Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]ZEHRA-Cityrose Cafe

Başlatan CITYROSE, 03 Mart 2021, 15:21:42
Okunma sayısı 395 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR]ZEHRA-Cityrose Cafe
« : 03 Mart 2021, 15:21:42 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Ben full aktifim.Bu cafeye günde 5 saat felan ayırabilirim.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (1726.96,-1636.20,20.21,177.73)

2.02:İş yeri lokasyonu(   https://hizliresim.com/25kYwO   ):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Cityrose Cafe)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Cafe)

2.05:İş yeri interioru: (Xun Cafe)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) (Ben Fiona Cityrose.Rusya'nın Samara ilçesinde doğdum.En iyi okullarda okudum ve mimar oldum.Geçimimi mimarlık ile sağlıyorum.Şuan yirmi yaşımdayım.Ailemi beş yaşımda iken bir trafik kazasında kaybettim.Kendi ayaklarım üzerinde en iyi başarılı kadın en iyi iş kadını olarak duruyorum.Mimarlığın yanı sıra ticaret ile uğraşıyorum yani ucuza ev araç alıp pahalıya satıp kar ediyorum bu işte de çok başarılıyımdır.Bir çok dostum ve çevrem var herkes tarafından sevilirim.Oyun şirketim de var bu arada.Birsürü çalışanım var hepsi beni sever sayar ve çoğusu cafeyi açınca gelip benimle çalışacak bana destek olacaklar.Sağolsun hepsi iyi insanlar.Kevin,emily,sean,mark,giovanni ve daha bir çok dostum gelip destek olacak.Heycanla cafenin açılmasını bekliyoruz.Güzel bir tanıtım ile bütün müşterileri cafemize çekeceğiz.Cafemizde müşterilere en iyi şekilde hizmet vericez ve cafemizde bütün sorumlulukları üstümüze alıyoruz asla kavga kargaşa ve benzeri saçma şeyler yaşanmayacak.Yaşancak gibi olursa görevlimiz güvenliğimiz hemen olaya dur diyecek ve kişiyi güzellikle cafeden çıkartacak.Biz bütün sorumlulukları alıyoruz zaten asla cafemizde kötü bir şey yaşanmayacak herkes mutlu mesut şekilde kahvesini içecek kurabiye pastasını yicek yemeklerini yicek ve kalkıp gidecekler.Emin olun siz de geleceksiniz çünkü o kadar güzel bir cafe olacak ki duyan gelecek en aktif ve en iyi cafe olacağız buna söz veriyoruz efendim.Hepinizi seviyoruz biliyorsunuz iyi ki varsınız devletimiz.Bundan önce bar açtım zaten biliyorsunuz gayet başarılıydık.Barı kapatıyoruz hemen cafe açıyoruz.Aktifliğe son vermek yok biz aktifliği severiz.Umarım bir an önce cafeyi açarsınız ve güzel bir şekilde herkesi memnun ederiz biz de memnun oluruz.Şimdiden herkese teşekkürler. )

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (İşimin detaylı planını anlatmam gerekirse açıkcası cafeyi açacağım mekan güzel bir mekan kesinlikle güzel bir cafe olacak.İç dizaynını da en güzelinden seçtim.Parası ne ise vereceğim.Benim için para değil roller önemli.En iyi cafe olacağımızı biliyoruz.Müşteriler gelecek ve hep memnun ayrılacaklar.Daha yeni bar açmıştık barı kapatma kararı aldık ve cafeyi açacağız.Umarım bir an önce kabul edersiniz başvuruyu ve güzel bir tanıtım ile cafemizi açarız.Arkadaşlarım Kevin,emilt,mark,giovanni,sean,jack ve daha birçoğu destek verecekler en iyi şekilde cafeyi yöneteceğiz.Şimdiden dj kasada duracak kişiler garsonlar şefler herşey ayarlandı bile sabırsızlıkla bekliyoruz cafeyi açmanızı inanın.Müşteriler en iyi şekilde beslenecekler herşey doğal ve organik olacak.Lezzetli vanilyalı kurabiyeler,makarna,et,salata,pasta,içecekler,içkiler,proteinler,karbonhidratlar,pilav,çorba,lokum,her türlü yemekler herşey olacak cafemizde yok yok olacak yani.Kesinlikle başvuruyu kabul edip sizin de cafeme gelmeniz lazım.En iyi cafe olacağımızı biliyoruz bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız zaten biliyoruz bunu.Sabırsızlanıyoruz artık ne yazacağımı bile bilmiyorum açıkcası çok fazla konuşmayı da sevmem yine iyi konuştum bence.Cafemizde her türlü sorumluluğu zaten alıyoruz.Bir olay oluşturmaya kalkarlarsa hemen nazikce görevlimiz olaya müdahale edecek güvenliğimiz o şahsı kibarca dışarı çıkartacak.Cafemizde olay istemiyoruz ve yaşanmasına da müsaade etmeyiz.İnanın gelenler bin kez daha gelmek isteyecek.Şuan zaten aktif pek iyi cafe yok şehirde.Şehre güzellikler getirmeye geliyoruz umarım herşey yolunda gidecek ve başvuru kabul olduktan sonra güzel bir tanıtım ile karşınızda olacağız.Unutmayın en aktif cafe biz olacağız efendim.Herkesden güzel destekler alacağımızı biliyoruz.Umarım bir yanlışlık yoktur başvurumda ve hemen kabul olur.Şimdiden herşey için teşekkür ediyoruz.Sağolun var olun efendim.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (İşyerimde bir çok arkadaşım çalışacak bana destek çıkacak ve zaten hepsi benden hevesli.Cafe açmak hayalimizden biriydi.En güzel şekilde tanıtım hazırlayacağız tanıtım işi Kevin arkadaşımda.Gerçekten çok başarılı bu konuda insanları etkileyeceğimizi biliyoruz.Müşteriler gelecek ve bizden çok memnun ayrılcaklar cafeden.Kevin şef olacak ben müdür mark garson giovanni garson sean güvenlik emily kasada duracak ve daha çok kişiyi işe alacağız aktiflik yoğun olacak herkes memnun kalacak bir an önce başvuru kabul olsun ve tanıtım yapalım açalım cafeyi.Siz de biz de mutlu olalım efendim.Hrşey için şimdiden teşekkür ediyoruz sabırsızlıkla açılmasını bekliyoruz cafemizin.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Orası gayet güzel bir mekan ve bomboş durması çok can sıkıcı açıkcası.Orayı zenginleştirmeye cıvıl cıvıl bir cafe yapmaya karar verdim.Ölü ruhu canlandırmaya geliyoruz.Başvuru kabul olursa inanın süper bir tanıtım ile çok müşteri gelmesini sağlayacağız ve günün her saati açacağız cafeyi gelen müşterilerle birsürü fotoğraflar çekilip tanıtımızın altına paylaşacağız her gün aktif geçecek.En iyi cafe olacağımızı şimdiden biliyoruz.Arkadaşlarım en iyi destekçilerim.Sağolsun var olsunlar.Herşey çok güzel olacak.Bir an önce cafeyi açmak için sabırsızlanıyoruz.Çok güzel roller dönecek aşağıda park yeri de oldukça iyi zaten eskiden burası bardı.Cafe olacak şimdi ve çok güzel işler yapacağız.Başvurunun onaylanmasını bekliyoruz güzel bir tanıtım ile gelicez.Şimdiden teşekkürler.Hepinizi seviyoruz efendim.İyi ki varsınız.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "ZEHRA"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Ynt: ZEHRA-Cityrose Cafe
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2021, 19:56:22 »
Kucuk bi not olarak sunu soyliyim;
Şuan sistemsel olarak üzerimde bulunan işyeri (Bar) silinecek, tanıtımı kilitlendi ve arşive atıldı. Baki admin soyledi yani cafemi acabilirsiniz.Bekliyoruz :heart:
1

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: ZEHRA-Cityrose Cafe
« Yanıtla #2 : 04 Mart 2021, 12:18:08 »
Gereksiz yorumlar kaldırıldı, 24 saat içerisinde tanıtım açıp linkini konu altına sunun.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: