Merhabalar

mod kurmak isteyen fakat hangi dosya nereye kurulur bilmeyenler için açılmış bir rehberdir.
.asi ve .ini ile biten dosyalar oyunun ana dizinine atılır.
.cs ile biten dosyalar cleo içine kurulur. Cleo indirme linki;
https://cleo.li/cleo4/CLEO4.zip.txd ve .dff dosyaları modlader içine bir dosya açarak kurulur. Örnek silah modu için modlader içine "Gun, silah" gibi bir dosya açıp .txd ve .dff dosyalarını içine atmanız yeterlidir. Modlader indirme linki;
https://www.gtagarage.com/mods/download.php?f=42394.ifp genelde animasyon modlarıdır. Modlader içine dosya açıp içine atarsanız çalışır.
Timecyc modları nasıl kurulur? Modlader içine dosya açtıktan sonra içine atmanız yeterlidir.
Croshair ve fist nasıl değiştirlir? Txd macig veya txd whork shop ile Gta oyunuzun models dosyasındaki hud.txd dosyasını açtıktan sonra içerisinden croshari ve fist simgelerini değiştirmeniz yeterlidir.
Daha fazla yardım almak isterseniz
https://discord.gg/JwRVxDYXS8 bu discord sunucusuna gelip Mod-Yardım kanalına yazabilirsiniz. Direkt yardımcı olurlar.
Sizlerinde eklemek istedikleriniz olursa aşağıdan ekleyebilirsiniz. İyi oyunlar, iyi roller dilerim.
