Öncelikle yukarıdaki gibi çözünürlük diyeceğim.
Şimdi ilk önce vuruşlarını daha da belirgin hale getirmelisin ki bir anlam ifade etsin, bunun için de efekt seçimin iyi olmalı. İkinci vuruşun efekti gayet hoş müzikle de iyi oturmuş uyumu. İlk vuruş için aslında o efekt yerine bir kaç adım sonraki titreşim efektlerinden koysan daha iyi olurdu, yani şu efekt anlamsız olmuş inşallah anlatabilmişimdir. (
https://ibb.co/F4TcPtH) sadece titrese de hoş olurmuş.
9. ve 11. saniyeler arasındaki titreşimleri arkadaki bassa göre ayarlasan çok daha güzel olurdu, onun için de o efekt ağır kalmış, seri bir geçiş isteyen trap var arkada ama efekt çok ağır geçiyor, yani orada da daha güzel bir efekt olabilirdi müzikle uyumlu aslında, bir anlam ifade ederdi oraya koyduğun efektler. Milletin "Gereksiz, fazla efekt" derken kast ettiği bu aslında. Bence 1-2 adım attıktan sonra değil vuruştan hemen sonra yapman daha güzel gösterirdi.
İkinci atıştaki efekti beğendim açıkçası ama onun devamında da koyabilirdin yine arkadaki traple alakalı geçişi güzel efektler.
İki atış arasındaki geçişi de güzel bağlaman gerekirdi, birbirinden alakasız şekilde olmuş, tabii ki bitiş de düzgün değil.