Öncelikle merhaba iyi günler. Kişiyi rolde kaçırttım ve kendime getirttim fakat rolde kendisiyle ilgili hiç birşey olmaması için sürekli Realistik tavırlar sergilemiş söylemesine göre, neredeyse karakteri hiç ayılmadı kan kaybından değerleri düşüp bilinç kaybı yaşıyormuş, fakat bu devam ederse kan kaybından ölemiyormuş, her neyse rolde realistik tavırlar sergiledim diyor, E-RP, Kalıcı hasar, CK izni hiç birini bize karşı vermedi, realistik tavırlar sergileyen birisi en azından kalıcı hasar verebilir. Kişiyi mekanımda vurma olayına da gelirsek, doğu hakimiyetinin kişi de falan olduğu yok, bunu ilk defa kendisinden duyuyorum hatta doğuda kişiden fazla hakimiyetim olduğu bilinir ve doğrudur, benim clubuma geliyor ve adamları silahlarını belirtiyorlar. Sonrasında arkadaş geliyor direkt olaya atlayıp benim mekanımda yapışıyor Nicholas'ın yakasına, arkada bizim adamlarımız da vardı kimse yok demesi saçma, silahlarını olduğunu bildiğim fakat elinde olmayan adamlara kendi mekanımda racon kestirip dayak yedirtmeye göz yumamazdım. Güzel silah kullanıyorlardı düşürdüler savaş ilan edildi, kişi kaçırıldı fakat rol yapmamıza taviz bile vermedi. Bu yüzden istediği CK'yı çok saçma buluyorum ki kendisinin de rollerinde Fear'la bana karşılık vermesini bekliyorum. Doğunun hakimiyeti olan bir kişi 5 dakika da kaçırılamaz heralde, küçük bir yapılanma her zaman büyüğünden korkar, teşekkürler iyi günler.