Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yayın Ajansları hk. | Çok çok önemli bir durum

Başlatan Luanvice, 28 Şubat 2021, 16:21:23
Okunma sayısı 646 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Yayın Ajansları hk. | Çok çok önemli bir durum
« : 28 Şubat 2021, 16:21:23 »
Merhaba,

AR-GE'si açıldı fakat kilitlenmiş, ben tekrar açıyorum çünkü kesinlikle eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Her konu alta düştüğünde hortlatıp yukarı çekeceğim, lütfen AR-GE araya kaçmasın, bakıldığı ve incelendiği zaman konu altında belirtilirse sevinirim.

Şimdi bazı yayın ajansları tanıtım bile açmadan direkt olarak çekilişler, etkinlikler yaparak insanları kendine dinlettirmeye çalışıyor. Tanıtım açıp, roller ve haberler atanlar ise hiçbir şekilde karşılığını alamıyor. Sistemsel onayın pek bir önemi yok zaten dediğim gibi tanıtımı bile olmayan ajanslar çekiliş ve etkinliklerle insanları çektiği için sistemsel onay almalarına gerek kalmıyor, buda bence emek verenlere haksızlık oluyor. Yayın ajanslarının doğru düzgün bir kazancı olmadığı gibi, bu olay ise gerçekten tanıtım açıp emek veren ajans sahipleri için olumsuz bir etken oluyor.

Benim düşüncem şu yönde;

Tanıtım açıp, aktif olarak rol veya haber atanlar, 5-10 sayfaya ulaştığında birlik moderatörleri tarafından incelenmeye alınmalı, inceleme sonucunda sistemsel onay verilmeli.
Sistemsel onayı olmayan hiçbir yayın ajansı, çekiliş/sayı-tahmin, etkinlik ve yayın yapamayacak. Buda haksız rekabetin önüne geçer. Sistemsel onay aldıktan sonra yayın ajansları çekiliş, sayı-tahmin, etkinlikler yaparak insanları dinlemeye davet edebilir. En azından emek veren, gerçekten yayın ajansı ile ilgili rol yapmak isteyenlerin önünü açar. Sistemsel onayın bir özelliği olur. Şuanki durum ile adam hiçbir vasfı olmadan sadece parası olduğu için sürekli çekiliş yapıyor, ajansını 1.sıraya çektikten sonra 3-4 gün içerisinde tekrar harcadığı parayı fazlasıyla geri alabiliyor.

Sistemsel onayın bir önemi yok, ajanslarda zaten emek versen bile bir kazancın olmuyor. Tamam ajans açtık reklamdan milyoner olalım demiyoruz ama verdiğimiz emeğinde bir karşılığını almak istiyoruz. Adamlar hiçbir vasfı yok sadece açıyor çekiliş yapıyor bu.

Bu olayla birlikte yayın ajansı açanlar emek vererek sistemsel onay alabilir, çekilişler ile tekrar ajansını herkese dinlemeye davet edebilir.Ajanstan kazandığımız parayı tekrar ajans için harcayalım, ne bileyim ajans geliri ile yayın araçları alırız, ofis açtırırız vs. Gerçekten lazım.

Fazla uzatmış olabilir ama çok gerekli birşey bana göre. Lütfen detaylı incelensin ve eklensin.

Spoiler:
Fazla uzattım çünkü önerimi nedenleriyle açıkladım. Kısa özet isteyenler:

Sistemsel onayı olmayan yayın ajansları, çekiliş, sayı-tahmin ve yayın yapamasın. Tanıtım açtıktan sonra haber ve rol atarak onay alabilir ve yayınlar yapabilir, çekilişler yapabilir. Haksız rekabetin önüne geçer.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: Yayın Ajansları hk. | Çok çok önemli bir durum
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2021, 16:37:09 »
hiç çekiliş v.b şeyler yapamamaları çok sinir bozucu bir durum olur, bunlara limit getirilebilir günde 1 veya 2 kere onaysız ajanslar çekiliş gibi şeyleri yapabilecekken onaylı ajanslar daha fazlasını yapabilir bence böyle olursa emeğiniz boşa gitmez

Çevrimdışı Masdenk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Polina Munoz Lv.27
Son giriş: 20 Şubat 2024, 23:16
Toplam oynama: 183 gün, 15 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 17 Şubat 2023, 21:07
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 21:29
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 12 Mart 2023, 19:46
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2021, 16:58:54 »
Başka bir çözüm gelebilir.

Çevrimdışı Masdenk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Polina Munoz Lv.27
Son giriş: 20 Şubat 2024, 23:16
Toplam oynama: 183 gün, 15 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 17 Şubat 2023, 21:07
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 21:29
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 12 Mart 2023, 19:46
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2021, 17:00:57 »
Başka bir çözüm gelebilir.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2021, 17:03:08 »
hiç çekiliş v.b şeyler yapamamaları çok sinir bozucu bir durum olur, bunlara limit getirilebilir günde 1 veya 2 kere onaysız ajanslar çekiliş gibi şeyleri yapabilecekken onaylı ajanslar daha fazlasını yapabilir bence böyle olursa emeğiniz boşa gitmez
Yapmasınlar arkadaş. Açsınlar tanıtım, emek versinler, rol atsınlar veya haber yapsınlar onay aldıktan sonra istedikleri kadar yapsınlar. Asıl sinir bozucu olan emek verenler sistemsel onay alıp hiçbir kazancı ve özelliği yokken, tanıtım açmadan emek vermeden 7/24 reklam ve çekiliş yaparak dinleyici kasanlar. Sistemsel onay hiçbir işe yaramıyor şu durumda.

Çevrimdışı yigitali.36

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Mart 2025, 13:22
Toplam oynama: 74 gün, 8 saat
Steve Carlyn Lv.20
Son giriş: 28 Haziran 2024, 16:50
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #5 : 09 Mart 2021, 10:26:41 »
Yapmasınlar arkadaş. Açsınlar tanıtım, emek versinler, rol atsınlar veya haber yapsınlar onay aldıktan sonra istedikleri kadar yapsınlar. Asıl sinir bozucu olan emek verenler sistemsel onay alıp hiçbir kazancı ve özelliği yokken, tanıtım açmadan emek vermeden 7/24 reklam ve çekiliş yaparak dinleyici kasanlar. Sistemsel onay hiçbir işe yaramıyor şu durumda.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #6 : 01 Nisan 2021, 21:12:09 »
Bu hafta gelecek olan güncellemede yayın ajanslarına sıkı bir güncelleme gelecek.