Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[Memur birlerin M4 alması]

Başlatan Josephhh, 04 Mart 2021, 13:41:03
Okunma sayısı 832 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Josephhh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Floyd Grove Lv.20
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Haziran 2021, 12:23
Toplam oynama: 72 gün, 17 saat
[Memur birlerin M4 alması]
« : 04 Mart 2021, 13:41:03 »
Polis departmanının M4 hasarı düşürülüyor ve NERF yiyor bizde il-legaller olarak seviyoruz sonunda il-legalde düşünüldü diye sonra bir bakıyorum PO l elinde M4 ile geziyor?? Pd'ye atılan nerf buff olarak departmana geri dönüyor ayrıca bu M4'ü memur birler yeterli olmalarına rağmen direk alıyorlar. 1 Sultan 4 kişiyiz ve üç kişide AK-47 model silah var arkamızdan gelen en az 4 birim bir bakıyorum üç kişilik araçlardan memur birler m4 ile sarkarak geliyor ben ne anladım M4'ün hasarının düşürülmesinden?

https://hizliresim.com/Urtzw3
https://prnt.sc/10cuba6

Çevrimdışı aykurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 31 Mart 2024, 21:08
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Japon
Son giriş: 20 Şubat 2024, 18:31
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: [Memur birlerin M4 alması]
« Yanıtla #1 : 04 Mart 2021, 13:45:14 »
Yanlış düşünüyorsun, görünmeyen tarafları var. M4 izni verilmeden kullanan kişiye yasak uygulanıyor. Kullanıma açık olması mantıklı.

Çevrimdışı Josephhh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Floyd Grove Lv.20
« Yanıtla #2 : 04 Mart 2021, 13:49:44 »
Yanlış düşünüyorsun, görünmeyen tarafları var. M4 izni verilmeden kullanan kişiye yasak uygulanıyor. Kullanıma açık olması mantıklı.
Eskiden M4'ü memur birlere aşırı zor durumlarda veriliyordu bakıyoruz sobeit bizi iki, üç defa düşürüyor zar zor M4 izni veriliyordu şimdi bir bakıyorum hatta çavuş yok tek sultan sıkıyoruz zaten arkamızda 4, 5 birim var bir bakıyorum M4le drivede memur bir geliyor bunun neresi mantıklı? Olağanüstü durumlarda verilmesi gerekiyor bence en ufak KOD-0'da verilmesi mantıksız. Kolluk kuvvetleri hep bir tık öndedir fakat bu kadarda olmaz bir memur bir gelir m4'le tarar bir bakarız 3 silahlı adamın peşinde hem polis hemde şerif birimleri var fakat buna rağmen şerif şehir içinde sniperi çeker kafamıza vurur. Keşke biraz empati yetenekleri olsada karşı tarafı azda olsa düşünseler.

Çevrimdışı Josephhh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Floyd Grove Lv.20
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2021, 13:50:57 »
In-game şikayet açıyorum memur bir iznin verildiğini kanıtlamadan şikayet reddediliyor. Reddeden kişiye bakıyorum oda bana kanıtlandırma sunmamış, belki bu memur keyfinden çekip bana ağır silahla ateş açtı, nerede kaydı?

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2021, 13:57:11 »
Sunucu sistemleri ve yönetiminden bağımsız, PD'nin içişleri kararıdır ve açtığınız ARGE'ler ile değiştirilmez.