Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Samara Organize Suç Örgütü

Başlatan SAHMERA, 26 Şubat 2021, 14:26:56
Okunma sayısı 113601 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vladimir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 19:20
Toplam oynama: 101 gün, 7 saat
Birlik: *VS
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Ocak 2024, 15:28
Toplam oynama: 15 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Samara Organize Suç Örgütü
« Yanıtla #1010 : 18 Ağustos 2021, 08:36:28 »
Sallayanların rollerini merak ediyorum ve bakıyorum rol yok. Bir insan eleştiride bulunmadan önce kendisine bakmalı.
rol ss dair bişey yok düz tanıtım yapmışlar. buradaki rol ssler beğenilmiyor birde

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #1011 : 18 Ağustos 2021, 09:03:56 »
Sallayanların rollerini merak ediyorum ve bakıyorum rol yok. Bir insan eleştiride bulunmadan önce kendisine bakmalı.

Sallama değil kanka bu. Eleştri yapıyoruz. Eleştriyi kaldıramıyorlarsa hata eleştri yapanlarda değildir.
Seninki dümdüz flame. Flame atarak "eleştiri yapıyoz eğ" diyorsun ek olarak benim tanıtımımda benden çok geziyorsun niye? xD şahsen ben senin kadar girmiyorum bu tanıtıma :'D :hand:
1

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #1012 : 18 Ağustos 2021, 09:16:58 »
Eleştiri yapılırken bir amaç güdülür. Amaç dalga geçmek ya da yermek değildir. Birliğin bir şey olduğunu ya da olmadığını nedeni sorar aydınlatılmayı beklersin. Bu olmadığında da olumlu ya da olumsuz bir şey söylenir. Çocukta iyi sabır var valla yok günlerdir çukur dizisi rolleri yok eşkıya dünyaya hükümdar olmaz rolleri diye yanıtlar geliyor. Ee benim anlamadığım bunu eleştirenler de Kurtlar Vadisi profiline sahip onlar da aynı dizileri izlemişler aynı şeyleri yapıyorlar. Birlikteki tek bariz nokta repliklerin direkt aynı kullanılması. Ancak her ne kadar durum böyle olsa da saygı denilen bir şey var emek sarf ediyorlar birlikte belli bir üye sayısı var iki gündür bar açıyorlar ne zaman gitsem dolu. Kurtlar Vadisi rolü yapmayanlar bunu sağlayabiliyor mu? Bölgeyi aktif tutuyorlar. Zamanında herkes iyi ve kötü rol potansiyeline sahipti. İnsanları aşağılayınca daha iyi rolcü olduklarını filan mı sanıyorlar? Roller aşırı orjinal değil birbirine benziyor. İstisna roller yapanlar var. Bu iletim saygısızca sürekli aynı şeyi yapanlara. Hem en iyi rolcüler değilsiniz hem de öyle olmak da bir başarı değil. Bu kadar iyi rolcü olmanın kime ne faydası var iyi insan olmadıktan sonra.

Çaba sarf eden insanların emeklerini kıra kıra sunucuda rol yapmak isteyen insan bırakmıyosunuz gitgide azaldı. Hera admin o kadar çabalıyor yani bu kadar insanın emeği var günlerce talep bakılıyor. Evet bazı şeyler daha iyi olabilir ama neden geliştirmeye çalışmıyorsunuz? Birliğe gelince ne yaptığınız umrumda bile değil en azından rol için çabalayan bir tavrınız var o yüzden sonuna kadar bu birliği destekliyorum. Başarılar heves ve motivasyonunuz kırılmaması dileğiyle.
4

Çevrimdışı sahingöz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 10:18
Toplam oynama: 253 gün, 23 saat
Martin Bach Lv.27
Son giriş: 05 Şubat 2023, 13:39
Toplam oynama: 41 gün, 13 saat
Dobe Hall Lv.27
Son giriş: 23 Ocak 2024, 15:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #1013 : 18 Ağustos 2021, 14:52:12 »
Eleştiri yapılırken bir amaç güdülür. Amaç dalga geçmek ya da yermek değildir. Birliğin bir şey olduğunu ya da olmadığını nedeni sorar aydınlatılmayı beklersin. Bu olmadığında da olumlu ya da olumsuz bir şey söylenir. Çocukta iyi sabır var valla yok günlerdir çukur dizisi rolleri yok eşkıya dünyaya hükümdar olmaz rolleri diye yanıtlar geliyor. Ee benim anlamadığım bunu eleştirenler de Kurtlar Vadisi profiline sahip onlar da aynı dizileri izlemişler aynı şeyleri yapıyorlar. Birlikteki tek bariz nokta repliklerin direkt aynı kullanılması. Ancak her ne kadar durum böyle olsa da saygı denilen bir şey var emek sarf ediyorlar birlikte belli bir üye sayısı var iki gündür bar açıyorlar ne zaman gitsem dolu. Kurtlar Vadisi rolü yapmayanlar bunu sağlayabiliyor mu? Bölgeyi aktif tutuyorlar. Zamanında herkes iyi ve kötü rol potansiyeline sahipti. İnsanları aşağılayınca daha iyi rolcü olduklarını filan mı sanıyorlar? Roller aşırı orjinal değil birbirine benziyor. İstisna roller yapanlar var. Bu iletim saygısızca sürekli aynı şeyi yapanlara. Hem en iyi rolcüler değilsiniz hem de öyle olmak da bir başarı değil. Bu kadar iyi rolcü olmanın kime ne faydası var iyi insan olmadıktan sonra.

Çaba sarf eden insanların emeklerini kıra kıra sunucuda rol yapmak isteyen insan bırakmıyosunuz gitgide azaldı. Hera admin o kadar çabalıyor yani bu kadar insanın emeği var günlerce talep bakılıyor. Evet bazı şeyler daha iyi olabilir ama neden geliştirmeye çalışmıyorsunuz? Birliğe gelince ne yaptığınız umrumda bile değil en azından rol için çabalayan bir tavrınız var o yüzden sonuna kadar bu birliği destekliyorum. Başarılar heves ve motivasyonunuz kırılmaması dileğiyle.
Dost olarak rol yaptığım birliklere eleştiri yapılınca paragraf paragraf yazı yazıyorum, her rolümde /sit 15 çekmeden yapamıyorum. Piyano çalan erkekleri çok seviyorum.
1

Çevrimdışı eroll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Eroll Werner Lv.33
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 04:43
Toplam oynama: 377 gün, 18 saat
Birlik: ****** *****lie
Son giriş: 13 Ağustos 2024, 18:50
Toplam oynama: 5 gün, 17 saat
Birlik: ******ILI
« Yanıtla #1014 : 18 Ağustos 2021, 20:45:06 »

Çevrimdışı eroll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Eroll Werner Lv.33
« Yanıtla #1015 : 18 Ağustos 2021, 20:48:09 »

Çevrimdışı eroll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Eroll Werner Lv.33
« Yanıtla #1016 : 18 Ağustos 2021, 20:49:13 »

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #1017 : 18 Ağustos 2021, 20:52:59 »

Sallama değil kanka bu. Eleştri yapıyoruz. Eleştriyi kaldıramıyorlarsa hata eleştri yapanlarda değildir.
Seninki dümdüz flame. Flame atarak "eleştiri yapıyoz eğ" diyorsun ek olarak benim tanıtımımda benden çok geziyorsun niye? xD şahsen ben senin kadar girmiyorum bu tanıtıma :'D :hand:

Bilmem kendi tanıtımında aktiflik gösterebilirsin.
Bu senin problemin değil, işim var gücüm var, çalışıyorum, ay sonu da kendi işime geçiyorum.
Birlik lideri ile bu konu anlaşılmışsa senin yorum yapma hakkın yok, 24 saatini burada harcamamalısın bence. Ben bile 5 günde bir gelip 2 role bakıp çıkıyorum. Yapılan tüm yorumları tek tek okuduğuna da adım kadar eminim. Niye bu kadar taktığını ciddi anlamda anlamıyorum ama evet, flame atarak eleştiri şemsiyesinin altına sığınamazsın. Ben sevmediğim bir ortam olunca gözümün önüne gelmesini bile istemiyorum, sen asla ayrılmıyorsun o da tuhafmış
2

Çevrimdışı eroll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Eroll Werner Lv.33