Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Night Stryker ??

Başlatan Hyenas, 21 Temmuz 2018, 17:27:41
Okunma sayısı 1428 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
Ynt: Night Stryker ??
« Yanıtla #20 : 22 Temmuz 2018, 16:02:54 »
Türkiye’deki oyuncağa dönen ve kişisel yönetilen devlet kurumları, temsili.

Türkiye siyaseti temsili diyosun  ;D ;D ;D @Nang

Aynen öyle... Zaten bir illegal, bir dedektif, bir night stryker midir nedir ona geçmesinden belli. Türkiye'deki gece bekçisi ile de en ufak alakası yok zaten. Bu konuda açıklama yapmaya çalışmayacağım bile. Ellerime yazık.  :-*

Kısaca batman gibi lanse ediliyor karakter. "Yöneticidir ne isterse yapar" deyip geçiyoruz. Rollük bir tarafı yok benim için bu olayın.

Merhaba sevgili oyuncu, gelen tepkilerden dolayı bir açıklama yapma gereği duydum. Bakın yönetici olduğum için bu konumda değilim. Yöneticiliğimi kullanarak daha farklı bir konuma gelebilirdim. Şuan tek yaptığım IC ve OOC olarak PD'ye destek oluşturmak. Araç hırsızlığı sistemini getirdiğimizde bu sistemin bir kaos yaratacağını biliyorduk ve bende az çok buna yardım etmek için PD'de müdahelede bulunmaktayım. OOC olarak verdiğim destek bu şekildedir umarım anlatabilmişimdir.

Bütün gün talepler ticketlar şikayetler ve oyuncu sorunlarıyla ilgilenip günün belli saatinde keyif almak isteyerek gerçekleştirdiğimiz bu eylemin bu denli tepki çekmesi açıkçası beni üzdü. Ben sabit rol yapan bir insanım ve karakterim şuan yaşadığı olaylara göre şekil almış durumda. Yapmak istediğim tek şey günün belli bir saati rol yaparak eğlenmek. Lütfen bencil olmayın ve biraz anlayışla karşılayın iyi eğlenceler iyi oyunlar.

Çevrimdışı Hyenas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruslan Selov Lv.17
Köken: Rus
Son giriş: 09 Haziran 2020, 20:52
Toplam oynama: 100 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 22 Temmuz 2018, 16:21:54 »

Aynen öyle... Zaten bir illegal, bir dedektif, bir night stryker midir nedir ona geçmesinden belli. Türkiye'deki gece bekçisi ile de en ufak alakası yok zaten. Bu konuda açıklama yapmaya çalışmayacağım bile. Ellerime yazık.  :-*

Kısaca batman gibi lanse ediliyor karakter. "Yöneticidir ne isterse yapar" deyip geçiyoruz. Rollük bir tarafı yok benim için bu olayın.

Merhaba sevgili oyuncu, gelen tepkilerden dolayı bir açıklama yapma gereği duydum. Bakın yönetici olduğum için bu konumda değilim. Yöneticiliğimi kullanarak daha farklı bir konuma gelebilirdim. Şuan tek yaptığım IC ve OOC olarak PD'ye destek oluşturmak. Araç hırsızlığı sistemini getirdiğimizde bu sistemin bir kaos yaratacağını biliyorduk ve bende az çok buna yardım etmek için PD'de müdahelede bulunmaktayım. OOC olarak verdiğim destek bu şekildedir umarım anlatabilmişimdir.

Bütün gün talepler ticketlar şikayetler ve oyuncu sorunlarıyla ilgilenip günün belli saatinde keyif almak isteyerek gerçekleştirdiğimiz bu eylemin bu denli tepki çekmesi açıkçası beni üzdü. Ben sabit rol yapan bir insanım ve karakterim şuan yaşadığı olaylara göre şekil almış durumda. Yapmak istediğim tek şey günün belli bir saati rol yaparak eğlenmek. Lütfen bencil olmayın ve biraz anlayışla karşılayın iyi eğlenceler iyi oyunlar.

Yok beni yanlış anlama ben bu konuyu Night Stryker ne anlama geliyor diye açtım dalga geçme amaçlı veya şikayetçi olduğum için açmadım.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #22 : 22 Temmuz 2018, 16:32:25 »

Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi yöneticidir yapar deyip geçiyorum zaten. Benim için problem yok yapılanda. Sıkıntı yaşananlar normal olarak gösterilmeye çalışılınca başlıyor. Gece bekçisi bilmem ne olayları falan. Hani biz kör falan değiliz ki bu dönen rollerin gece bekçiliğiyle alakası olmadığını anlamayalım. Bir kaç oyuncu da bot gibi yapılan açıklamayı alıp sağa sola yapıştırarak mantıklı gibi göstermeye çalışıyor. E insanı hayvandan ayıran en önemli özelliğini kullanıp durum değerlendirmesi yaparak ona göre hareket etsene... Azcık mantık.

Sizin yazdığınız daha dürüst bir cümle. En azından bütün gün oyuncu talepleriyle ilgilenip sıkıldığınızdan dolayı eğlenmek amacıyla bu yola giriştiğinizi söylemişsiniz. Tüm samimiyetimle söylüyorum umarım eğlenebiliyorsunuzdur. Açıklamanız için teşekkürler.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #23 : 22 Temmuz 2018, 17:11:33 »
Açıklamalar yapıldığı halde neden tartışılıyor anlamıyorum, rolleri tartışan adamların oyunda afk kalarak level kastığı da ayrı bi ironi zaten. Rol'den siyasete bağlamanızıda anlamadım açıkcası garip cidden. :(

Yöneticiler yapar diye birşey yok bu rolü kaldırabileceğini kanıtlayan adam olmadığı için verilmemiştir belki?

Sonuçta oyun süresinin %85'ini afk olarak geçiren birisine bu rolü vermek ne kadar mantıklı...

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 22 Temmuz 2018, 17:14:25 »

il-legal birisinin polis olduğu bir çok örnek var zaten Diego karakterinin sicili bulunmuyor, kötü işleri bulunmuyordu.

sonuçta hollow girl olmuyor bu adam birşeyler yapıp katmaya çalışıyor, en azından farklılık yapıyor, rol çıkartıyorlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 22 Temmuz 2018, 17:16:04 »
Bakın ben gece vardiyalarında ki eksiklerden dolayı PD'ye yardım ediyorum. İsim olarak Stryker'ı kullanmaktayız. İsim önerisin yapan kişi MANSIMOV adlı admindir. Kendisi LAPD'de Çavuş rütbesinde (Yanlışım olması Çavuştu galiba) olan bir kişiyle konuşarak bilgileri almıştır. Kendisi kadromuzda PD hakkında en fazla bilgiye sahip kişidir. Burada uydurmaca veya oyuncuları kandırmaya yönelik bir olay yoktur. Beni Memurlardan ayıran bir çok özellikte bulunmakta umarım ön yargılarınızı kırarsınız.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 22 Temmuz 2018, 17:17:12 »
Sonuçta burada arka sokaklar dönmüyor, ali aracı çek al bunu al yapılmıyor. İnsanlar rol çıkarmaya çalışıyor bu sistemi getiren kişide tartışılacak bir kişi değil. Diego çıkıp ben bu olacam denilmedi zaten ve tartışan kişilerin çoğu önceden şunu yapıyordu :D /birlik aaa diego var, polis diego yazıyor ooc yeri ic döken kişiler bence daha fazla tartışmaya gerek yok ^^

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 22 Temmuz 2018, 17:19:30 »
Yöneticidir geçelim denilmiş :D bizde afk'dır geçelim hadi diyelim :P

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 22 Temmuz 2018, 17:22:28 »
Olayı büyütmeye gerek yok konu sahibi kilitlemek istediğinde yorum olarak belirtirse kilitleyeceğim. Ayrıca bu konuyu gelip benimle özel olarak TS üzerinden de tartışabilir ve karakterim hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Çevrimdışı Hyenas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruslan Selov Lv.17
Köken: Rus
Son giriş: 09 Haziran 2020, 20:52
Toplam oynama: 100 gün, 12 saat
« Yanıtla #29 : 22 Temmuz 2018, 17:25:06 »
Olayı büyütmeye gerek yok konu sahibi kilitlemek istediğinde yorum olarak belirtirse kilitleyeceğim. Ayrıca bu konuyu gelip benimle özel olarak TS üzerinden de tartışabilir ve karakterim hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Tabii kilitleyebilirsin ben cevabımı aldım.