Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Marcela Sierra

Başlatan 1984, 27 Şubat 2021, 21:02:44
Okunma sayısı 2854 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 1984

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 13 Şubat 2022, 23:46
Toplam oynama: 17 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Marcela Sierra
« : 27 Şubat 2021, 21:02:44 »
Ben Marcela Sierra, annemin 2. eşinden doğan bir hatayım. Üvey olarak 4 kardeşim var, hepsi benden büyük. Hiçbiri ile iyi bir ilişkim olmadı, zaten artık hiçbirisiyle görüşmüyorum. Babamı hiç tanımıyorum, dolayısıyla anneme hem öfkeliyim hem de ona çok bağlıyım. Tek gecelik bir ilişkinin ürünüyüm, çocukken bu çok ağır geliyordu. İlkokul zamanlarımda herkes babasının mesleğini söyleyip övünürken ben yalan söylerdim, babamın bir avukat olduğunu söylüyordum. Kendime hayali bir kahraman yaratıp ona inanıyordum, onun çizgisinden gitmeye o kadar odaklanmıştım ki, avukat olup bu hayattan kurtulacağımı düşünüyordum. Her şey düşündüğümüz gibi olmuyormuş, o yıllarda ütopik bir dünyada yaşıyordum. 2011 yılında dünyanın bir ütopya olmadığını anladım, acımasız gerçekler vardı.
Eski bir arabamız vardı, kasalı bir şeydi, anneme eski kocasından kalmıştı, hurda gibi bir şeydi. Annem o araç ile bir kaza gerçekleşmişti, ameliyata alınmıştı ve onun başında beklemiştim, çok zordu. O zaman kadar ona hiç "Seni seviyorum." demediğimi fark ettim, çünkü öfkem her zaman sevgimden ağır basıyordu. Bunu söylemek için onun kalkması gerekiyordu, birkaç saat boyunca dua ettim, nihayet doktor içeriden çıktı. Bana haberi verdi, anneniz bir daha yürüyemeyecek. 16 Yaşında bir kız için çok büyük bir yüktü, üstelik üvey kardeşlerim bize hiç destek olmuyordu. Bir süre boyunca hastanede kaldık, sigortamız olmadığı için hastane ücretlerini karşılayamadık. Hurdaya çıkan aracımızı parçalattım, oradan gelen parayla hastane masrafını ödedim ve karavan sitesinde bir karavan kiraladık, ufaktı ama en azından içerisinde yaşayabilirdik. Okulu bıraktım, böyle olması gerekiyordu çünkü anneme bakmak zorundaydım, onun için çalışmaya başladım ve bir fastfood zincirinde işe başladım. Bakıcı tutacak param yoktu, 16 saat boyunca çalışıyordum ve eve geldiğimde annem ile ilgileniyordum, ağır bir döngüydü bu ve aldığım maaş kesinlikle yetmiyordu.
18 Yaşımda artık bu duruma isyan ettim, bunu maalesef yanlış yerde yaptım, bacakları çalışmadığı için anneme isyan ettim, onun yüzünden çalışmak zorunda olduğumu düşünüyordum, onu suçluyordum. Fast food zincirindeki işime son verdim, hamburger yapmak, patates kızartmak, 16 saat çalışmak bana ağır geliyordu. Bir arkadaşım sayesinde striptiz kulübüne gittim, orada deneme süreci olarak işe başladım. Benden memnun kaldılar, 21 yaşımın altında olduğum için kaçak bir şekilde çalışmaya başladım. Artık çok daha az çalışıyor, daha fazla para kazanıyordum. Ancak kişiliğimi kaybetmiştim, kendimi bir maymun gibi hissediyorum, kafeslerin arkasındaki maymunlardan tek bir farkım var. Maymunlar onları eğlendirince onlara fıstık atıyorlar, bana ise bahşiş olarak sahneye para atıyorlar.
4

Çevrimdışı 1984

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Marcela Sierra
« Yanıtla #1 : 27 Şubat 2021, 21:02:57 »

Yukarıda yer alan bilgiler Marcela Sierra'nın 18 yaşında kadar tuttuğu günlüğünden kesitler, şu an 26 yaşında. Mad Eye striptiz kulübünde bir stripper. 

Çevrimdışı Lauraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 22 Aralık 2024, 16:59
Toplam oynama: 411 gün, 9 saat
« Yanıtla #2 : 27 Şubat 2021, 21:04:15 »
Şimdiden başarılar diliyorum.  :hand:
1

Çevrimdışı 1984

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 27 Şubat 2021, 21:50:08 »

Çevrimdışı 1984

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2021, 04:25:19 »
Sadece sivil roller yapan, emote vermeyi bilen, imla kurallarına uyan, standartları karşılayacak bir rol arkadaşı arıyorum. Tanışma kısmından sonra OOC iletişimimiz hiç olmayacak, sadece rol yapacağız, sivil ağırlıkta. Karakterinizin geniş bir arkadaş kitlesi olmaması daha uygun olacaktır. Kadın ya da erkek karakter fark etmiyor, 20 - 30 yaşlarında karakter yöneten, düzgün rol yapabileceğim birisini arıyorum, IC yollardan bulmak maalesef biraz zor, forumdan ileti atabilirsiniz.

26 yaşında, annesiyle yaşayan stripper bir kadın karakter canlandırıyorum, birazcık aykırı ama genelde dingin bir tip.

Çevrimdışı Elo

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 13 Ağustos 2022, 01:27