Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rosalie Marcelo, Ice Wildon, Fire Wildon - CK Başvurusu

Başlatan Capo Proiettile, 21 Temmuz 2018, 03:25:31
Okunma sayısı 1933 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Rosalie Marcelo, Ice Wildon, Fire Wildon - CK Başvurusu
« Yanıtla #20 : 23 Temmuz 2018, 21:11:49 »
Karşılıklı CK almanızı gerektiren bir durum yok, beni yeterince kişinin önünde rezil ettiniz zaten. Ben böyle başvurular yapıp, ooc bir kaç eleştiri yaptıktan sonra neden bana oyundan sürekli "karşılıklı ck" ya da eleştirileriniz ağırlaşıyor anlamış değilim. Özellikle şu "çekememezlik" muhabbeti. Hahah, az gülmedim.
Beni CK etme izniniz olacak, benim olmayacak mı? Sizi IC'de affederek bıraktım zaten geriye dönüş sağlamadınız ve IC rollerde takmıyorsunuz da, saçmalığı yok. Tek başınıza karşınızdaki kişiyi öldürebileceğinizi sanmanız saçma. Benim size karşı hakkım olmayacak, sizin olacak ama gülünç. CK iznini karşılıklı istiyorum bırakın da yöneticiler karar versin, bu kadar korkmayın CK'dan.
Ben bu durumumda korkmuyorum fakat bir kez daha böyle saçma bir cümle kurup, beni kışkırtmaya kalkarsan; ben de senin gibi üslubumu bozarım ve doğru olan her şeyi sana anlatırım. Sen şu durumunda bana CK izni vermiyorsan asıl korkak sensin ve seni takmadığım için beni öldüremezsin, bu sadece diktatörlük çabalarıdır.
Korkaklıkla bir alakası yok, size de bahsettiğim gibi yöneticilere de bahsediyorum. Karşılıklı CK izni istiyorum, iyi forumlar.

Alıntı
CK iznini karşılıklı istiyorum bırakın da yöneticiler karar versin, bu kadar korkmayın CK'dan.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
Ynt: Rosalie Marcelo, Ice Wildon, Fire Wildon - CK Başvurusu
« Yanıtla #21 : 01 Ağustos 2018, 17:23:32 »
Verdiğiniz isimde ki karakterler devam etmekteyse CK edebilirsiniz izin verilmiştir.