Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]YA-KA | Yakuza Gallery

Başlatan YA-KA, 24 Şubat 2021, 01:21:58
Okunma sayısı 356 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YA-KA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 05 Ocak 2023, 22:50
Toplam oynama: 142 gün, 1 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Aralık 2022, 02:50
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR]YA-KA | Yakuza Gallery
« : 24 Şubat 2021, 01:21:58 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): (1526.30, -1181.85, 23.99, 250.62)

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Ufak Ofis I

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Yakuza Sumiyoshi-kai ヤクザ adlı birliğimizin galeri mekanı olarak düşündüğümüz  Downtown Los Santos Bölgesi’nde gerçekleşebilecek her türlü iş görüşmelerini burada gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Diğer üyeler ile araç alım-satım görüşmelerinde bu mekanı kullanacağız. İllegal parayı legal paraya nasıl döndürürüz sorusunun cevabını karşılamak amacıyla bu işletmeyi kullanacağız. İl-legal haricinde genellikle legal araç alım-satım rolleri döndüreceğimiz bir işletme olacaktır. Yakuza Sumiyoshi-kai ヤクザ Ailesi kurucularının galeri mekanı olacak olan bu işletmede araç alım-satım için görüşmek isteyen herkesin görüşme mekanı olarak kullanacağı bir yer olarak bu işletmeyi planlıyoruz. Araç alım-satım yapmak isteyen kişiler yapacağımız görüşmelerde yapılacak her ticaretin ufak çaplı da olsa büyük çaplı da olsa görüşmelerini sürdürebileceğimiz bir yer olarak planlıyoruz.  Downtown Los Santos Bölgesi’nde bulunacak olan bu işletmemizde yaşanacak olaylar hiçbir şekilde mahalle sakinlerine yansımayacaktır. Gelelim birlik içi olaylara. Birlik üyeleri veya birlik dışı üyeler için yaşanabilecek olası bir durum esnasında bilgi eksikliği yaşanmaması adına bu mekanda önce yapacağımız toplantı sayesinde sonrasında bizi bekleyecek olan yaşanacak rolün, olayların tamamının bilgilendirilmesi maksadıyla bu ofisi kullanmayı planlıyoruz. Ev alıp, önünü kalabalıklaştırıp milleti rahatsız etmemek adına bu mekanı kullanmayı planlıyoruz. Herhangi bir rol anında kural ihlali yapılmamasına gereken her özeni göstereceğimizi söylemek istiyoruz. Tüm yaşanacak olayların planlanması, uygulanmasındaki izlenecek rota, yol gibi durumları bu mekanda organize edip, planlanmasını gerçekleştireceğiz. Kendimizi dışarıya kesinlikle legal bir şekilde göstereceğimizi belirtmek istiyorum.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Yakuza Gallery şehir içinde yaşayan kişiler için uygun fiyatlı araç alım-satım yapabilecekleri bir işletme olarak kullanmayı hedeflemekteyim ve sadece araç alım-satım için değil bunun haricinde işletmemize gelen kişiler ile araçlar hakkında diyaloglara girmeyi ve araç veya şehir hakkında muhabbetleri rahat yapabileceğimiz bir yer, araç alım-satım için sözleşmeler ve vadeli veya senetli araç satımları gerçekleştireceğimiz. Çoğunlukla araçlar ve evler hakkında toplantılar veya bireysel konuşmaları yapabileceğimiz, ofis önüne yerleştireceğimiz satılık araçları daha dikkat çekme amaçlı kullanıp, bazende araç oto tamir, araç bakım gibi kullanacağımız ofisi genel olarak illegal rolleri dahil etmemeye gayret ederek, genellikle legal bir rol yapabileceğimiz bir ofis olmasını hedeflemekteyim.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Los Santos'un merkezi konumunun yakınlarında Downtown bölgesine açmayı planladığımız ofis ile araç alım-satım yapabileceğim veya yapmak isteyen kişilerin sadece 2. El garajına gidip rolsüz bir şekilde araçlarıın satılığa koyması yerine işletmemize gelip satacak ise satış rollerini veya ofisimiz altında satışa sunduğumuz araçları satın alma veya kiralama, auto show rollerini yapacağımız ve yaparken keyif alacağımız bir rol ortamı sunmak ve Açacağımız Yakuza Sumiyoshi-kai ヤクザ
birliğimizi legal yönünü gösteremek için açacağımız Yakuza Gallery adlı ofisimizi Downtown Los Santos bölgesine açıp, bölgedeki rol oranını arttırmayı ve genellikle araç, ev alım-satım rolleri ve mütaahitlik yönünde arazi alım satım, inşaat, plan proje çizimleri veya ihaleleri takip edeceğimiz ve ihaleleri almak gibi geniş çaplı legal rol kaynaklarını planlamak ve planladığımız rolleri rahatça yapacağımız ve planladığımız rolleri rahatlıkla yapacağımız bir yer için ofisi açmak istiyorum tabi ki bu rol ortamı sadece benim ve benim dahil olduğum birlik için değil gps yoluyla veya ıc konuşmalar aracılığı ile bize ulaşan kişiler için rol ortamını sunmayı planlıyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "YA-KA"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı YA-KA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 05 Ocak 2023, 22:50