça başarılı roller çıkaracağımı düşünüyorum. Bölgede satılık evler olmadığı için birliğimde bulunacak oyuncuların bir rol planı oluşturması açısından da geliri olacağını düşünüyorum.  Bu sayede açmış olduğumuz birliğe de ekstra olarak roller katacağına inanıyorum. )

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (İş yerim oyunculara ekstra olarak Meksika kültürünü yansıtmak olacak. Bu şekilde diğer kişilerden farklı bir konsept ile karşılarına geleceğimden oyuncuların merak içinde olacağını hedefliyorum. Ekstra olarak bölgede açılan diğer çetelerle aynı bölgede olmam dezavantaj bu sayede açacağım bu mekan sayesinde işleri el altından yürütüp onlarla iyi geçinip onların rol çevresini genişletip onlara rollerine ve benim kendi birliğime ekstra olarak bu işyerinin bize ekstra rol kaynağı olacağını düşünüyorum. Bölgede bir çok illegal oluşum var ve bölgede tutunarak onlarla iyi bir rol çevirip arkadaşlarımın zevk alacağına inanıyorum.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Bulunduğum bölgede illegal faaliyetlerin sürdürülmesini daha ileri noktaya taşıyacak. Bölgede bir çok birlik ile iş birliği içinde olmam, onlarla beraber takılmam ve onlarla beraber bir işletme işletmek aramızda ki bağları güçlendirip bölgeye daha çok Latin-Amerikalı rol yapan insanları çekmek olacak. Yaptığım çete konsepti oldukça zor bir konsept ve rolleri iyi lanse etmek temelim. Bölgede olan aktifliği artıracak olması benim için iyiye işaret olabilir. Bölgede ki diğer İspanyol rolleri yapan kişilerin rollerinin ekstra olarak genişleyeceğine inanıyorum. Benim içinde ekstra olarak rol kaynağı olacak. )

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "hisPANIK"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı hisPANIKK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Aralık 2023, 23:16