Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yali kimdir?

Başlatan Hera, 28 Şubat 2021, 01:55:42
Okunma sayısı 5255 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Haziran 2023, 13:22
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Wia Carder Lv.24
Köken: Alman
Son giriş: 19 Aralık 2023, 01:08
Toplam oynama: 190 gün, 15 saat
Ynt: Yali kimdir?
« Yanıtla #40 : 28 Şubat 2021, 20:35:59 »
 :rainbow_1f308:
2

Çevrimdışı ambasingh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Major Vipery Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 14:24
Toplam oynama: 3 gün, 23 saat
Köken: Hintli
Son giriş: 03 Temmuz 2024, 15:48
Toplam oynama: 90 gün, 23 saat
« Yanıtla #41 : 28 Şubat 2021, 20:38:26 »
anusunu parmaklaması gercekten garip, onun dısında sosyalleşmezse hayat onun ıcın kotuye gıdecek. on sekız yasına gıreceksın :/

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #42 : 28 Şubat 2021, 20:47:47 »
anusunu parmaklaması gercekten garip, onun dısında sosyalleşmezse hayat onun ıcın kotuye gıdecek. on sekız yasına gıreceksın :/
garip falan değil kanka https://www.durex.com.tr/blogs/cinselligi-kesfedin/erkekler-icin-masturbasyon-tuyolari, neden sosyalleşmem gerekiyormuş ben böyle gayet mutluyum belki ileride uyuştuğum biri girerse hayatıma değişebilirim çünkü cidden biraz garip birisiyim, en anlam veremediğim şeylerden biride bu 18 yaş, 18 yaşına girince ne değişiyor abi normal hayat sadece sorumluluklar çoğalıyor, bu hayatın her safasın da böyle değil mi zaten daha detaylı anlatır mısın grongo sauser-chan  :(
1

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #43 : 28 Şubat 2021, 22:13:13 »
Acilen tedavi olman gerek dostum ilerde çok sıkıntı yaşıya bilirsin.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #44 : 28 Şubat 2021, 22:19:23 »
Acilen tedavi olman gerek dostum ilerde çok sıkıntı yaşıya bilirsin.
O_O O_O ilerisi benim çok umurumda değil ama ne gibi sıkıntılar yaşarım kanka

Çevrimdışı Laroiche

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2022, 02:03
Toplam oynama: 183 gün, 6 saat
Birlik: ******* ***tel
Son giriş: 30 Haziran 2022, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #45 : 28 Şubat 2021, 22:39:13 »
Hoş birisi, severim. Ayrıca tanıtımı bana cevap verdi bunun için mutluyum.

Çevrimdışı Balendin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Şubat 2025, 21:06
Toplam oynama: 311 gün, 1 saat
Köken: İsviçreli
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:00
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #46 : 28 Şubat 2021, 22:47:02 »
Hera kimdir?

Çevrimdışı RVN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raven Warth Lv.13
Son giriş: 15 Aralık 2020, 23:07
Toplam oynama: 14 gün, 12 saat
« Yanıtla #47 : 28 Şubat 2021, 23:38:16 »
açık sözlü olmak size forum banı yedirir arkadaşlar şiddetle tavsiye etmiyorum :D

Çevrimdışı ambasingh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Major Vipery Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 14:24
Toplam oynama: 3 gün, 23 saat
Köken: Hintli
Son giriş: 03 Temmuz 2024, 15:48
Toplam oynama: 90 gün, 23 saat
« Yanıtla #48 : 01 Mart 2021, 00:11:34 »
garip falan değil kanka https://www.durex.com.tr/blogs/cinselligi-kesfedin/erkekler-icin-masturbasyon-tuyolari, neden sosyalleşmem gerekiyormuş ben böyle gayet mutluyum belki ileride uyuştuğum biri girerse hayatıma değişebilirim çünkü cidden biraz garip birisiyim, en anlam veremediğim şeylerden biride bu 18 yaş, 18 yaşına girince ne değişiyor abi normal hayat sadece sorumluluklar çoğalıyor, bu hayatın her safasın da böyle değil mi zaten daha detaylı anlatır mısın grongo sauser-chan  :(
yaşının büyüklüğünden bahsediyorum, biliyorsun 18 yaşına gelmek tamamen bağımsız olduğun anlamına gelir. Durex tüyo verdi diye anüsünü parmaklamak zorunda değilsin, forumda konuşalacak bir olay değil ama yapma bence. İleride sana kötülük getirebilir, zevk için kendini parmaklaman kötü. Yani, hiç karşı cins ile ilişkiye girmeyecek misin? Hep anüsünü mü parmaklayacaksın? Bu tür atılımlar kötü, üzüldüm adına yani. Asosyalliğini savunmaktansa bir sosyalleş, insanlar düşündüğün kadar kötü değil. Garip birisi olmak senin isteğin, istersen düzelebilirsin. Doksan yaşına geldiğin zaman daha yapamamış çok fazla şeyin olduğunu bilsen, vicdan azabı çekmeyecek misin? Cenazene bile kimse gelmiyor, kötü değil mi?

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #49 : 01 Mart 2021, 00:31:20 »
yaşının büyüklüğünden bahsediyorum, biliyorsun 18 yaşına gelmek tamamen bağımsız olduğun anlamına gelir. Durex tüyo verdi diye anüsünü parmaklamak zorunda değilsin, forumda konuşalacak bir olay değil ama yapma bence. İleride sana kötülük getirebilir, zevk için kendini parmaklaman kötü. Yani, hiç karşı cins ile ilişkiye girmeyecek misin? Hep anüsünü mü parmaklayacaksın? Bu tür atılımlar kötü, üzüldüm adına yani. Asosyalliğini savunmaktansa bir sosyalleş, insanlar düşündüğün kadar kötü değil. Garip birisi olmak senin isteğin, istersen düzelebilirsin. Doksan yaşına geldiğin zaman daha yapamamış çok fazla şeyin olduğunu bilsen, vicdan azabı çekmeyecek misin? Cenazene bile kimse gelmiyor, kötü değil mi?
bağımsız olunca donsuz atletsiz sokakta kalmayacağım, sadece durex tüyo verdi diye yapmıyorum, ben zevk alıyorum yaparken bence gayet normal, zaten çok yaptığım bir şey değil nadiren yapıyorum, karşı cins ile ilişkiye girmemeyi bu kadar büyütmene anlam veremiyorum, gözümde bu kadar değerli bir şey değil mastürbasyon bana yetiyor şuana kadar hiç istemedim isteyeceğimide sanmıyorum, adıma üzülmenden çok zevk aldım cidden ahh neyse  :dft001:, asosyalliğimi sevdiğim için savunuyorum böyle mutlu olduğum için yoksa iyi bir şey olmadığının bende farkındayım, ben ailem hariç birisi ile yüz yüze konuşmayı gezmeyi falan hiç sevmiyorum eğlenmiyorum, tanıdığım insanların çoğunun kötü bir yanı var ben buna katlanamıyorum, bana uyan bir arkadaş bulursam zaten daha fazla sosyal birisi olabilirim, evet garip birisi olmak benim elimde istersem düzeltebilirim ama dediğim gibi böyle mutluyum, 90 yaşmı  :'D en fazla 30 yaşıma kadar yaşarım bence, büyük ihitamalle yapamamış dediğin şeylerin çoğu benim için değersiz şeyler bu yüzden gram vicdan azabı çekmiycem, değer vermediğim şeylerden biriside cenazeme birinin gelip gelmemesi banane ki ölmüşüm yok olmuşum aksine mutlu olurum çünkü cenazemin başında üzülüp ağlayan insanlar olması beni üzerdi