Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

OOC Jail paintball

Başlatan Openyo12, 25 Şubat 2021, 18:08:14
Okunma sayısı 7808 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sky.dll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 08 Ekim 2024, 23:44
Toplam oynama: 68 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Japon
Son giriş: 16 Eylül 2023, 14:08
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Ynt: OOC Jail paintball
« Yanıtla #10 : 25 Şubat 2021, 18:17:08 »
 :ramizdayi:
burda boş konuşanlar baya doluşmuş, arkadaşlar ihlal yapabilirsiniz bazen kanıtınızı kaybedersiniz veya hata yapmamak yanlızca Allaha mahsustur sanki hepiniz bu sunucuya başlarken rol biliyordunuz. Hepiniz bayabir ceza yedikten sonra anladınız. Ama konu bu değil ooc jaili allta bırakıp ben gider lol oynarım farketmez zaten bana giren cıkan yok. OOC jailin mantıgı insanı rolden uzaklaştırmak. hiçkimseyi ooc jaile atarak cezalandırmyıorsunuz zaten adam alttan başka oyun açıyor yada gidiyor yatıyor zaten. ama en azından böyle birşey gelirse oyundan cıkmamıza gerek kalmaz.
İhala yapabilirsin, varsa itirazın ticket aç itiraz et. Ayrıca sunucuya girmeden önce RP nedir politikalar nedir? Nasıl rol yapılır diye bakabilirdin.

Çevrimdışı Sky.dll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 25 Şubat 2021, 18:19:38 »
Ben dedim mi sıkılıyorum jail yiyince? Jail cezadır, ödül değil.

Çevrimdışı Openyo12

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Haziran 2021, 17:29
Toplam oynama: 28 gün, 22 saat
« Yanıtla #12 : 25 Şubat 2021, 18:21:22 »
Neyin cezası olm OOC jail'in amacı neyin cezası ben onu anlamıyorum ben şahsen suan ooc jaildeiym ve cezalandırılmış hissetmiyorum gidiyorum alltan lol açıyorum bir yandan jail bekliyor o kadar. Ben diyorumki oyuncu başka oyun açma gereksinimi duymasın en azından hem kolda gelişir belki hileyide bırakırlar bir yerden sorna.

Çevrimdışı Sky.dll

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 25 Şubat 2021, 18:24:18 »
Neyin cezası olm OOC jail'in amacı neyin cezası ben onu anlamıyorum ben şahsen suan ooc jaildeiym ve cezalandırılmış hissetmiyorum gidiyorum alltan lol açıyorum bir yandan jail bekliyor o kadar. Ben diyorumki oyuncu başka oyun açma gereksinimi duymasın en azından hem kolda gelişir belki hileyide bırakırlar bir yerden sorna.
kardeşim bende diyorumki İHLAL yapmasın o zaman. Yaptığın şeyin ihlal olduğunu bileceksin ona göre rol yapacaksın. Kol geliştirmek istiyosan bir sürü DM sunucusu var sampda. Jail yemeyi göze alarak ihlal yapıyosun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 22:44
Toplam oynama: 23 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Ağustos 2024, 04:01
Toplam oynama: 126 gün, 1 saat
Asher Jian Lv.26
Köken: Çinli
Son giriş: 21 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
« Yanıtla #14 : 25 Şubat 2021, 18:40:27 »

Çevrimdışı PERES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joan Peres Lv.19
Köken: Rus
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 23:59
Toplam oynama: 82 gün, 13 saat
« Yanıtla #15 : 25 Şubat 2021, 19:16:10 »
normalde desteklemezdim ama argeyi açan arkadaşın yapdığı yorumlar hoşuma gitti kararımı değişdirdim Destekliyorum!

Çevrimdışı Trinity

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Haziran 2024, 04:10
Toplam oynama: 8 gün, 23 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Mayıs 2024, 18:22
Toplam oynama: 124 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Haziran 2024, 04:16
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #16 : 25 Şubat 2021, 19:23:28 »
Oyun dışı hapsin amacı, ihlâl yapan oyuncuyu cezalandırmak.  Eğer amaç cezalandırmaksa, oyuncular orada eğlenerek değil, sıkıla sıkıla vakit geçirmeliler. Örneğin ben bu önerinin kabul edilmesi durumunda maskeli ve Sultan'lı arkadaşların, kendilerine milli piyango çıkmış gibi sevineceklerini düşünüyorum. Hem içeride, hem dışarıda anlayacağınız. Bundan dolayı öneriyi;

Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Openyo12

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 25 Şubat 2021, 20:45:10 »
Oyuncuya düşman gözüyle bakmak olmaz, sonuç olarak hepimiz aynı gemideyiz. Siz insanlara düşman gözüyle bakıyorsunuz altı üstü oyun ve hepimiz eglenmeye geliyoruz. Dediğim gibi ooc jailin amacı insanları rolden uzaklaştırıp onları cezalandırmak ise Benim dediğim sistem getirilmeli

aynı zamanda oyunda bir adaletsizliğin önünede geçmiş olacaksınız. Birisi mesela maddi durumu yok kötü bir bilgisayarı var sadece rina acabiliyor.

Ama mesela başka birisi daha var bilgisayarı süper rinada jail yese bile problem yok aşagıda direk oyun açar başka oyun oynar.

Burdaki adaletsizlik bu yonde herkezin bilgisayarı iyi değil. bu yüzden alttan oyun açamıyor. Zaten rinada rol yapma amacı olan adam o jaile girdiği zaman rolden uzak kalarak dersini almıştır. ama zaten adamın amacı rol yapmak değil dm atmaksa o adamı isterseniz 2000 dakika jailde tutun böyle boş boş dursun. zaten o tarz dm atan adamların genelde pcsi iyi adam dmsini atıyor. daha sonra alltan lol oynuyor bir yandan bekletiyor.

Kısacası su bu sistem insanların jail yedikleri zaman sunucudan cıkmayıp sunucuda kalmaya devam etmesini saglayacak. Veya o jaili yerken bir admine sinirliyse pbde hiç yoktan o siniri atar veya öylesine takılmak için girer

burda problem şu yorumlarda bakıyorumda sanki kural ihlali yapmamışlar gibi konusuyorlar hepimiz insanız ve hepimiz hata yapabiliyoruz. zaten cezayı cekmemizin amacı rolden uzak tutulmak. aynı zamanda zaten dediğim gibi amacı rol olmayan adamı değiştiremessiniz ama amacı rol olan adam zaten hatasını jaile girdiği an anlar.

Bu sistem önemli bence getirilmeli.

Çevrimdışı Openyo12

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 25 Şubat 2021, 20:50:10 »
Şuda var afedersinizde ooc jailde mal gibi afk bırakmaktansa en azından pb atmanın oyuncuya ne gibi bir zararı olabilir bu kadar kinci olmayın lütfen. Yorumlara bakıyorum hep boş yorum. yani bunun ne gibi bir zararı olabilirki?

cozoyo çoktoyso cozosono çokocok

sanki gerçek hayatta böyle jaile giriyoruz bize ceza veriliyor ne alkaası var kardeşim oyundan beyniniz yanmış artık.

Çevrimdışı chef2.0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Russell Wes Lv.26
Köken: Kanadalı