Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yakuza

Başlatan Fasci, 08 Ocak 2018, 21:39:45
Okunma sayısı 5105 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Yakuza
« Yanıtla #20 : 11 Ocak 2018, 16:29:33 »

Çevrimdışı feeldead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 11 Ocak 2018, 23:33:04 »
Başarılar.

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 12 Ocak 2018, 02:49:14 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keiji Ren Lv.8
Köken: Japon
Son giriş: 30 Eylül 2020, 18:23
Toplam oynama: 10 gün, 4 saat
« Yanıtla #23 : 12 Ocak 2018, 10:51:18 »

Çevrimdışı ceset

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cody Brian Lv.2
Son giriş: 04 Nisan 2018, 21:46
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
« Yanıtla #24 : 12 Ocak 2018, 13:16:13 »
Tanıtım çok geride kaldı güncel tanıtımlara ayak uydurulmasını görmek isterdim.
İsim eh diyebileceğim bir şey yok.
Roller klasik farklı şeyler görmek istiyoruz.
Birlik üyelerinin "serverin en iyi birliği" demesiyle öyle olduğunuzu düşünüp ne rol yapsak övülüyoruz havalarına girmemenizi görmek isterim.
Bir çok japon ve çin mafyası rollerini daha kapsamlı sunucularda gözlemledim ve onların standartı üstüne çıkmanız gerekiyor önünüzde zorlu bir serüven var bunu dm ile yapmazsınız umarım ve bulunduğunuz konsept dolayısıyla konuşarak halletme yandaşı olmalısınız.
Spoiler:
Ekran görüntülerinizin biriyle şuan karşılaştım ve yanlış do kullanımı gördüm.Arkadaşlar rol bilen kadro diyorsanız me do kullanımı doğru olsun lütfen.

Do kullanımı genellikle oyun içi görülmeyen bir şeyi belirtmek ve rolü bununla şekillendirmek için vardır.
Fakat ben admin kelimesinin rol ile bir bağını bulamadım.

Çevrimdışı dark2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Mart 2020, 03:08
Toplam oynama: 9 gün, 20 saat
« Yanıtla #25 : 12 Ocak 2018, 13:29:44 »
Tanıtım çok geride kaldı güncel tanıtımlara ayak uydurulmasını görmek isterdim.
İsim eh diyebileceğim bir şey yok.
Roller klasik farklı şeyler görmek istiyoruz.
Birlik üyelerinin "serverin en iyi birliği" demesiyle öyle olduğunuzu düşünüp ne rol yapsak övülüyoruz havalarına girmemenizi görmek isterim.
Bir çok japon ve çin mafyası rollerini daha kapsamlı sunucularda gözlemledim ve onların standartı üstüne çıkmanız gerekiyor önünüzde zorlu bir serüven var bunu dm ile yapmazsınız umarım ve bulunduğunuz konsept dolayısıyla konuşarak halletme yandaşı olmalısınız.
Spoiler:
Ekran görüntülerinizin biriyle şuan karşılaştım ve yanlış do kullanımı gördüm.Arkadaşlar rol bilen kadro diyorsanız me do kullanımı doğru olsun lütfen.

Do kullanımı genellikle oyun içi görülmeyen bir şeyi belirtmek ve rolü bununla şekillendirmek için vardır.
Fakat ben admin kelimesinin rol ile bir bağını bulamadım.
Kişi rolü reddettiği için böyle bir şey yazdım, normalde yazılmaması gerekiyor hatta kişi biz ck ettikten sonra bile kalkıp güle oynaya yürümeye devam etti de sonradan ikna edebildik ck olduğuna :D
Öncelikle yapıcı yorumun için sağol, biz konseptimiz gereği aşırı barışçıl ve en son olarak şiddete başvuracak birliğiz. Ancak ırk gibi kırmızı çizgilerimiz var, inan bana birliğimizde gerekmediği sürece lider dahil bir kişi bile eline silah almıyor.

Çevrimdışı KuraPie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 12 Ocak 2018, 13:55:32 »
Başarılar :)

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 12 Ocak 2018, 14:37:19 »
Bu eleştiren arkadaşların ağzından düşmedi 'Farklı roller görmek istiyoruz bunlar klasik' sanırsın her alanda yakuzalarla içli dışlı  ;D arkadaşlar eleştiri bu değil siz çok yanlış anlamışsınız girdiğiniz birlik ya siyahi rolü sergiliyorsununuz ya da latinlere özeniyorsunuz sizi de anlamadım farklı konsept anlayışınız buysa buraya yorum yazmak gibi çabalara girmeyin komik duruyor..
Evliya rolü sergilemek lazım sanırım
  ;D

Çevrimdışı ceset

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cody Brian Lv.2
Son giriş: 04 Nisan 2018, 21:46
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
« Yanıtla #28 : 12 Ocak 2018, 14:40:12 »
Bu eleştiren arkadaşların ağzından düşmedi 'Farklı roller görmek istiyoruz bunlar klasik' sanırsın her alanda yakuzalarla içli dışlı  ;D arkadaşlar eleştiri bu değil siz çok yanlış anlamışsınız girdiğiniz birlik ya siyahi rolü sergiliyorsununuz ya da latinlere özeniyorsunuz sizi de anlamadım farklı konsept anlayışınız buysa buraya yorum yazmak gibi çabalara girmeyin komik duruyor..
Evliya rolü sergilemek lazım sanırım  ;D
Bu sunucudan daha sağlam platformlarda yakuzadan farklı olarak bir çok benzer rollerde bulundum,.Orada sizin gibi saygısızlar yoktu tabii.Ayrıca burada sana söylemek istediğim siyahiler ile uğraşacağınıza biraz sözünüzün geçtiğini fark ettirin ve işleri ele alın demek istiyorum.Bir siyahi sana küfür etti hemen vurman gerekmiyor bırak it gibi sızlansın.Sen bu rol hakkında çok bilgilisin kardeşim yapıcı eleştiriye bile gelmiyor.Git ve racon kes.Ayrıca o yazı büyüklüğünü ayarlayınca farkında mısın bilmem ama sözün geçmiyor.Hayatımda iki kez meksikalı, bir kez siyahi rolü yaptım.Gel biraz tecrübe konuşturalım.Anlayacağını sanmıyorum zaten şimdi senin için bir iyilik yapıp anlayacağın dili kullanacağım spoiler'ı açarsan dilini göreceksin.
Spoiler:
HADİ ROLLERİN KLASİK OLUŞUNU BOŞVER VE DİĞER ELEŞTİRİLERİME BİR ŞEY SÖYLE.

Çevrimdışı Fasci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 12 Ocak 2018, 14:44:43 »
Siyahilerle uğraşacağınıza diyor ahahahah  ;D bizimle rol yapmamış vurmanız gerekmiyor diyor sabah sabah iyi güldüm ezbere yorum yapma üzülüyorum
:(