neden her ssin arkasına fotoğraf koyma gereği duyuyorsun? saydamlığı da çok azaltıyorsunuz, belli bile olmuyor fotoğraf
çok kötü duruyor. rollere gelecek olursak, bir amaca hizmet etmeden amaçsız bir şekilde rol yapmak için rol yapıyorsunuz. organize suç örgütleri böyle roller yapmaz. beğenmedim. yine de iyi roller
Selamlar, öncelikle rolleri incelemeden konuşman beni üzdü, sebebi de şudur amaçsız rol yapıyorsun demişsin, yani bir hikaye yok.
Rolleri en baştan incelesen Kril Samara'nın Rusya'dan geri döndüğünde oluşumunun bitmiş bir halde olduğunu görür, gücünü test eder ve yakın dostu Ithamar'dan borç para alır, onunla beraber uzun zaman sonra Mazot işine girerler, sevkiyat başarılı olur ve malı alırlar, o zaman diliminde Peter Asino ve adamları bir barda kadınların zorla çalıştırıldığını öğrenir ve barı zorla sahibinin elinden alırlar, tabii bu bar sahipsiz değildir. Barı koruma altına alan başına sadece ismi bilinen Tommy adında bir adam vardır, Tommy Kril'in mekanına bir elçi gönderir ve kendisinden özür dileyip barı sahibine iade etmesini ister, Ithamar'ın oğlu adamı vurur ve öldürür. Bununla beraber Tommy bir hamle yapmak için bekler, ardından sözünü tutar ve Kril'in tüm mekanlarını basarak sevgilisi Evelyn'i kaçırır. Kril bunu öğrenince önce ofisini sonra sevgilisini kurtarır. Kril artık bilmediği güçlü bir düşman ile mücadele etmektedir.
Bunlar hikayede yazmıyor bizzat SS'lerde var.
LÜTFEN İNCELEMEDEN ROLLERİME LAF SÖYLEMEYİN, AMAÇSIZ KELİMESİNİ ÜSTÜME ALINMIYORUM BİLE.