Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[Voice of San Andreas] Vali Padilla'nın Basın Açıklaması!

Başlatan 1984, 24 Şubat 2021, 02:09:20
Okunma sayısı 862 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 1984

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 13 Şubat 2022, 23:46
Toplam oynama: 17 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)

22 Şubat 2021

Vali Sheldon Padilla'nın Basın Açıklaması!

22 Şubat 2021 tarihinde, Voice of San Andreas öncülüğünde, 21:30 saatinde Los Santos Polis Departmanı binası önünde, K harfli ırkçı cinayetlere dikkat çekmek amacıyla bir eylem düzenlendi. Eylemlerin tek amacı sesimizi duyurup bir basın açıklaması almak, ardından sorunsuz bir şekilde dağılmaktı. Beklediğimiz gibi oldu, bize destek olan eylemciler sayesinde sesimizi duyurduk. Vali Padilla 22:15 saatinde hükümet binasının önüne çıktı ve basın açıklamasında bulundu, mevcut açıklamayı sizler için ses kaydı halinde aşağıya bırakıyoruz.

Vali Padilla, basın açıklaması ses kaydı
((Bu bir ses kaydıdır, arkadan eylemci seslerini duymaktasınız ))
Vali Sheldon Padilla'nın ses kaydı:
Öncelikle tüm vatandaşlarımızı selamlıyorum, iyi akşamlar diliyorum.
Son günlerde eyalet olarak birkaç kötü durum yaşadık, bunların üzüntüsünü hissetmekteyiz.
Karşımızda psikolojisi bozuk, ruh durumu yerinde olmayan bir katil mevcut.
Ek olarak sizi bize karşı kışkırtmak için siyahi vatandaşlarımızı bilerek canice katlediyor.
Lütfen halk olarak bu oyuna gelmeyelim, eğer güçlü bir şekilde durursak bu günleri de atlatırız.
Neler yaşandığını haberlerden görmüşsünüzdür, tüm kollum kuvvetlerimiz bu olayın bitmesi için çaba sarfediyor.
Bu olaya sebep olanı veya olanları en kısa sürede yakalayıp adaletin karşısına çıkaracağımıza şeref sözü veriyorum.
Sizden bu süreç içerisinde istediğim bazı şeyler var.
Birincisi, kolluk kuvvetlerimize güvenmek, onlara karşı çıkmak yerine destek olmak.
İkincisi, maalesef ki sokaklarımız artık eskisi kadar güvenli değil.
Tekrar yineliyorum, bu insanlık dışı suçu işleyen kişi veya kişilerin bulunması için...
elimizden geleni yapacağımız konusunda tüm Santos Eyaleti olarak sizlere şeref sözü veriyorum.
Kolluk kuvvetlerimiz her zamanki gibi tam tedbirle bu olayın üzerine düşecektir.
Eyleminizi yaptınız, istediğinizi aldınız ve sesinizi duyurdunuz.
Artık eylemleri bitirmenizi sizden rica ediyorum, istediğinizi aldınız.

Vali Padilla'nın basın açıklaması bu şekildeydi. Konuşması sırasında sözleri çokça kez eylemciler tarafından kesildi, eylemciler olaylar hakkında Vali Padilla Sheldon'a sert tepkiler gösterdi. Vali Padilla Sheldon'u, olay sırasında orantısız güç kullanılarak tutuklanan eylemciler hakkında bilgi vermediği için şiddetle kınıyoruz. Voice of San Andreas olarak tutuklanan eylemcilerin serbest bırakılmasını temenni ediyoruz.

Haber: Ruby Lyonne
İletişim:8165674

Çevrimdışı FBI DOJ

FBI
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rina FBI Lv.1
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Şubat 2021, 02:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
[FBI] Yayın Yasağı
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2021, 05:57:41 »
Rumuz: Federal Bureau of Investigation
Yorum: Habere soruşturma kapsamında yayın yasağı getirilmiştir.