Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[01.03.2021 - 00.26] Ronald_Chadwick

Başlatan kagyolomeister, 01 Mart 2021, 01:28:26
Okunma sayısı 560 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Nisan 2024, 00:39
Toplam oynama: 12 gün, 17 saat
Hank Newman Lv.26
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 22:26
Toplam oynama: 120 gün, 7 saat
[01.03.2021 - 00.26] Ronald_Chadwick
« : 01 Mart 2021, 01:28:26 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Fernando_Figueres
Seviye: 20

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Ronald_Chadwick
Seviyesi:  18

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 01.03.2021
Olay Saati: 00.26
Yaşadığınız olayı anlatınız: Şahıs onaylı hood bölgemiz içerisinde bizim birlik üyemiz olan Ezequiel Ario ve Alejandro Barranquilla isimli ikiliye ateş etti, onları etkisiz hale getirdi. Ben de bu sebeple şahısı etkisiz hale getirdim.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Şahıs Onaylı Hood bölgesi içerisinde FEAR-PR yapmadığı gibi onaylı birlik üyelerimi yaralıya düşürüyor. Şahısın FEAR-RP kuralını çiğnemesi ve hood içerisindeki üyeleri düşürdükten sonra sürüklemeye çalışmak gibi kaçırmaya yönelik hareketler yapması sebebiyle şahısın karakter ölümünün gerçekleşmesini istiyorum. Bunun dışında şahısın sorularıma "Anana" gibi absürd cevaplar vererek de zaten durumu belli ediyor.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet.
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Evet.
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır.
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet.
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: DM , BKİ , Türkçe Terim , TDK

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Video)

Çevrimdışı Sunside

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mayıs 2023, 23:55
Toplam oynama: 6 gün, 9 saat
Son giriş: 09 Mart 2023, 19:39
Toplam oynama: 97 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [01.03.2021 - 00.26] Ronald_Chadwick
« Yanıtla #1 : 02 Mart 2021, 11:11:28 »
Bu olaydan önce zaten kişilerle bir alakam yoktu nasıl oluyorsa araba kitliydi ve aracımı bir şekilde çalıp gezdiniz aracın yanına gidip istemeye kalktığımda yolda giderken bir anda afk atıp başka yere sapıp onaylı hood bölgesine girdin sürekli sorduğumda ise bunu biri verdi bize kanka dediniz bende silahımı çekip araca ateş açtım bu kural ihlallerini yaptım ortada rol yok bundan ötürü beni bu kural ihlalini yapma gereksiniminde duydum ayrıca orta da ap var sanırım ben kaç yıldır bu sunucu da oynuyorum ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hank Newman Lv.26
« Yanıtla #2 : 02 Mart 2021, 15:53:11 »
Öncelikle silah çektiğini kendin de kabul ediyorsun. Her ne olursa olsun aracın hoodumuz içerisindeyken gelip direk role girmeden etmeden hood üyelerine ateş açamazsın. Ateş açtıktan sonra da düştüğün vakit itiraz da edemezsin. Bu yolu sen tercih ettin. Görüntülerde görüldüğü üzere senin hood üyelerine ateş açman üzerine ben seni düşürüyorum. Aşağıda paylaştığım politikayı okumanı tavsiye ederim:

Hood ve Çatışma Kuralları (Üçüncü ve Beşinci madde)
-Onaylı hoodlarda, hood sahibi birliğe karşı FEAR-RP kuralı uygulanmalıdır, uygulanmadığı taktirde CK izni, taciz-tecavüz ve kalıcı hasar rolleri hood onaylı birliğe verilir.
-Sistem onaylı ve hood onaylı birliklerin bölgesinden adam kaçırma/kaldırma, gasp ve zapt rolleri yasaktır.

Ek olarak:
CHARACTER KILL (CK) POLİTİKALARI
-Hood bölgelerinde yapılmayan ve aşırıya kaçan Fear RP rolleri CK onayı doğurabilir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hank Newman Lv.26
« Yanıtla #3 : 02 Mart 2021, 15:56:25 »
Yukarıdaki ekran görüntülerinde hood onaylı birlik içerisindeki bir üyeye hiçbir şey demeden ateş açıyorsun, onu yaralıya düşürdükten sonra sürüklemeye çalışıyorsun. Bu yaptığın hareketler üzerine ben arkadan sana yaklaşıyorum ve seni düşürüyorum. Bu durumda yaptığın hareket sebebiyle zaten karakter ölümü talebi açtım. Bu yaptığın savunma hiçbir şeyi açıklar nitelikte değil.

Çevrimdışı Xenia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 20 Kasım 2022, 13:11
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 20 Kasım 2022, 13:04
Toplam oynama: 451 gün, 18 saat
Köken: Japon
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #4 : 03 Mart 2021, 21:12:04 »
Onaylandı, CK edebilirsiniz. Rolü yaptıktan sonra kişi CK talebini kabul etmiyorsa oyun içerisinden veya TICKET üzerinden rolün kanıtlarıyla beraber CK talebinizi belirtin.