Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

18th Street Gang- 18. Cadde Çetesi

Başlatan ArdaCNG, 17 Mart 2021, 03:56:41
Okunma sayısı 2527 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ArdaCNG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josef Reshad Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2024, 16:34
Toplam oynama: 22 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
« : 17 Mart 2021, 03:56:41 »

Orta Amerika’daki 50,000 üyesiyle beraber Amerika’da binlercesi ve bazıları tarafından inanıldığına göre, daha 37 eyalet ve 10 yabancı ülkede 18. Cadde Çetesinin faaliyetlerine şahit olunabilir. Disiplinli ve kültürlü 18. Cadde Çetesi uzmanlara göre, en büyük rakibi MS-13 Çetesi’nden bile daha iyi organize olmuş durumda.
Tartışmalara göre, 18. Cadde Çetesi Los Angeles bölgesindeki en büyük çete. Los Angeles’da tespit edilmiş 15,000 üye olsa da bölgedeki diğer üyelerin düzineler halinde, bağımsız çetelerde, bu başlık altında toplandığı iddia ediliyor.

Uzmanların anlaşamadığı bir başka konuysa, bu çetenin Orta Amerika’da, Mara 18 gibi, benzer isimler altındaki başka çetelerle irtibat halinde olduğu…

18. Cadde Çete Kültürü

18. Sokak çete üyelerinin katı kurallara uymaları gerekmektedir. Bir çete liderinin sözüne uymamak ya da bir çete üyesine uygun saygı göstermemek, 18 saniyelik bir dayak, hatta daha ciddi suçlar için infaz ile sonuçlanabilir. FBI'a göre, 18. Cadde çetesinin bazı fraksiyonları yüksek düzeyde çok yönlülük ve organizasyon geliştirdi. 18. Cadde üyeleri genellikle Duke Blue Devils, Los Angeles Clippers, Los Angeles Angels, Los Angeles Chargers, Los Angeles Dodgers, Los Angeles Lakers ve Las Vegas Raiders gibi spor takımlarının spor kıyafetlerinde 18 numara ile kendilerini gösteriyorlar. 18. Cadde, grafiti ve dövmelerinde XV3, XVIII, X8, 99 (9 + 9 = 18) ve 3 nokta sembollerini kullanıyor. 18. Cadde, ilkokul ve ortaokul çağındaki gençleri çeteye alması nedeniyle bazen "Çocuk Ordusu" olarak anılmaktadır. Ayrıca diğer ırkların çeteyi çok etnikli hale getirmesine izin verirler. El Salvador'da, çete üyelerinin yüzüne büyük bir "18" dövmesi yapılması yaygındır. Birçok durumda dövmeleri tüm yüzü kaplar.

FAALIYETLER
Uyuşturucu ve silah ticareti
Soygun
Şantaj
Cinayet
Tetikçilik
Kadın pazarlama
Bar işletme

Birlik Kuralları
1. Rol sırasında OOC kanallar kullanılamaz.
2. Rol sırasında rolü baltalayacak hareketler sergilemek yasaktır.
3. Departman üyeleriyle çaresiz kalmadıkça çatışmak yasaktır.
4. Birlik içerisindeki hiyerarşi düzenine uyulması zorunludur.
5. Sunucudaki birlik politikalarının tümüne uymak zorunludur.
6. IC kanalları OOC kullanmak yasaktır.
7. Yetkili biri olmadan bir yere ya da bir kişiye zarar vermek yasaktır.
8. Birlik içerisindeki hiçbir üye birbirine karşı ne olursa olsun saygısızlık yapamaz. Saygısızlık halinde haklı/haksız gözetmeksizin iki tarafta uyarılır/atılır.
9.Birlik üyesi birlikte 24 saatten fazla kaldıgı zaman ck hakkı tarafımıza geçer. Birlikten ayrılma , rol baltalama , hard trolling , ihanet gibi durumlarda bu ck hakkı kullanılır ve kişi usulüne uygun bir biçimde ck edilir.
10.Birlik üyelerinin yaptıkları ve ceza aldıkları kural ihlalleri ile özel ilgilenilir. yaptıgı kural ihlalinin boyutuna göre cezalandırılır.
11. Tüm ekibimiz bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Mahalle Evi
Spoiler:

BAR
Spoiler:

Mahalle
Spoiler:

Çevrimdışı bqrqn1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 18:12
Toplam oynama: 2 gün, 19 saat
Birlik: ****XNG
Son giriş: 07 Ağustos 2024, 22:20
Toplam oynama: 178 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
Ynt: 18th Street Gang- 18. Cadde Çetesi
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2021, 10:11:07 »
Başarılı olcaksınız gibime geliyor..
Hadi bakalım iyi roller umarım güzel roller yaparız beraber..
 :smile:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Nisan 2023, 11:00
Toplam oynama: 169 gün, 15 saat
« Yanıtla #2 : 17 Mart 2021, 10:55:16 »
Keyifli roller.  :hand:

Çevrimdışı vetas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Şubat 2025, 16:00
Toplam oynama: 85 gün, 9 saat
Birlik: ***** ****rse
Son giriş: 28 Şubat 2025, 15:59
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2021, 12:18:45 »
Kankalar başarılar öncelikle birkaç önerim var. Mahalle evi, bar, mahalle gibi kısımları kesinlikle çıkartmanızı öneriyorum.  Kurallar kısmını bir alt iletiye koyabilirdiniz, yada koymanıza gerek yok zaten birliğe katılacak kişiye OOC kuralları OOC şekilde tebliğ edebilirsiniz aynı şekilde IC kuralları IC şekilde. Mahalle olarak belirttiğiniz yerde bizzat onaylı birliğim bulunuyor, aynı bölgeye asla onay verilmez yol yakınken değiştirmenizi öneririm. Birde bar olarak belirttiğiniz yer seçtiğiniz mahalleye aşırı uzak, çete konseptinde olan bir birliğin mahallesi dışında işletme açması çok saçma olur, sonuçta mafya değilsin sadece kendi bölgeni kontrol ediyorsun. Önerilerim bu kadar, başarılar tekrardan.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ekim 2020, 15:09
Toplam oynama: 20 gün, 23 saat
« Yanıtla #4 : 17 Mart 2021, 12:22:05 »
Kankalar başarılar öncelikle birkaç önerim var. Mahalle evi, bar, mahalle gibi kısımları kesinlikle çıkartmanızı öneriyorum.  Kurallar kısmını bir alt iletiye koyabilirdiniz, yada koymanıza gerek yok zaten birliğe katılacak kişiye OOC kuralları OOC şekilde tebliğ edebilirsiniz aynı şekilde IC kuralları IC şekilde. Mahalle olarak belirttiğiniz yerde bizzat onaylı birliğim bulunuyor, aynı bölgeye asla onay verilmez yol yakınken değiştirmenizi öneririm. Birde bar olarak belirttiğiniz yer seçtiğiniz mahalleye aşırı uzak, çete konseptinde olan bir birliğin mahallesi dışında işletme açması çok saçma olur, sonuçta mafya değilsin sadece kendi bölgeni kontrol ediyorsun. Önerilerim bu kadar, başarılar tekrardan.
Sistemsel onaylı bir birliğin bölgesinde birlik açabilir, politikalarda böyle bir şey yazmıyor. Birliğinin hood onayı yoksa orası senin bölgen değildir, açabilir.

Çevrimdışı vetas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Şubat 2025, 16:00
Toplam oynama: 85 gün, 9 saat
Birlik: ***** ****rse
Son giriş: 28 Şubat 2025, 15:59
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #5 : 17 Mart 2021, 12:31:52 »
Alıntı
Sistemsel onaylı bir birliğin bölgesinde birlik açabilir, politikalarda böyle bir şey yazmıyor. Birliğinin hood onayı yoksa orası senin bölgen değildir, açabilir.

Zaten açamaz demedim, iyice okusaydın bunu anlardın. Hood onaylı birliğin bölgesine de açabilirsin ama sana onay verilmez. Aynı şekilde sistem onaylı birliğin bölgesine de açabilirsin ama aynı bölgede sistem onaylı olamazsın.

Çevrimdışı ArdaCNG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josef Reshad Lv.17
Son giriş: 27 Nisan 2024, 16:34
Toplam oynama: 22 gün, 15 saat
« Yanıtla #6 : 17 Mart 2021, 13:35:19 »
Başarılı olcaksınız gibime geliyor..
Hadi bakalım iyi roller umarım güzel roller yaparız beraber..
 :smile:

Teşekkür ederim, beraber güzel roller yapacağımıza inanıyorum.  :-D

Keyifli roller.  :hand:

Teşekkür ederiz.

"Kankalar başarılar öncelikle birkaç önerim var. Mahalle evi, bar, mahalle gibi kısımları kesinlikle çıkartmanızı öneriyorum."

Öncelikle kanka benim bunları eklememin amacı aktif rol çevireceğim yerlerin diğer oyuncularıda bilmesini istediğim için ekledim.

"Kurallar kısmını bir alt iletiye koyabilirdiniz, yada koymanıza gerek yok zaten birliğe katılacak kişiye OOC kuralları OOC şekilde tebliğ edebilirsiniz aynı şekilde IC kuralları IC şekilde."

Bu dediğinede az çok katılıyorum fakat birliğe gelmek isteyenler bazen beni bulamayabilirler kurallarıda bilmeden kimse bir birliğe veya oluşuma girmek istemez ben buraya ekledim birliğe gelmek isteyenler buradan kuralları okuyup gelebilirler ayriyetten birliğe gelen kişileri IC rolü yapılacak ve OOC bir şekilde kurallar açıklanacaktır, alt ileti olarak yapmadım çünkü göze güzel hitap edeceğini düşünmüyorum o yüzden bu şekilde yaptım.

"Mahalle olarak belirttiğiniz yerde bizzat onaylı birliğim bulunuyor, aynı bölgeye asla onay verilmez yol yakınken değiştirmenizi öneririm."

Burada herhangi bir onaylı veya onaysız birlik olduğunu bilmiyordum herhangi bir bildirim gelmiyor burada birlik olduğuna dair o yüzden orayı yaptım eğer orası sizin olduğunu bilseydim eklemezdim, başka bir yer buldum başvuru güncellenecektir o konu hakkında bilginiz olsun.

"Birde bar olarak belirttiğiniz yer seçtiğiniz mahalleye aşırı uzak, çete konseptinde olan bir birliğin mahallesi dışında işletme açması çok saçma olur, sonuçta mafya değilsin sadece kendi bölgeni kontrol ediyorsun. Önerilerim bu kadar, başarılar tekrardan."

Bu fikre katılıyorum fakat o mahallede uygun bir yer bulamadığım için orayı yaptım ama şimdi ekliyeceğim mahalle için bar konumuda değişecektir.

Bütün değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz umarım güzel rollerle sunucuya renk katacağız İyi Günler, İyi Roller dilerim.

Çevrimdışı chef2.0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Russell Wes Lv.26
Köken: Kanadalı