Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sınav ertelemesi

Başlatan EmirCE, 23 Mart 2021, 21:27:42
Okunma sayısı 1949 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Laroiche

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Temmuz 2022, 02:03
Toplam oynama: 183 gün, 6 saat
Birlik: ******* ***tel
Son giriş: 30 Haziran 2022, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sınav ertelemesi
« Yanıtla #10 : 24 Mart 2021, 10:26:54 »
ertelendi, ertelenmesi kesinlikle harika oldu.
ikinci sınavlara çalışmak için iyi bir süre verildi, iyi değerlendirmek lazım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 24 Mart 2021, 10:27:24 »
hala erteleme değil iptal istiyoruz diyenleri gördükçe bu nesile her şeyin müstahak olduğunu düşünüyorum keşke erteleme olmasaydı
twitter kitlesinin işine geldi 1 ay daha ders çalışmayıp orada burada anasını kaybetmiş eşek sıpası gibi gezip tozacaklar
ama sınav zamanı gelince tutuşup sınıfta kalmamak için yine ağlamaya başlayacaklar .d
sahte konuşma uydurunda var

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #12 : 24 Mart 2021, 11:13:15 »
hala erteleme değil iptal istiyoruz diyenleri gördükçe bu nesile her şeyin müstahak olduğunu düşünüyorum keşke erteleme olmasaydı
twitter kitlesinin işine geldi 1 ay daha ders çalışmayıp orada burada anasını kaybetmiş eşek sıpası gibi gezip tozacaklar
ama sınav zamanı gelince tutuşup sınıfta kalmamak için yine ağlamaya başlayacaklar .d

Çevrimdışı Sp3C

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Henry Vens Lv.16
Köken: Fransız
Son giriş: 17 Aralık 2023, 19:09
Toplam oynama: 30 gün, 10 saat
« Yanıtla #13 : 24 Mart 2021, 11:24:26 »
Erteleme yerine iptal isteyenlerin çoğunluğu bu görüntüden dolayı istiyor.
Spoiler:
Tabi arada senin dediğin kesim kendisi bilir ileride bir yerlere gelmeyi planlamıyorlarsa yapacak bir şey yok.
Yani iptal istenmesinde garip bir durum yok, aksine iptal edilmemesi garip.
Bence bakış açını değiştirmelisin.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #14 : 24 Mart 2021, 11:43:38 »
koskoca 1 yıl için sadece 1. ve 2. ünitelerden soru gelen basit bir sınav yapılıp başka sınav yapılmaması aşırı saçma bu notlar üniversite sınavında etkili olacak
vakalar bu kadar artmışken lise öğrencilerinin tamamının bir anda sınavlarının yapılmasının mantıklı olmadığını bende biliyorum ama twitter kitlesinin (yani lise öğrencilerinin neredeyse %70 i) derdinin vaka sayısı ve sağlıkları olmadığı ortada olduğu için her şey müstahak diyorum ve gerekirse 2 sınav daha yapılsın istiyorum

1 yıldır yan gelip yatmaya alışmış bol keseden sözlü notları alıp yüksek ortalamayla sınıf geçmeyi hayal eden boş beleş adamları görmezden gelip mantık çerçevesi içerisinde fikrimi belirtecek olursam vakaların daha düşük olduğu uygun bir zamanda 2. dönem içinde bir sınav yapılıp sürecin tamamlanması taraftarıyım

Çevrimdışı Sytréx.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ağustos 2022, 21:35
Toplam oynama: 352 gün, 20 saat
« Yanıtla #15 : 24 Mart 2021, 13:22:07 »
ac kapa ac kapa bozulcak

Çevrimdışı sabendoğu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:05
Toplam oynama: 131 gün, 0 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 29 Ağustos 2023, 09:30
Toplam oynama: 10 gün, 16 saat
Son giriş: 19 Haziran 2023, 19:58
Toplam oynama: 38 gün, 20 saat
« Yanıtla #16 : 24 Mart 2021, 15:19:39 »
koskoca 1 yıl için sadece 1. ve 2. ünitelerden soru gelen basit bir sınav yapılıp başka sınav yapılmaması aşırı saçma bu notlar üniversite sınavında etkili olacak
vakalar bu kadar artmışken lise öğrencilerinin tamamının bir anda sınavlarının yapılmasının mantıklı olmadığını bende biliyorum ama twitter kitlesinin (yani lise öğrencilerinin neredeyse %70 i) derdinin vaka sayısı ve sağlıkları olmadığı ortada olduğu için her şey müstahak diyorum ve gerekirse 2 sınav daha yapılsın istiyorum

1 yıldır yan gelip yatmaya alışmış bol keseden sözlü notları alıp yüksek ortalamayla sınıf geçmeyi hayal eden boş beleş adamları görmezden gelip mantık çerçevesi içerisinde fikrimi belirtecek olursam vakaların daha düşük olduğu uygun bir zamanda 2. dönem içinde bir sınav yapılıp sürecin tamamlanması taraftarıyım

Sınıfta hocadan daha fazla konuşup her konuda görüşlerini bildiren ve sınıftaki herkesin tek yumrukta bayıltmak istediği çocuk sensin sanırım.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 24 Mart 2021, 16:20:23 »

Sınıfta hocadan daha fazla konuşup her konuda görüşlerini bildiren ve sınıftaki herkesin tek yumrukta bayıltmak istediği çocuk sensin sanırım.
hocalardan daha fazla konuşma ve her konu hakkında görüş belirtme haricinde evet haklısın o kişi benim
klasik kanser tiplerden farkım her konuya atlamam sadece istediğim konu hakkında görüşlerimi bildiririm
açık sözlü olmam ve kimseden çekinmemem nedeniyle bayıltma girişiminde bulunmak isteyenler var ama henüz cesaret edebilen olmadı

Çevrimdışı Sp3C

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Henry Vens Lv.16
Son giriş: 17 Aralık 2023, 19:09
Toplam oynama: 30 gün, 10 saat
« Yanıtla #18 : 24 Mart 2021, 16:49:53 »

Benim düşüncem insanların görüşlerini belirtmesinde herhangi bir sakınca olmadığı yönünde, bunda sinirlenilecek herhangi bir durum da görmüyorum şahsen.
hocalardan daha fazla konuşma ve her konu hakkında görüş belirtme haricinde evet haklısın o kişi benim
klasik kanser tiplerden farkım her konuya atlamam sadece istediğim konu hakkında görüşlerimi bildiririm
açık sözlü olmam ve kimseden çekinmemem nedeniyle bayıltma girişiminde bulunmak isteyenler var ama henüz cesaret edebilen olmadı
İlk attığın iletide genelleme yaptığını düşündüğüm için yanlış anlamışım seninle o yan gelip yatanlar konusunda hemfikirim. Fakat bildiğim kadarıyla 2 sınav yapılmayacak ilk dönem de 1 sınavla tamamlanmıştı 2. dönem de aynı şekilde olacak.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 24 Mart 2021, 17:14:58 »
İlk attığın iletide genelleme yaptığını düşündüğüm için yanlış anlamışım seninle o yan gelip yatanlar konusunda hemfikirim. Fakat bildiğim kadarıyla 2 sınav yapılmayacak ilk dönem de 1 sınavla tamamlanmıştı 2. dönem de aynı şekilde olacak.
Bencede iki sınav yapılmayacak. Temennim iki sınav yapılması yönünde fakat salgın koşullarının buna müsade edeceğini sanmıyorum. Eğer yapılma imkanı olsaydı yan gelip yatanları ayıklamak için çok iyi bir fırsat olurdu. Şu an için en mantıklısı bir sınavın yapılıp öğretmenlerin vereceği iki sözlü notu ile birlikte dönemin not işlemlerini tamamlamak.