Polisin ıc olarak illegalden üstün olmaları normal, ooc politika olarak eşit olmalı.
Sniper oranı azaltılmalı, şimdi "Her şeye Sniper çekilmiyor siz bi sultan 4leyip ak sobeit oynarken iyi" diyecek arkadaşlara sözüm, metro devriyesinde sobeit açanlarıda gördük bi pd sobeit açtı diye tüm pdler sobeit olmadığı gibi bi illegal sobeit açtı diye tüm illegaller sobeit olacak diye bir söz yok.
Metro devriyeleri azaltılmalı, pc geçince unutmazsam ss atıcam dün 2 sultan, 2 fbı truck ve 2 huntley ile, 6 araçlık metro devriyesine çıkmışlardı.
Pd üyelerine uygulanan cezaları görebilmeliyiz, bir polis hata yaptı ama biz onun hata olup olmadığını bilemiyoruz, ooc olarak yada ıc olarak memura şikayet açmak için ihlalleri bilmeliyiz
(bunu a1 Türkçe ile yazdım ama örnek verecek olursak adam bana miranda haklarımı okumadı, ben ilk defa ıc hapise giriyorum ve bunun yasak olduğunu bilmediğim için şikayet açamıyorum)
Polis olmak helper veya fg olmak gibi olmalı, telefon doğrulaması MA kontrolü sürekli sicil kontrolü devamlı olarak yapılmalı.
Polislerin çatışma videosu yapmaları yasaklanmalı, sen çatışmak için mi polis oldun?
Hep derim ve devam edicem, bi sunucuyu temsil eden şey o sunucunun polis departmanıdır. Bu departman düzeltilmediği sürece sunucuua "Rina TDM" demeye devam edecekler.