Böyle bir konu keşke olmasaydı ama maalesef ki var. Bir çok platformun kanser insanları vardır ve bu kişiler diğerlerini rahatsız etmeye başlarlar. Maalesef bu göz arda edilemeyecek kadar büyük bir duruma doğru gidiyor. Biliyorsunuz ki ülkemizde karşıt görüşlü olan insanı aşağılamak, hakaret etmek, ötekileştirme normalleşmiş hale geldi. Ciddi söylüyorum sosyal medyada bir yorum yapmak için en az 10 kez düşünüp atmak zorunda kalmaktan bıktım artık. Bazı yapımlarda hata olmasına rağmen eleştiren kesimi aşağılayıp ego kasmaya devam ettiklerine tanıklık oldum. İngiliz tanıtımlarında hata olduğu zaman eleştiren kişiye, başka önerin var mı deyip geliştirmeye devam ettiklerini gördüm. Tiktok uygulamasının yaş kitlesi 10 olması ve kraliçe yazısına "kıraliçe" yazıp karşı tarafı hedef gösteren, daha tarih bilmeyip Osmanlı'nın torunlarıyız! , Bilmem din düşmanı! gibi yorumlar dolmaya başladı. Daha açıp bir kuran okumamış kişi birinin ailevi değerine hakaret edip başkalarına sen Müslüman değilsin demekte ayrı bir ironi. Sizlerin düşünceleri nelerdir?