Oğlum PD oluşumuna girip her gün DM yiyoruz diye ağlamak kadar saçma birşey yok ben sunucuya girdiğimin haftası LSPD'ye girmiştim ve hiç çıkmamıştım (yönetimle bir sorun yaşayana dek) ve gecenin 04:00 - 05:00 saatlerinde sivil rollerimizde dâhi gelip bize ateş açılırdı, sürekli roleplaya uygun davranıp hastahaneye gider rolünü yapar APB kaydı oluşturup adamları arardık, sivildekiler göreve çağırılır devriye sıklaştırılır ne yapılır edilir o adamlar bulunurdu ama "Yav abe deme atıyorler yav" diye konuşan 1-2 kişi olurdu, onlara da Sergeant takımına gelmeden Officer III kişiler uyarır rollerine devam etmesini söylerlerdi, o adamları IC'de bulup rollerini yapardın şimdi LSPD hakkında ne düşünüyorsunuz diye konu açılıyor Sergeant altı konuya doluşmuş, gözünüzü seveyim bırakın adamlar düşüncelerini paylaşsın Çavuşunuz cevaplasın, en azından adamın rütbesine ve diğer oyuncuların fikrine saygınız olsun. (saçma şekilde drive-by atıp, sebepsizce polise sıkıp buraya SS atan saçma fikirlerden bahsetmiyorum.)