Yine her zaman olduğu gibi bekleyip bekleyip tanıtıma ileti atan arkadaşlara ufak bir cevap, türk racon sahneleri diyen arkadaşa diyecek birşey yok, zamanında öyle yapmaktan zevk aldık, öyle yaptık fakat bıraktık.
Diğer arkadaş Japon bayrağıyla alakalı bir eleştiride bulunmuş diye düşünüyorum fakat rolleri incelemeyecek kadar meşgul olduğunu düşünüyorum, iş adamı falan herhalde, neyse incelemesine gerek yok, ben anlatayım.
Peter Asino Samara'nın işyerlerine bakan kişi ve annesinin Japon olmasından kaynaklı rica ederek Japon kültürü adı altında bir işyeri açıyor, bunun rolünü aylar önce yapmıştık.
Kadın korumalar ile beraber mi? Onlarda mı Japon?
Öncelikle selamlar, aslında konuşmayacaktım fakat son zamanlarda yaptığın bir iki rolden egonun tavan yapması sebebi ile konuşma kararı aldım. İyi rol yaptığını veya yapmadığını söyleyemem, çünkü bu göreceli bir kavramdır. Göreceli olmayan tek bir kavram vardır, o da şahsiyet ve sende olmayan karakterdir. Bunu neye dayanarak söylediğimi biliyor musun canım? Öncelikle sana ana bacı söven bir adamı birliğine alarak büyük bir karaktersizlik yaptın

. Senin için ailen ve annen bu kadar değersiz mi? Zamanında Vetas ile ters düştüğün zaman, Rodgers'e gelip Vetas senin arkandan konuşuyor diye iftira atmadın mı? Bunun sebebide Rodgers'den destek almak istemen değil miydi? Sonra.. Rodgers'den destek alamayınca ve yalanın ortaya çıkınca Vetas seni parçalamadı mı? Çakalsın sen, çakal.. Şimdi birliğinde bulunduğun Kagyol'u zamanında satmadın mı? Arkasından ana bacı küfür ettiğin adamın birliğine girmek erkekliğe sığar mı? Sen alışıksın, alışıksın arkasından ana bacı küfür etmeye Serdarım. Yaptığın iki üç rol karaktersizliğini örtmeyecek

. Zamanında Kagyol'un rolünü kötü gören arkadaş, şimdi onun birliğinde rol yapıyor. Helal olsun Kagyol'a, Seni affedip, adam yerine koyup birliğine almış. Kendisine buradan sevgiler, bir daha egoist egoist konuşup ağzımı açtırma, daha anlatacak çok şeyim var. Rezil olmaman için susuyorum, ailene üzülüyorum.