Beni tanıyan tanır, genel olarak PD içerisinde vakit geçirdim bu zamanlarda. Şunu söylemek istiyorum. ESOS ve CRYSTAL hariç diğer bütün birlikler sadece eline ak alıp millete sıkmak için var olmuş gereksiz birliklerdi o zamanlar. ESOS gibi rolünün eğlencesinin peşinde olan birlikleri Sultan alıp maske takıp AK ile DM atarak bitirdi diğer birlikler. Ve en çok üzüldüğüm şey ise bu ve bu tür şeylere göz yumulması idi. Kısaca bu video en fazla 1 senelik bir video ve o zamanlar sunucu hiç de iyi durumda değildi. Ama emeğine sağlık izleyince biraz da olsa eski anılarım depreşti...
ESOS Okey, rol yapan insanların olduğu birlikti ama CRYSTAL çok yanlış olmuş, onlar da diğer çoğunluğa katılan birliklerden biriydi, video 1 senelik değil de 2 senelik falan. 2017de ilk hesabımı açmıştım fakat pek oynamamıştım, sunucuda benim K için en güzel ortam 2019 yılındakiydi, bu süreçte muhabbetimiz olan birlikleri de o fotoğrafa eklemek istedim.
Videoda en iyi rol yapanların veya herhangi bir konuda iyi olanları değil, bizi oyunda tutan ve aramızda olan olayların eğlendirdiği birlikleri yazdım.