Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]Vearthx - Pop's Cafe

Başlatan Vearthx, 02 Mart 2021, 16:04:28
Okunma sayısı 343 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vearthx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Aralık 2023, 21:29
Toplam oynama: 228 gün, 2 saat
Birlik: ** ***ncy
Sam De Luca Lv.35
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 01:07
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 27 Ekim 2022, 09:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR]Vearthx - Pop's Cafe
« : 02 Mart 2021, 16:04:28 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Günlük 2-3 saat aktif oluyorum fakat işyerini birlikte açacağım  ortak arkadaşım 7/24 oyun içerisinde aktif. Her gün cafe aktif olacak.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (512.00, -1487.33, 14.50, 258.67)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: (Pop's Cafe)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Cafe)

2.05:İş yeri interioru: (Xun Cafe)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) ( Sam, Annesi bir hemşire, babası ise bir Cafe Sahibi idi. Rusyada açtığı Pop's Cafe ile damga vurmuş birisidir.
Babası Rusyada damga vurduğu için ve bazı yapılmaması gereken şeyleri yaptığı için fazla düşman edinmiştir.
Çok fazla tehtidler geldiği için bir müddet Cafe'yi kapalı tutmuştur. Günlerden bir gün Cafe'yi açma kararı alır ve açtığı gün mekana gelen Clara(anne) ile tanışır ve ona vurulur..
Aralarındaki samimiyeti oldukça sürdürürler ve Vladimir(baba) dayanamayıp Clara'ya çıkma teklifi eder ve o gün çıkmaya başlarlar..
3 sene birlikteliklerini sürdüren çift daha sonra evlenme kararı alırlar fakat, Vladimir'in arkasında olan adamlar Vladimir'e rahat vermezler. Rusyadaki açtıkları Cafe'yi kapatma kararı alıp ani bir karar ile Amerika'ya taşınırlar.
Amerika'da 2 sene kaldıktan sonra çift hemen kliseye gidip evlenirler. Evlendikten 2 Sene sonra İlk oğlu Sam dünyaya gelir. Yıllar geçer ve oğlu Sam okuldan mezun olur ve Babasının Cafe macerası ona bir heves bırakır ve bir Cafe'ye girerek oradaki işleri öğrenmeye başlar.
Bir yıl sonra Babasına düşman olan kişiler izini bulur. Clara ve Vladimir bir gün sahilde yürüyüş yaparlarken Vladimir'in başına musallat olanlar sahilde Çifti kurşuna dizer.
Sam haberi aldıktan sonra olay yerine gider ve bir üstüne bırakılmış notu polisler tarafından alır.  Kağıttaki NOT:"Sen de baban gibi ölmek istemiyorsan onun işlerinden vazgeç" Yazmaktadır.
Sam notu okuduktan sonra öldürenlerin peşine düşme kararı alır fakat o kadar kolay olmaz. Babasından kalan bir miktar para ile, Babasının izinden gitmek için Yakın Arkadaşı Ursula ile Pop's adlı Cafe'yi açma kararına varır..)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) (İçeceklerimizi bazı geceler ücretsiz yapıp insanlara daha iyi bir hizmet vermeyi planlıyoruz.Sunucuya yeni başlayan, serbest olarak takılmak isteyen insanlar genelde meslek olarak garson veya herhangi bir meslek rolünü yapmak isterler fakat yeteri sayıda aktif ve düzenli bir cafe bulmak gerçekten çok zor oluyor çünkü piyasada hiç aktif Cafe yok. Bizim amacımız o aktif cafe olmak. Şehirdeki işsizlere iş imkanı tanımayı planlıyoruz.
Mekanda hemen hemen her akşam farklı konseptlere sahip etkinlik düzenlemeyi planlıyorum. Neredeyse hergün Cafe açılacak burada kazanılan para ile ihtiyaç sahipleri tespit edilip destek olunacak.Duruma göre etkinlikler ve yarışmalar düzenlenip kazandığımız paraların 4'de 2'sini etkinlikler ile gelen müşterilere verebiliriz. Bahşişler bir araya toplanıp bütün çalışanlara eşit bir payda paylaşılacaktır. Planım rolleri arttırmak ve geceler çok eğlencesiz geçiyor geceye eğlence katmak. Kurallara uygun ve tecrübeli roller gerçekleştirmek. Çalışanlarımızın kalitesi ve güvenliği için güvenlik en üst seviyede olacaktır. Mekanımızda özel kişiler için bir bölüm olmayacak, herkes adil bir şekilde karşılancak. Mekanda en az iki adet garson olucak ve yoğunluk kolayca kontrol altına alınabilecek. Haftada en az 3 gece ücretsiz ziyafet verilerek evsizlere ihtiyacı olan herkese bu desteği sağlamak istiyoruz. Kasiyer önünde oturma bölgelerinin önünde ve mekan girişte birer tane güvenlik olacak. En az 2 adet garson olabilir, buna tam karar vermiş sayılmayız. Bütün mekan kontrol altında olacak. Her şey planlı ve projeye uygun bir şekilde ilerleyecek.  Amacımız Cafe'nin popüleritesini arttırmak ve daha nezih bir ortam oluşturmaktır. Benim tek isteğim gelen müşterileri istedikleri bir kadro ve yönetim ile karşı karşıya bırakmak  ve cafenin tamamen tadını çıkarttırmaktır. Ben ve ortaklarım bunu planladık.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): (Sunucu ilerleyişine katkıda bulunacağımızı düşünüyorum, Rol kalitesini ön planda sokup, Cafe ortasında troll yapanları şikayette bulunup cezalandırtmayı düşünüyorum.Sunucuya yeni gelen rol bilmeyen oyuncuların Cafe'de rol yaparak kendilerini geliştirmeleri için iyi bir yer olucağanı düşünüyorum. Garson-Kasiyer rollerini seven kişileri kadroya alıp rol becerilerini geliştirmeyi planlıyorum. Açıcağımız bu Cafe herkes için güzel bir rol yeri olacağına inanıyorum. Bambaşka konseptler uygulayarak oyuncuların aklında kalarak sürekli uğrayıp vakit geçirmek istedikleri bir ortam haline getireceğiz. Oyunda sıkılan yada sürekli aynı kişilerle aynı rolleri yapan kişiler için bir kilit nokta olacak.Role girmekte zorlanan, dostlar edinemeyen veya daha fazla dost isteyen oyuncular için ortak bir buluşma noktası olacak. Oyunculara yeni bir alışkanlık kazandırmak isteğimizin yani sıra  bunu başarırsak insanlarda yeni bir eğlence ve rol kültürü oluşturmuş olacağız..)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (İş yerimin, zengin ve fakirin ayrım yapılmadığı her kesin seviyesinin yetebileceği bir Cafe olacak. Haftanın belirli günlerinde, etkinliklerin de olacağı ve sadece eğlenmek ile kalmayıp ihtiyaç sahiplerine gelen paralar ile destek sağlanacağının garantisini verebilirim. Aslında bizim amacımız tamemen eğlence ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak, birazda farklılık yaratıp farklı konseptler ile eğlenceyi farklı  boyuta taşımak istiyoruz. Yani, çekilişlerin, ödüllü soru cevap oyunlarının, şarkını söyle paranı kap gibi konseptlerimiz olacak. Kısaca anlatmak gerekirse, gelenlere paralarını etkinlikler ile geri vermeyi düşünüyoruz. Kazandıran bir Cafe olacağız. Cafemize reklamlar ile garson-kasiyer gibi çalışanlar alıp, işsizlere iş imkanı sağlamak istiyoruz. Tamamen şehirdeki sıkıcı havayı ortadan kaldırıp eğlenebileceği zaman geçirebileceği bir yer inşaat etmek istiyoruz.))

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Vearthx"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: Vearthx - Pop's Cafe
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2021, 22:20:31 »
POS hatalı, düzenlemeniz için ek süre tanındı.
1

Çevrimdışı Vearthx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 228 gün, 2 saat
Sam De Luca Lv.35
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 01:07
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 27 Ekim 2022, 09:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2021, 17:03:09 »
Güncellendi.

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2021, 12:13:22 »
24 saat içerisinde tanıtım açıp linkini konu altına sunun.

Çevrimdışı Vearthx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: