Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
1.01: Ofis koordinatları(/pos): 2494.03, -1464.71, 24.02, 180.151.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:Uzun Cevaplı Sorular:1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Ufak Ofis I1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofisimiz Car Wash'ın daha rahat çalışmasını ve daha rahat hizmet vermesini sağlayacak. Zaten açtırmak istediğimiz ofisimiz birliğimizin onaylı hood bölgesi içerisinde. Car Wash'a gelen misafirler için dinlenebilecekleri, sohbet edebilecekleri ve keyiflerine bakabilecekleri bir yer oluşturmak istiyorum. IC roller kapsamında Car Wash'ı aylardır yöneten ve orayla ilgilenen El Guernica mahallesi içerisindeki gençler var. Bu gençlerin sohbetlerini gerçekleştirebilecekleri, rahatça takılabilecekleri bir yer olmasını planlıyorum. Kimi zaman Car Wash'a memurlar, EMT üyeleri sivil araçlarını ve devlete ait olan araçları buraya getirip temizliklerini ve bakımlarını yaptırıyor. Onlar için de araç bakımlarını beklerken El Guernica gençleriyle sohbet edebilecekleri özel bir mekan ve yer olmasını istiyorum. Bunun dışında ofis ilerleyen zamanlarda genişleyebilir ve Car Wash'tan kazanılan paraya göre ofisin içeriği buna bağlı olarak da ofisin yanındaki garajın içeriği değiştirilebilir ve geliştirilebilir. Zaten bahsi geçen ofisin geliri aylardır çalışan Car Wash'ın toplanan gelirleriyle açılacak ve bu nedenle ilk etapta küçük bir ofis açabiliyoruz. Ofis içerisinde roller kapsamında Car Wash'tan elde edilen gelirlerin kontrolü artık kafadan değil defter ve kağıt üzerinde not alınacak. Böylece elde edilen gelir daha rahat bir şekilde göz önüne koyulacak ve buna göre hareket edebileceğiz. Ofisin açılmasıyla Car Wash içerisindeki işlerimiz hız ve organizasyon kazanacak. Rollerimize kolaylık sağlanacak ve bizler için daha güzel rol ortamları ortaya çıkacak. 1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimizi OOC olarak anlatacak olursam daha geniş bir rol ortamı yakalamak, Car Wash'ı yönetmemiz sebebiyle Car Wash'a bağlı olan bir ofise sahip olmak istiyorum. Ofisimizi Car Wash rollerini daha rahat gerçekleştirmek ve rollerimiz için daha özel ortamlar oluşturmak için istiyorum. IC olarak nedenine gelirsek, rolsel olarak Car Wash'ı yaklaşık bir ayı aşkın süredir El Guernica yönetmekte. Car Wash'tan gelen gelirler ile Fernando Figueres mekanı daha rahat yönetecek ve gelir-giderini tutacak bir yere sahip olmak ister. Bunun üzerine de El Guernica mahallesi gençlerinin işlerini daha rahat gerçekleştirebilecekleri küçük bir ofis kurmayı planlar. Bu amaç doğrultusunda da gerekli kişilerle buranın izni için konuşur. 1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Rollerimizi daha rahat ve daha mantıklı gerçekleştirebileceğimiz bir yer olmasını istiyorum. Roller kapsamında zaten ofisin olduğu bölgedeki Car Wash'ı biz (El Guernica) yönetiyoruz. Car Wash'a bağlı bir ofis olmaması pek mantıklı değil. IC olarak Car Wash içerisindeki işleri düzenleyebileceğimiz ve bu ofisin açılmasıyla resmiyete dökebileceğimiz bir ofise sahip olmak istiyorum. OOC olarak da Car Wash rollerini daha rahat gerçekleştirebileceğimiz bir interior mekana ihtiyacımız var. Burada rollerimi ve rol editlerimizi daha rahat bir şekilde yapacağımızı düşünüyorum. Car Wash içerisinde tamir, modifiye ve araç bakım rolleri gerçekleştiriyoruz. Buraya gelen misafirleri IC olarak ağırlayabileceğimiz bir yer yok. Bu ofisin açılması vesilesiyle böyle bir imkanımız olacak. Bunun da IC/OOC olarak buraya gelen misafirlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum. Zaten burada rol yapamama gibi durumumuz yok tam tersine rol yapmak için olan mekan çeşitliliği olarak sıkıntı çekiyoruz. Bu ofis de bu sıkıntımızı çözecek ve buradaki IC/OOC tüm durumlarımızı daha rahat hale getirecek ve rol imkanımızı arttıracak.
Ben, "KAgyol"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.