anusunu parmaklaması gercekten garip, onun dısında sosyalleşmezse hayat onun ıcın kotuye gıdecek. on sekız yasına gıreceksın :/
garip falan değil kanka https://www.durex.com.tr/blogs/cinselligi-kesfedin/erkekler-icin-masturbasyon-tuyolari, neden sosyalleşmem gerekiyormuş ben böyle gayet mutluyum belki ileride uyuştuğum biri girerse hayatıma değişebilirim çünkü cidden biraz garip birisiyim, en anlam veremediğim şeylerden biride bu 18 yaş, 18 yaşına girince ne değişiyor abi normal hayat sadece sorumluluklar çoğalıyor, bu hayatın her safasın da böyle değil mi zaten daha detaylı anlatır mısın grongo sauser-chan 
yaşının büyüklüğünden bahsediyorum, biliyorsun 18 yaşına gelmek tamamen bağımsız olduğun anlamına gelir. Durex tüyo verdi diye anüsünü parmaklamak zorunda değilsin, forumda konuşalacak bir olay değil ama yapma bence. İleride sana kötülük getirebilir, zevk için kendini parmaklaman kötü. Yani, hiç karşı cins ile ilişkiye girmeyecek misin? Hep anüsünü mü parmaklayacaksın? Bu tür atılımlar kötü, üzüldüm adına yani. Asosyalliğini savunmaktansa bir sosyalleş, insanlar düşündüğün kadar kötü değil. Garip birisi olmak senin isteğin, istersen düzelebilirsin. Doksan yaşına geldiğin zaman daha yapamamış çok fazla şeyin olduğunu bilsen, vicdan azabı çekmeyecek misin? Cenazene bile kimse gelmiyor, kötü değil mi?
bağımsız olunca donsuz atletsiz sokakta kalmayacağım, sadece durex tüyo verdi diye yapmıyorum, ben zevk alıyorum yaparken bence gayet normal, zaten çok yaptığım bir şey değil nadiren yapıyorum, karşı cins ile ilişkiye girmemeyi bu kadar büyütmene anlam veremiyorum, gözümde bu kadar değerli bir şey değil mastürbasyon bana yetiyor şuana kadar hiç istemedim isteyeceğimide sanmıyorum, adıma üzülmenden çok zevk aldım cidden ahh neyse

, asosyalliğimi sevdiğim için savunuyorum böyle mutlu olduğum için yoksa iyi bir şey olmadığının bende farkındayım, ben ailem hariç birisi ile yüz yüze konuşmayı gezmeyi falan hiç sevmiyorum eğlenmiyorum, tanıdığım insanların çoğunun kötü bir yanı var ben buna katlanamıyorum, bana uyan bir arkadaş bulursam zaten daha fazla sosyal birisi olabilirim, evet garip birisi olmak benim elimde istersem düzeltebilirim ama dediğim gibi böyle mutluyum, 90 yaşmı

en fazla 30 yaşıma kadar yaşarım bence, büyük ihitamalle yapamamış dediğin şeylerin çoğu benim için değersiz şeyler bu yüzden gram vicdan azabı çekmiycem, değer vermediğim şeylerden biriside cenazeme birinin gelip gelmemesi banane ki ölmüşüm yok olmuşum aksine mutlu olurum çünkü cenazemin başında üzülüp ağlayan insanlar olması beni üzerdi