Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gasp Rolleri h.k

Başlatan Charlie, 06 Mart 2021, 03:54:49
Okunma sayısı 2988 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Charlie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kira Pierce Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Ağustos 2024, 17:48
Toplam oynama: 136 gün, 7 saat
Birlik: ****** *ews
Ynt: Gasp Rolleri h.k
« Yanıtla #10 : 06 Mart 2021, 22:49:28 »
Bir kere dediklerin politikaya uyuşmuyor, uyuşturmaya çalışmak bile çok zor. İzlediğim kadarıyla ihlale karşılık siz de çok fazla ihlal yapıyorsunuz. Öncelikle gasp yaptığınız ortam gasp etmek için elverişli yerler olmalı ve videolarda görüldüğü gibi halka çıplak ortamlardasınız.

İkincisi, politikalara göz gezdirirsen gasp edilecek kişi hiçbir şekilde bıçak veyahut silah olsun etkisiz hale getirilemez. Eğer politikalarda bir değişikliğe gidilirse ve etkisiz haldeki kişiler de gasp edilebilir bir duruma gelirse çok farklı rollerin ardından yerde kalan kişiler gaspa müsait görünür ve haksız yere gasp edilebilirler. Bu da daha fazla ihlale neden olacaktır.

İçerisinde bulunduğun gasp rolünde bir ihlal yapılıyorsa gerekli kanıtların ile forumda şikayet oluşturabilirsin. Bunun için il-legallere ayrı bir "/yereyatir" komutu getirilirse çok farklı şekillerde kullanılacağını düşünüyorum ve bu da DAHA FAZLA İHLAL demek.

DESTEKLEMİYORUM.

Dostum sende hindi gibi horozların arasına sokulup tavuğu kaçırıyon sanki , Milletin mahallesinde milleti gasp ediyon dağa filan kaçır orda gasp et.  :ramizdayi:

Siz zaten arkadaşısınız orasını biliyorum, aramızdaki konuyu çözdük.

Oyuncu tayfasına yönetimin yapabileceği bir şey yok. Videodaki kişi sensin, kişiler ihlal yapsa bile "/b PUHAHA çok güzel rol." diyerek ihlal yapmadığını mı sanıyorsun? Orada GA+ yetkili yok, b bölemezsin. İnsanlara ihlal yapıyor diye kızacağına kendi videonda kendi ihlalini ortaya koymazsan senin için daha iyi olur. Bu tarz olaylar içinde yereyatir gibi bir komutun gelmesine gerek yok.

Genel olarak biraz ön yargılı yaklaşmışsınız, kişilerin arkadaşı olabilme ihtimaliniz varsayıyorum. Yazdığımı tam anlamıyla okumamışsınız kimse yolda gördüğünü gasp etmemesi için sadece "Kısacası özetlersek şimdi suistimal edilmeyi şu şekilde önleyeceğiz dediğim gibi sadece etkisiz halde olan hedefleri gasp edilicek ve gasp etmesi içinde * O kişiyi kendisi etkisiz hale getirip yada kendisi yaralı konumuna düşürmesi gerekicek." Yinede yorumlarınız için teşekkürler güncel olarak yorumlar hala aktif görenler düşüncelerini belirtebilir.

Çevrimdışı fieL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ewan Riego Lv.20
Son giriş: 30 Ocak 2022, 16:07
Toplam oynama: 65 gün, 4 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #11 : 06 Mart 2021, 23:31:15 »
Bir kere dediklerin politikaya uyuşmuyor, uyuşturmaya çalışmak bile çok zor. İzlediğim kadarıyla ihlale karşılık siz de çok fazla ihlal yapıyorsunuz. Öncelikle gasp yaptığınız ortam gasp etmek için elverişli yerler olmalı ve videolarda görüldüğü gibi halka çıplak ortamlardasınız.

İkincisi, politikalara göz gezdirirsen gasp edilecek kişi hiçbir şekilde bıçak veyahut silah olsun etkisiz hale getirilemez. Eğer politikalarda bir değişikliğe gidilirse ve etkisiz haldeki kişiler de gasp edilebilir bir duruma gelirse çok farklı rollerin ardından yerde kalan kişiler gaspa müsait görünür ve haksız yere gasp edilebilirler. Bu da daha fazla ihlale neden olacaktır.

İçerisinde bulunduğun gasp rolünde bir ihlal yapılıyorsa gerekli kanıtların ile forumda şikayet oluşturabilirsin. Bunun için il-legallere ayrı bir "/yereyatir" komutu getirilirse çok farklı şekillerde kullanılacağını düşünüyorum ve bu da DAHA FAZLA İHLAL demek.

DESTEKLEMİYORUM.

Dostum sende hindi gibi horozların arasına sokulup tavuğu kaçırıyon sanki , Milletin mahallesinde milleti gasp ediyon dağa filan kaçır orda gasp et.  :ramizdayi:

Oyuncu tayfasına yönetimin yapabileceği bir şey yok. Videodaki kişi sensin, kişiler ihlal yapsa bile "/b PUHAHA çok güzel rol." diyerek ihlal yapmadığını mı sanıyorsun? Orada GA+ yetkili yok, b bölemezsin. İnsanlara ihlal yapıyor diye kızacağına kendi videonda kendi ihlalini ortaya koymazsan senin için daha iyi olur. Bu tarz olaylar içinde yereyatir gibi bir komutun gelmesine gerek yok.

Genel olarak biraz ön yargılı yaklaşmışsınız, kişilerin arkadaşı olabilme ihtimaliniz varsayıyorum. Yazdığımı tam anlamıyla okumamışsınız kimse yolda gördüğünü gasp etmemesi için sadece "Kısacası özetlersek şimdi suistimal edilmeyi şu şekilde önleyeceğiz dediğim gibi sadece etkisiz halde olan hedefleri gasp edilicek ve gasp etmesi içinde * O kişiyi kendisi etkisiz hale getirip yada kendisi yaralı konumuna düşürmesi gerekicek." Yinede yorumlarınız için teşekkürler güncel olarak yorumlar hala aktif görenler düşüncelerini belirtebilir.
Ön yargılı davrandığımı düşünmüyorum. Ek olarak kişiler arkadaşım değil, varsaymayın emin olun. Attığın videolarda kişilerin ihlaline sitem ederken sende ihlal yapıyorsun. Doğal olarak kendi videonda kendi ihlalini ifşa ediyorsun, bunu yaptın apaçık ortada. B bölüp "PUHAHA çok iyi rol yapıyosunuz" yazmak yerine rol bitiminde şikayetini oluşturabilirsin. Adamlara sürekli roleplaydan bahsediyorsun ve kendin b bölüyorsun, bu ne oluyor şimdi?

Çevrimdışı Charlie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kira Pierce Lv.25
Son giriş: 17 Ağustos 2024, 17:48
Toplam oynama: 136 gün, 7 saat
Birlik: ****** *ews
« Yanıtla #12 : 07 Mart 2021, 05:21:47 »

DESTEKLEMİYORUM.

Ön yargılı davrandığımı düşünmüyorum. Ek olarak kişiler arkadaşım değil, varsaymayın emin olun. Attığın videolarda kişilerin ihlaline sitem ederken sende ihlal yapıyorsun. Doğal olarak kendi videonda kendi ihlalini ifşa ediyorsun, bunu yaptın apaçık ortada. B bölüp "PUHAHA çok iyi rol yapıyosunuz" yazmak yerine rol bitiminde şikayetini oluşturabilirsin. Adamlara sürekli roleplaydan bahsediyorsun ve kendin b bölüyorsun, bu ne oluyor şimdi?
Farkında mısın şuanda bu yazıyı yazarak bile belli ettin onlardan olduğunu, burada şikayet tartışmıyoruz ki AR-GE tartışıyoruz. Ayrıca ben Sürekli RP yazısını sadece şikayette belirtim bunu bilmende ayrı bir olay zaten, ne alaka /b bölmek ve AR-GE ben videoyu örnek olarak gösterdim desteklemiyorum yaz geç burada tartışmaya yer istemiyorum devam edersen forum yasağı için Ticket açıcam.  " Doğal olarak kendi videonda kendi ihlalini ifşa ediyorsun, bunu yaptın apaçık ortada. B bölüp "PUHAHA çok iyi rol yapıyosunuz" yazmak yerine rol bitiminde şikayetini oluşturabilirsin. Adamlara sürekli roleplaydan bahsediyorsun ve kendin b bölüyorsun, bu ne oluyor şimdi?" bunu yazıyorsun ama adamların kendi ağızı yok mu da sen burada onları savunuyorsun? sanane kardeşim sende ihlal yapıyorsun diyorsun buraya adamları mı savunmaya geldin daha fazla yorum yazma konuya, desteklemiyorum yaz geç.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Nisan 2023, 11:00
Toplam oynama: 169 gün, 15 saat
« Yanıtla #13 : 30 Mart 2021, 11:53:53 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı CnmBenimmm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 11 Mayıs 2023, 20:14
Toplam oynama: 11 gün, 14 saat
Birlik: **** ****sed
Köken: Fransız
Son giriş: 21 Nisan 2023, 18:24
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #14 : 30 Mart 2021, 15:15:34 »
Arabayı kilitlemene rağmen araçtan atlayan mı dersin, sana yumruk atmaya başlayan mı dersin. /q atan mı dersin illegal iken çok karşılaştım böyleleriyle. Şikayet açalım tamam da bize de bir yerden para gelmesi lazım değil mi? DESTEK!