bak şimdi güzel kardeşim senin pd ile illegali kıyaslaman ilk başta çok yanlış. sen ve diğer 3 arkadaşın sultana binip elinizde ak m4 ile aç köpekler gibi polise sıkmak için polis ararken bu adamlar da ts3 üzerinden konuşuyorlar. zaten ts3ün konuşma kanallarının çoğu IC yönetiliyor ve ooc konuşmalara müsaade edilmiyor. sizin kendinizi neden pd ile kıyasladığınızı anlamıyorum, 4 kişi sultana binip dm atan insanlar olduğu sürece pd de böyle olacak.
RK kısmına gelirsek eğer polis memurlarının üstünde belki hayatında hiç görmediğin bodycam diye adlandırılan kameralar vardır ve bu kameralar tüm mesai saat içerisinde açık.
belki bodycam kavramını anlamadığın için sana bodycamın yerini gözlerin iyi görsün diye de işaretledim, umarım anlarsın.

daha sonrasında rk ettiğin memurlar bu görüntülere bakıp eskileri hatırlar çünkü sonuçta o esnada kayıt edilmiş bir şey bu. he eğer bu sistemi beğenmediysen sana başka bir sistem beğendirelim; amerikada 50-60 tane polis yok. hiçbir zamanda böyle olmadı, realistiğe bakarsan bir memura ateş açarsan oraya en az 20 birim gelir ve dönüp tekrar oraya ateş açmanın cesareti sende olmaz. rk edilip gelen polislerin başka polislermiş olduğunu düşünürsen bence bu sorunda düzelir. umarım bunu okursun. beyninin anlaması için bu kadar uzun yazdım, hala aklında kalan bir soru varsa alıntı yap etiketle ve derdini yaz çözelim