Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD/SD Rolde /q

Başlatan VorsueQx, 25 Mart 2021, 13:59:16
Okunma sayısı 3570 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Masdenk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Polina Munoz Lv.27
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Şubat 2024, 23:16
Toplam oynama: 183 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İrlandalı
Son giriş: 17 Şubat 2023, 21:07
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 21:29
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 12 Mart 2023, 19:46
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
Ynt: PD/SD Rolde /q
« Yanıtla #20 : 27 Mart 2021, 03:49:36 »
birinci sistem suistimale açık bir sistem olur. Kişinin cidden teknik bir problemi varsa boşuna ticketlarla uğraşır. Bu durumda mağdur olan PD/SD'nin şikayet oluşturması daha mantıklı ki gerçekten teknik bir problem varsa kişi bunları şikayet altına sunabilsin.

üçüncü belirttiğin şeye gerek yok, tüm leveller PD/SD rolde /q'dan 1440 dakika işlem görüyorlar. Birkaç defa aynı sicili işleyen oyuncular "sunucu huzurunu bozma" gerekçesiyle yasaklanıyorlar diye biliyorum.

ikinci dediğin şey eğer yapılabilecekse kesinlikle gelmeli, PD/SD rolleri dışında il-legal rollerde de çokça karşılaşılan bir problem zaten bu.

Çevrimdışı VorsueQx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 22:05
Toplam oynama: 118 gün, 14 saat
« Yanıtla #21 : 28 Mart 2021, 16:55:35 »
2000 dakikadan mı başlasın??????????? Herkes senin gibi hayatsız değil be aşko 2000 dakika 1 buçuk güne eşit oluyor xd

Son 8 aydır hiç OOC sicilim olmadı kankacım. :( Her gün DM atıp, rolde /q atıp 1440 dakika jailde bekleyen çocuklar ile karıştırıyorsun beni.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=151652.0
Ben açmıştım böyle bir konu lonnely yeni süreler getirmis ama siviller için 720 den 800 e çıkmış 80 dakika ne kadar caydiracaksa.

1. Sistem w0xic im dediği gibi yanlış anlaşılmalara sebep olabilir.
 Ama 2. 3. madde mantıklı silah kaybetmek yerine o silahın piyasa değeri kadar para cezası verilsin ayni hesaba denk geliyor.  Sürelerinde baya artması lazimki bir kere o jaile düşen pişman olmali ve bidaha yapacak cesareti olmamalı. Ama ne kadat desekte Vds oldukları için yine bir fayda sağlamayacak sürelerin artması.
Destekliyorum!!

1. Madde evet biraz sıkıntılı gerçekten problemi olanlarında başı yanabilir ama silahlı bir rolde silahını kaybetmemek için /q atanların cidden caydırıcı bir ceza alması lazım. Dediğin gibi jail sonrası elinde olan silahın sistem değerinde para cezasıda eklenebilir veya söylediğim gibi direkt olarak da el koyulabilir silah kaybetmek veya bir silah parası kaybetmek cidden rolde /q atan insanların için caydırıcı bir ceza olacaktır.

birinci sistem suistimale açık bir sistem olur. Kişinin cidden teknik bir problemi varsa boşuna ticketlarla uğraşır. Bu durumda mağdur olan PD/SD'nin şikayet oluşturması daha mantıklı ki gerçekten teknik bir problem varsa kişi bunları şikayet altına sunabilsin.

üçüncü belirttiğin şeye gerek yok, tüm leveller PD/SD rolde /q'dan 1440 dakika işlem görüyorlar. Birkaç defa aynı sicili işleyen oyuncular "sunucu huzurunu bozma" gerekçesiyle yasaklanıyorlar diye biliyorum.

ikinci dediğin şey eğer yapılabilecekse kesinlikle gelmeli, PD/SD rolleri dışında il-legal rollerde de çokça karşılaşılan bir problem zaten bu.

Evet PD/SD rolleri dışında normal sivil çatışmalarında bile /q atan onlarca kişi var, bir çözüm yolu getirilebilir benim aklıma gelenler sadece bunlar.

Çevrimdışı capsn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edwin Allen Lv.17
Son giriş: 19 Ağustos 2023, 00:25
Toplam oynama: 54 gün, 3 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 20:51
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 28 Mart 2021, 17:38:03 »
2000 dakikadan mı başlasın??????????? Herkes senin gibi hayatsız değil be aşko 2000 dakika 1 buçuk güne eşit oluyor xd

Son 8 aydır hiç OOC sicilim olmadı kankacım. :( Her gün DM atıp, rolde /q atıp 1440 dakika jailde bekleyen çocuklar ile karıştırıyorsun beni.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=151652.0
Ben açmıştım böyle bir konu lonnely yeni süreler getirmis ama siviller için 720 den 800 e çıkmış 80 dakika ne kadar caydiracaksa.

1. Sistem w0xic im dediği gibi yanlış anlaşılmalara sebep olabilir.
 Ama 2. 3. madde mantıklı silah kaybetmek yerine o silahın piyasa değeri kadar para cezası verilsin ayni hesaba denk geliyor.  Sürelerinde baya artması lazimki bir kere o jaile düşen pişman olmali ve bidaha yapacak cesareti olmamalı. Ama ne kadat desekte Vds oldukları için yine bir fayda sağlamayacak sürelerin artması.
Destekliyorum!!

1. Madde evet biraz sıkıntılı gerçekten problemi olanlarında başı yanabilir ama silahlı bir rolde silahını kaybetmemek için /q atanların cidden caydırıcı bir ceza alması lazım. Dediğin gibi jail sonrası elinde olan silahın sistem değerinde para cezasıda eklenebilir veya söylediğim gibi direkt olarak da el koyulabilir silah kaybetmek veya bir silah parası kaybetmek cidden rolde /q atan insanların için caydırıcı bir ceza olacaktır.

Evet PD/SD rolleri dışında normal sivil çatışmalarında bile /q atan onlarca kişi var, bir çözüm yolu getirilebilir benim aklıma gelenler sadece bunlar.
Silahla el konulma gelirse yine yapacakları şey belli şikayet sonuclanmadan silahı satacaklar bir şekilde. Ama silahın değeri kadar para cezasi verilirse bundan kaçamazlar. Ve q atmak için sebepleri kalmaz sivilde q atanlar için. Pd/Sd içinde süreleri artarsa mükemmel olur.

Çevrimdışı flexadiesel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2024, 00:57
Toplam oynama: 202 gün, 3 saat
« Yanıtla #23 : 29 Mart 2021, 16:39:50 »
boş bir konu ne bileyim sd girdin diye rapor alamayacaksın manasıyla bunu düşünmen saçma her an herşey olabilir ailesel sorunu olur, elektirik gider herşey olabilir yani saçma desteklemiyorum

Çevrimdışı Criyus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Haziran 2022, 21:08
Toplam oynama: 155 gün, 16 saat
Son giriş: 02 Mayıs 2022, 00:47
« Yanıtla #24 : 29 Mart 2021, 17:56:08 »
Dediğin sistemlerin hepsi aşırı mantıksız.

Acil bir durum olduğu zaman veya elektriklerin felan gittiği zaman otomatik jaile gönderilmek dediğin olayın hiç açıklarını düşündünmü acaba ? Adam tam çıkıcakken pusuda onu bekleyen düşmanı varsa o adam ne yapıcak mesela. Bu sadece bu tarz şeyler ile değil 3. parti şeyler ile de sistemi yanıltarak milleti haksız yere jaile sokturabilecek şeyler.

Şikayet sonucu silahın silinmesi dediğin olaya kahkaha attım şahsen. 1-2 gün işlevini sürdürür 3. gün zaten onun da açığı bulunur. Adam silahı satadabilir, parasına el konulur diyecek isen. Dolandırılma şikayetlerinde bile kabul olduğunda paranın yarısı mağdur oyuncuya veriliyor. Silah dolandırıldığın da sana geri iade edilmiyor bile. Saçma

Şerifler veya pd ler illegaller ile alakalı arge açınca genelde yardırıp gidiyorlar zaten. Jail yükseltimi olayına girmiyorum bile, bir sürü oyuncuyu oyundan soğutucağı için geliceğini de sanmıyorum.

Çevrimdışı Yoda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mart 2023, 17:27
Toplam oynama: 420 gün, 6 saat
Birlik: ***** **ars
Son giriş: 12 Mart 2023, 03:12
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Son giriş: 06 Mart 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #25 : 29 Mart 2021, 19:49:51 »
Cezası atılıyor zaten, bazı oyuncular gerçekten bugda oluyor ve /q atması için izin veriliyor. Otomatik jaile düşmesi mantıksız

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:10
« Yanıtla #26 : 29 Mart 2021, 21:17:48 »
"3) PD/SD veya başka bir silah kaybedeceği çatışma rolünde /q atanların daha acımasızca bir jail sonucu pes ettirmeye çalışılması olabilir. 1-10 seviye bir adamın +2000 dakikadan başlaması gibi"

1-10 seviye silah kullanamıyor ama sen bilirsin. Cezaları arttırarak veya caydırıcı hale getirmekle çözülecek iş değil.

Çevrimdışı CnmBenimmm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 11 Mayıs 2023, 20:14
Toplam oynama: 11 gün, 14 saat
Birlik: **** ****sed
Köken: Fransız
Son giriş: 21 Nisan 2023, 18:24
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
« Yanıtla #27 : 29 Mart 2021, 21:21:17 »
hepsine destek

Çevrimdışı capsn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edwin Allen Lv.17
Son giriş: 19 Ağustos 2023, 00:25
Toplam oynama: 54 gün, 3 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 20:51
« Yanıtla #28 : 29 Mart 2021, 21:40:33 »
"3) PD/SD veya başka bir silah kaybedeceği çatışma rolünde /q atanların daha acımasızca bir jail sonucu pes ettirmeye çalışılması olabilir. 1-10 seviye bir adamın +2000 dakikadan başlaması gibi"

1-10 seviye silah kullanamıyor ama sen bilirsin. Cezaları arttırarak veya caydırıcı hale getirmekle çözülecek iş değil.
Adam 2000 dakika jail yerse 1 buçuk gün banlanmis oluyor hem gece hem sabah afk birakmak demek bunu 1 yapar 2 yapar ve bıkar daha fazla yememek için q atmaz. Zaten hapiste geçireceğiniz vaktin en fazla 2 saatini ayırsaniz bile yeni silah alabilirsiniz.

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 99 gün, 10 saat
« Yanıtla #29 : 01 Nisan 2021, 13:33:04 »
1. maddenizi desteklemiyorum.
Sistemin otomatik hale getirilmesi yetkililer için çok baş ağrıtıcı sonuçlar doğurur.