Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Gasp Rolleri h.k

Başlatan Charlie, 06 Mart 2021, 03:54:49
Okunma sayısı 2990 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Charlie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kira Pierce Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Ağustos 2024, 17:48
Toplam oynama: 136 gün, 7 saat
Birlik: ****** *ews
Gasp Rolleri h.k
« : 06 Mart 2021, 03:54:49 »
Sunucudaki Gasp rolleri hakkında bir sistem önerisinde bulunacağım.

Sunucuda gasp rolleri yapmak üzere arkadaşlarınızla role gittiğinizde, neredeyse tüm rina oyuncuları Gasp edilmemek için her türlü ihlale başvuruyor. Başvurmayanlar ise genelde üzerlerinde para olmuyor. Son bir haftada bunun yüzünden defalarca kez RK edildim, neyse ki şikayet denen bir şey var. Videoları aşağıya bırakıyorum izlemek isteyen izleyebilir. Her neyse sistem önerisine gelelim.

Spoiler:

Spoiler:

Öncelikle şöyle düşündüm, birini gasp ederken ona onaylama gitmesi yerine, kişiyi /yereyatir komutları İl-legal'e gelecek ama bunun için karşı tarafa doğrulama kodu gidecek bu şekilde her önüne gelene onaysız /gaspet yazıp kimse gasp edemeyecek. Yani bir hedefin soyulması için o kişinin yaralı olması veyahut /yereyatir ile etkisiz halde olması gerekecek. Kısacası özetlersek şimdi suistimal edilmeyi şu şekilde önleyeceğiz dediğim gibi sadece etkisiz halde olan hedefleri gasp edilicek ve gasp etmesi içinde * O kişiyi kendisi etkisiz hale getirip yada kendisi yaralı konumuna düşürmesi gerekicek. Böylece yolda yaralı görülünce sistem suistimal edilmeyecek. Gasp rolleri hakkındaki değişiklik bence zorunlu olarak getirilmesi gerekiyor ve eğer gelirse Politika olarak role uyum sağlamayan birisi, sizi rolsel olarak bekletiyorsa yada Refuse-RP, yapıyorsa o zaman kişiyi ateş ederek yere düşürebilecek bir politikada gelmesi gerekiyor. Söyliyeceklerim bu kadar bence bu Arge'yi çoğunluk destekliyecek ve Hera görürse mantıklı bulacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Charlie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kira Pierce Lv.25
Ynt: Gasp Rolleri h.k
« Yanıtla #1 : 06 Mart 2021, 03:55:52 »
Bu konunun görülmesi için inceleyen herkes yorumunu belirtirse en iyisi olur, bu olayı düşünmek ayrı bir kafa yordu. Kodlamasıda öyle olacağını düşünüyorum ama cidden rolsel açıdan bir tık daha gelişmiş olacak.  :police: :rina:

Çevrimdışı Masdenk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Polina Munoz Lv.27
Son giriş: 20 Şubat 2024, 23:16
Toplam oynama: 183 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İrlandalı
Son giriş: 17 Şubat 2023, 21:07
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 21:29
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 12 Mart 2023, 19:46
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 06 Mart 2021, 13:53:06 »
Videolar kime ait bilemem ama çok ihlal yaptığı ortada. Karşı taraf ihlal yapıyorsa ihlalle karşılık vermeyin. Gasp için "/yereyatir" gibi komutlar gereksiz. Böyle iyi.
1

Çevrimdışı bela.exe.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 26 Ocak 2024, 20:50
Toplam oynama: 100 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Ocak 2024, 18:26
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #3 : 06 Mart 2021, 15:51:42 »
Videolar kime ait bilemem ama çok ihlal yaptığı ortada. Karşı taraf ihlal yapıyorsa ihlalle karşılık vermeyin. Gasp için "/yereyatir" gibi komutlar gereksiz. Böyle iyi.

Çevrimdışı Charlie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kira Pierce Lv.25
« Yanıtla #4 : 06 Mart 2021, 16:24:13 »
Bu komut LSPD'deki gibi direkt olmayacak, gaspet komutundaki gibi doğrulama kodu gidecek ve karşısı onaylarsa bu mümkün olacak. Daha önce gasp rolü yapmayı denediniz mi bilmiyorum, eğer İl-legal rol yapıyorsanız sadece 1 kere gasp rolü denemeniz konusunda rica ediyorum.

Çevrimdışı BasillPrice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2025, 20:51
Toplam oynama: 403 gün, 16 saat
Birlik: *JNG
Son giriş: 13 Temmuz 2022, 21:09
Toplam oynama: 49 gün, 11 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Temmuz 2023, 16:06
Toplam oynama: 20 gün, 7 saat
Son giriş: 22 Kasım 2022, 11:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2021, 18:42:19 »
Bir kere dediklerin politikaya uyuşmuyor, uyuşturmaya çalışmak bile çok zor. İzlediğim kadarıyla ihlale karşılık siz de çok fazla ihlal yapıyorsunuz. Öncelikle gasp yaptığınız ortam gasp etmek için elverişli yerler olmalı ve videolarda görüldüğü gibi halka çıplak ortamlardasınız.

İkincisi, politikalara göz gezdirirsen gasp edilecek kişi hiçbir şekilde bıçak veyahut silah olsun etkisiz hale getirilemez. Eğer politikalarda bir değişikliğe gidilirse ve etkisiz haldeki kişiler de gasp edilebilir bir duruma gelirse çok farklı rollerin ardından yerde kalan kişiler gaspa müsait görünür ve haksız yere gasp edilebilirler. Bu da daha fazla ihlale neden olacaktır.

İçerisinde bulunduğun gasp rolünde bir ihlal yapılıyorsa gerekli kanıtların ile forumda şikayet oluşturabilirsin. Bunun için il-legallere ayrı bir "/yereyatir" komutu getirilirse çok farklı şekillerde kullanılacağını düşünüyorum ve bu da DAHA FAZLA İHLAL demek.

DESTEKLEMİYORUM.

Çevrimdışı David_Ğ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Bryne Lv.20
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 14:55
Toplam oynama: 87 gün, 1 saat
Aegon Turgor Lv.20
Köken: İrlandalı
Son giriş: 18 Şubat 2023, 19:53
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #6 : 06 Mart 2021, 19:02:17 »
Dostum sende hindi gibi horozların arasına sokulup tavuğu kaçırıyon sanki , Milletin mahallesinde milleti gasp ediyon dağa filan kaçır orda gasp et.  :ramizdayi:

Çevrimdışı #oFFLu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Ocak 2025, 21:34
Toplam oynama: 165 gün, 9 saat
Daryl Howell Lv.27
Köken: Arap
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 21:55
Toplam oynama: 26 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 21:51
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2021, 19:21:00 »
Bu konunun görülmesi için inceleyen herkes yorumunu belirtirse en iyisi olur, bu olayı düşünmek ayrı bir kafa yordu. Kodlamasıda öyle olacağını düşünüyorum ama cidden rolsel açıdan bir tık daha gelişmiş olacak.  :police: :rina:

Dostum seni o kadar iyi anlıyorum ki.., Videoları izlerken uyuz oldum. Kendimi zor tuttum, her ne olursa olsun bu sistemin değişmesi lazım AGA

DESTEKKK!!!

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Omran Kyalev Lv.20
Son giriş: 25 Eylül 2023, 23:27
Toplam oynama: 87 gün, 21 saat
Birlik: ******skr
Son giriş: 12 Kasım 2023, 02:32
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #8 : 06 Mart 2021, 19:23:19 »
only bruuuh

Çevrimdışı fieL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ewan Riego Lv.20
Son giriş: 30 Ocak 2022, 16:07
Toplam oynama: 65 gün, 4 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #9 : 06 Mart 2021, 22:15:52 »
Oyuncu tayfasına yönetimin yapabileceği bir şey yok. Videodaki kişi sensin, kişiler ihlal yapsa bile "/b PUHAHA çok güzel rol." diyerek ihlal yapmadığını mı sanıyorsun? Orada GA+ yetkili yok, b bölemezsin. İnsanlara ihlal yapıyor diye kızacağına kendi videonda kendi ihlalini ortaya koymazsan senin için daha iyi olur. Bu tarz olaylar içinde yereyatir gibi bir komutun gelmesine gerek yok.