Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

RK Edilen Polisler

Başlatan eTnea, 28 Şubat 2021, 14:35:14
Okunma sayısı 6490 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Aralık 2021, 23:28
Toplam oynama: 174 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: RK Edilen Polisler
« Yanıtla #50 : 01 Mart 2021, 11:36:04 »
Polisler refuse killing yapıyor rk olan bir kişi 24 saat role giremez adam hemen geliyor
Polislerin bodycam'i var, hem frekans ortasında ne yaptığını unutup gidecek mi o adam? cyberpunk 2077 yapay zekası gibi mi olalım illa

Çevrimdışı Laroiche

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2022, 02:03
Toplam oynama: 183 gün, 6 saat
Birlik: ******* ***tel
Son giriş: 30 Haziran 2022, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #51 : 01 Mart 2021, 11:36:58 »
vuramadıkları için böyle maalesef yapacak bir şey yok kaç kere rk olursa olsun seni düşürmek için aynı yere gerekirse mg mix yapıp yine vurup tutuklar desteklesen arge açsan bile boş

evet knk aynen mix yapıyoz biz

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
« Yanıtla #52 : 01 Mart 2021, 11:37:15 »
3 kez Rk olursa ck olsun amk adam 3 kez hastanelik olmuş gelip bide savaşıcakmı?  Ney bu battal gazi flanmı sıcak suya girip iyleşiyo sonra savaşa gidiyo?

CK talep edin gençler

Çevrimdışı Ezekiel.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2024, 16:20
Toplam oynama: 111 gün, 4 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 01:00
Toplam oynama: 12 gün, 3 saat
« Yanıtla #53 : 01 Mart 2021, 11:39:10 »
adamı vuruyoruz hastanelik ediyoruz rolsel olarak sonra geliyor taş gibi bizden sağlam non-rp oluyor
+destek

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
« Yanıtla #54 : 01 Mart 2021, 11:39:21 »
IQ'm düştü tüm yorumları okuyunca.
EWQEQWOPEJIPQW harbi öyle ortak.

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
« Yanıtla #55 : 01 Mart 2021, 11:41:28 »
bak şimdi güzel kardeşim senin pd ile illegali kıyaslaman ilk başta çok yanlış. sen ve diğer 3 arkadaşın sultana binip elinizde ak m4 ile aç köpekler gibi polise sıkmak için polis ararken bu adamlar da ts3 üzerinden konuşuyorlar. zaten ts3ün konuşma kanallarının çoğu IC yönetiliyor ve ooc konuşmalara müsaade edilmiyor. sizin kendinizi neden pd ile kıyasladığınızı anlamıyorum, 4 kişi sultana binip dm atan insanlar olduğu sürece pd de böyle olacak.

RK kısmına gelirsek eğer polis memurlarının üstünde belki hayatında hiç görmediğin bodycam diye adlandırılan kameralar vardır ve bu kameralar tüm mesai saat içerisinde açık.

belki bodycam kavramını anlamadığın için sana bodycamın yerini gözlerin iyi görsün diye de işaretledim, umarım anlarsın.

daha sonrasında rk ettiğin memurlar bu görüntülere bakıp eskileri hatırlar çünkü sonuçta o esnada kayıt edilmiş bir şey bu. he eğer bu sistemi beğenmediysen sana başka bir sistem beğendirelim; amerikada 50-60 tane polis yok. hiçbir zamanda böyle olmadı, realistiğe bakarsan bir memura ateş açarsan oraya en az 20 birim gelir ve dönüp tekrar oraya ateş açmanın cesareti sende olmaz. rk edilip gelen polislerin başka polislermiş olduğunu düşünürsen bence bu sorunda düzelir. umarım bunu okursun. beyninin anlaması için bu kadar uzun yazdım, hala aklında kalan bir soru varsa alıntı yap etiketle ve derdini yaz çözelim
Unutmuşlar, alıntı yaptım. Tekrar okursanız anlarsınız bence. Bu konuyu destekleyenler bir okusun.
o zaman herkes eline iphone kamere alsın üstüne koysun. Rk olunca galeriden baksın hatırlasın o zaman. Ondan sonra pd ler

&t=3s
kanka ne garip adamsın bu sistem sadece rinada yok amerikanın polis departmanlarında var, roleplay sunucusundayız kaldırılsın mı yani o. olm yemin ediyorum ne desek kanıtlayamıyoruz hala pd ilah diyolar
Oluduğunu anlama problemi yaşıyorsun sanırsam
iphone koymak isteyen kişiye söyledim  :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: pd sistemini illegal olarak kullanmak müthiş

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
« Yanıtla #56 : 01 Mart 2021, 11:46:15 »
adamı vuruyoruz hastanelik ediyoruz rolsel olarak sonra geliyor taş gibi bizden sağlam non-rp oluyor
+destek
haa siz illegal rol istemiyosunuz rahat rahat pdye sıkmak istiyosunuz desenize olum öyle direk. Neyse çok güldüm biraz ciddiyet

İllegal rol nedir?

İllegal rol, PD'YE SIKMAK değildir. İllegaller, polisleri sevmeseler bile polislere karşı saygılı olmalıdır ve uslüplü konuşmalıdır. Bir illegal; sırf illegal diye polise durduk yere ateş açmaz, hatta illegalliğini polisten gizlemeye çalışır çünkü böyle bir durumda polis onun başını ağrıtır. İllegaller, polislere karşı legal takılır, polislerle iyi geçinir. Bunu bir ülkeyle diğer ülkenin ilişkileri gibi düşün, yüz yüzeyken birbirlerine gülerler, iyi konuşurlar ama ayrıldıktan sonra birbirlerinin kuyusunu kazarlar (daha iyi anla diye böyle söylüyorum bu sadece en iyi anlatabileceğim örnekti). İllegal kişiler, işlerini ulu orta yerlerde yapmazlar. Silahı var diye polise sıkacak değil, ticaret yapar ya da ne bileyim yapar bir şeyler.

Çevrimdışı fieL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ewan Riego Lv.20
Son giriş: 30 Ocak 2022, 16:07
Toplam oynama: 65 gün, 4 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #57 : 01 Mart 2021, 11:52:07 »
+destek
haa siz illegal rol istemiyosunuz rahat rahat pdye sıkmak istiyosunuz desenize olum öyle direk. Neyse çok güldüm biraz ciddiyet

İllegal rol nedir?

İllegal rol, PD'YE SIKMAK değildir. İllegaller, polisleri sevmeseler bile polislere karşı saygılı olmalıdır ve uslüplü konuşmalıdır. Bir illegal; sırf illegal diye polise durduk yere ateş açmaz, hatta illegalliğini polisten gizlemeye çalışır çünkü böyle bir durumda polis onun başını ağrıtır. İllegaller, polislere karşı legal takılır, polislerle iyi geçinir. Bunu bir ülkeyle diğer ülkenin ilişkileri gibi düşün, yüz yüzeyken birbirlerine gülerler, iyi konuşurlar ama ayrıldıktan sonra birbirlerinin kuyusunu kazarlar (daha iyi anla diye böyle söylüyorum bu sadece en iyi anlatabileceğim örnekti). İllegal kişiler, işlerini ulu orta yerlerde yapmazlar. Silahı var diye polise sıkacak değil, ticaret yapar ya da ne bileyim yapar bir şeyler.
Allah seni inandırsın sabah sabah bende sana güldüm. LSPD genelindeki oyunculara göre bütün illegal rol yapanlara dmci gözüyle bakılıyor. LSPD'ye sıkmak için siyah sultana 4 kişi binip bilerek önünüze kıranlara, CR atanlara bir şey demiyorum o konuda haklısınız. DM arayan kişiler zaten rahat durmaz pursuit sırasında CR atar, durduk yere CR atıp küfürler savurur vs. bu kişilere NONRP veya RetardedRP şikayeti oluşturabilirsiniz. Adam bir suça karışmıştır yakalanmıştır ve arkadaşlarıda onu kurtarmak için departmana götürürken sıkıyorlar ve bu sizin gözünüzde yine DM olarak gözüküyor. İllegalin bakış açısına göre sizde dmcisiniz, silah gördüğüne sık vs. Biraz tarafsız değerlendirin şu olayları. Sıkıp düşen adamı kelepçeleyip zevkle hapise attığınızı sizde biliyorsunuz illegalde biliyor. Biraz bile olsa kişiye ve yaptığına saygı duymalısınız.

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
« Yanıtla #58 : 01 Mart 2021, 12:01:33 »
+destek

İllegal rol nedir?

Allah seni inandırsın sabah sabah bende sana güldüm. LSPD genelindeki oyunculara göre bütün illegal rol yapanlara dmci gözüyle bakılıyor. LSPD'ye sıkmak için siyah sultana 4 kişi binip bilerek önünüze kıranlara, CR atanlara bir şey demiyorum o konuda haklısınız. DM arayan kişiler zaten rahat durmaz pursuit sırasında CR atar, durduk yere CR atıp küfürler savurur vs. bu kişilere NONRP veya RetardedRP şikayeti oluşturabilirsiniz. Adam bir suça karışmıştır yakalanmıştır ve arkadaşlarıda onu kurtarmak için departmana götürürken sıkıyorlar ve bu sizin gözünüzde yine DM olarak gözüküyor. İllegalin bakış açısına göre sizde dmcisiniz, silah gördüğüne sık vs. Biraz tarafsız değerlendirin şu olayları. Sıkıp düşen adamı kelepçeleyip zevkle hapise attığınızı sizde biliyorsunuz illegalde biliyor. Biraz bile olsa kişiye ve yaptığına saygı duymalısınız.
Kardeşim kişiye rol imkanı tanınsın diye Beanbag menzili düştü, yağmur yağdığı için taser kullanamıyoruz. Beanbag kullanımına izin verilmiyor, PD'de sertifika olmadan beanbag kullanamıyorsun gibi şeyler... Uzun yani. Siz bu olaya daha da hüzünle baktıkça PD'deki şartlar zorlaşıyor, tamam zorlaşsın kimse rahatsız değil ama herkese DM'ci gözüyle bakılmıyor. Bazı olaylar oluyor PD'yle geçerli bir sebepten dolayı kavgaya tutuşuyorlar, sorguya alınca çok zevkli roller ortaya çıkıyor. Örnek Vales Cruze, illegal rolünü beğeniyorum. Hani bak suç üstü yakalanıp kaçar onda herkesin eyvallahı var, DM'ci olarak bakmaz ona kimse, çok yanlış düşünüyorsun. Ki zaten illegal olmadan PD ne yapacak? İllegal olacak ki PD de işini yapsın. Her şey dengeli olmalı bu sunucuda, illegal sayısı oldukça fazla, şerif ve polisin toplamı 120 anca ediyor. Kelepçeleyip zevkle hapse atmıyoruz kimseyi, bir süre sonra tutuklama işlemleri bile oldukça sıkıyor, sadece araç içinde rol yapasın geliyor ya da trafik kontrolü gibi şeyler yapasın geliyor. Sırf millete sıkmak için PD'ye girenler yükselemiyor zaten, bir süre sonra da ya atılıyor ya da kendisi çıkıyor. Bu AR&GE reddedilecek buna eminim ama biraz olsun PD'ye kötü adammış muamelesi yapmayı bırakın. Sizi anlıyoruz ama siz bizi anlamıyorsunuz. PD içerisinde kıl adam da var iyi adam da var, bu tamamen PD en kötü birlik muamelesi yapabileceğiniz anlamına gelmiyor.

Çevrimdışı eTnea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Haziran 2024, 22:01
Toplam oynama: 69 gün, 5 saat
« Yanıtla #59 : 01 Mart 2021, 13:00:58 »
Bodycam' a bir şey diyemem zaten. Burada açılan AR-GE' de bahsedilen aynı polisin gelmemesi. Bodycam kayıtlarını düşen polis veya dışarıda devriyede olan herangi bir polis izleyemez, tüm kayıtlar bir bilgisayara yüklenir (Polis merkezinde olan). Sadece polis merkezindeki bilgisayara kaydedilen videoları inceleyen görevliler nerede polis düştüğünü bilebilir. O polisi kimin düşürdüğünü, nerede düştüğünü de sadece o kayıtlardan sorumlu kişiler bilir ve gerekli birimleri de oraya yönlendirir. -Polis RK oluktan sonra gidip videolara bakıcak, "Aa bu vurmuş beni, gidemde bakam" mı diyecek? Saçma.- Tenha bir yerde düşmüş polisin yeri işaretlenebilir ve oraya da yeni birimler gidebilir. Ancak düşen polisin kayıtlara bakıp hatırlama rolü yapması olmamalı.

Daha fazla PD ve il-legal kıyaslaması yapmazsanız sevinirim. Polislerde kesinlikle ayrıcalıklar olmalı. "Poliste var bizde yok!" gibi sözler tamamen gereksiz, saçma sözler.