Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD hakkında düşünceleri alalım??

Başlatan Awe, 19 Temmuz 2018, 05:48:02
Okunma sayısı 2540 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Obayana31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Matt Casey Lv.18
Köken: Rus
Son giriş: 03 Mayıs 2024, 01:16
Toplam oynama: 72 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD hakkında düşünceleri alalım??
« Yanıtla #20 : 01 Ağustos 2018, 02:20:47 »
PD çikan insanlari PD duşmani ilan ediyor ve kin besleniyor?????

Çevrimdışı Zombi Sefa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rasu Hader Lv.12
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Haziran 2019, 15:31
Toplam oynama: 22 gün, 6 saat
« Yanıtla #21 : 01 Ağustos 2018, 03:54:50 »
   PD nin en sevdiğim herkesin OOC de "Abi,Kardeş" kelimelerini oturtması ben küçük yaşta olmama rağmen PD de hiçbir sıkıntı çekmediğimi biliyorum benim lakabımı tanıyanlar bilir ZombiSefa ismimi kullanmamda bana özgüven veren bir aile

PD hakkında şikayet ve görüşlerinizi bildirmeniz çok güzel birşey fakat birazda Polislerin gözlerinden bakmayı düşünün Öğlen 12 de başlayan mesai Gece 12:30 da bitiyor tek molamız CODE-7 evet Polis departmanında çoğu kişi çıkdı ADAM birimi sıkıntısı çekiliyor bunun açığını yeni akademiler açılıp yeni kişiler alarak kapatılmaya çalışıyor 20 kişi başvursa 10 kişi başvurularda eleniyor geriye kaldı 10 kişi akademiye çağrılıyor orada 3.5 4 saat eğitim veriliyor bu konu oradaki görevli memurlara göre dağıtılıyor sonuç sınavdan yaklaşık  %50'si kalıyor diyelim kaldı 5 kişi tabi bizde insanız Pasif kalmamız gerekebilir kendi işlerimiz olabilir 2 si pasif kalsa 3 kişi oyunda diyelim koskoca alımdan 3 kişi çıkdı birde bu yönden düşünmelisiniz herşey çok güzel Polis Departmanına Officer sınız '55 durumunda polisin önünde Trafiği tehlikeye atıp şerit ihlali yapan kişiyi haklı bir şekilde durduruyorsunuz bunun için bile şikayet açılıyor Memur Sakinliği için eğitim alıyoruz fakat Yarım saatini verip kovaladığın kişinin /q atıp oyun zevkini bozması , Yaklaşık karakterimle 3 ay rol yaptım fakat sırf pasif kalacağım için istifa ettim 3 aylık emeğimi bitirdim

Son zamanlarda aşırı kabiliyetsiz bulduğum bir kurum. Hiç bir emote, yazı yazmayıp bedava zırh, maaş ve silahların tadını çıkaran küçük arkadaşlarımızın doluştuğu bir yer haline geldi.

Küçük arkadaşlarımız dediğin için üstüme alınıyorum fakat PD den ben dışında küçük biri bulunmamakta Sivilde iken eğer Officer III olmadığın sürece o silahı taşıdığından dolayı Akademisi ve rütbesi yanan arkadaşlar bulunmakta son zamanlarda kurallar katılaşmaya başladı birde kabiliyetsiz derken Aim'den bahsediyorsunuz olarak anlıyorum ilk girdiğim sıralar kendi aramızda Airsoft ve Paintball maçları yaptığımızı hatırlıyorum böylelikle aimlerimiz gelişiyordu fakat son zamanlar öyle şeyler yapılmamaya başladı 

bir diğer konu ise süreki CODE-0 yememiz;
Polis Departmanına giren kişilerin göze aldığı bir durum fakat sürekli bir sultan ile içinde maskeli ve elinde AK-47 ile Drive-by yiyoruz hatta bir keresinde Eski Sergeant CODE-0 çok olduğu sıralar Patrol Unit'e Sultan ve içi maskeli çekmiş kişiler ile test etti test sonucu ise Patrol Unit Officerlarının reaksiyon göstertip yavaşlamaları sanki herhangi bir  Drive BY durumunda cover alıcak şekile geçtiği tespit edilmiştir bu iş uzayıp bizim zorla yakaladığımız arkadaşları eğer suçları 500+ dakikadan fazla ise NC attıklarını ve yarım saat geçmeden tekrardan Shot's fire yediğimizi biliyorum bu yüzden PD bu durumlardan dolayı biraz bıkmış durumda birde bizde istemeyiz bir kişinin vücudunu elektirik ile titretmeyi fakat genelde kaçtıklarından dolayı kullanmak zorunda kalıyoruz birde şöyle bir önyargı bulunmakta "PD Yerimizi nerden buldu" gibi şeyler çıkıyor koskoca Polis Departmanın gelişmiş sistemleri bulunmakta sistemimizin adı "MDC" burada kişinin telefon sinyali ile yer bulabiliyoruz(eğer telefonları kapalı ise sinyal alınamıyor) Örneğin "Rasu Hader(5752829)Telefonundan alınan son sinyal Idlewood,Los Santos" gibi böylelikle isede Olayla ilgilenen birimler Idlewood'a yönelip AreaCheck gerçekleştiriyor.
    Akıldaki bazı soruları ve PD nin yaşadığıklarını anlatmaya çalıştım gecenin saat 4'ünde yazmaktayım yanlış veyada hatalı yazdığım yer varsa kusura bakmayın.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #22 : 01 Ağustos 2018, 04:56:40 »
Cover.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #23 : 02 Ağustos 2018, 16:33:54 »

Kimseyi şikayet etmiyorum ancak kovalamaca sırasında bir vatandaşı dümdüz ediyorsan durup ilgilenmen de gerekir. Zaten gece gündüz aksiyon var, biraz da normal rol yapmak lazım.

=58s

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #24 : 02 Ağustos 2018, 18:23:10 »

Kimseyi şikayet etmiyorum ancak kovalamaca sırasında bir vatandaşı dümdüz ediyorsan durup ilgilenmen de gerekir. Zaten gece gündüz aksiyon var, biraz da normal rol yapmak lazım.

=58s
/id rick
◕‿◕ :-X :-X :-X :P :P :P ◕‿◕

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #25 : 02 Ağustos 2018, 18:28:15 »
/id rick
◕‿◕ :-X :-X :-X :P :P :P ◕‿◕

Rick_Down <3

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #26 : 02 Ağustos 2018, 18:30:41 »

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #27 : 02 Ağustos 2018, 18:41:24 »
Spoiler:
Son zamanlarda aşırı kabiliyetsiz bulduğum bir kurum. Hiç bir emote, yazı yazmayıp bedava zırh, maaş ve silahların tadını çıkaran küçük arkadaşlarımızın doluştuğu bir yer haline geldi.
Genelleme yapmaman gerekiyor, ben dahil oluşum da rol yapan insanlar da var ve yaşları on sekizin üzerinde olan insanlarda var. Ha-şunu da söyliyeyim, biz rol yapıyoruz /dene komutu kullanıyoruz. /do'dan emote ile soru soruyoruz ancak illegal oluşumunda bulunan bazı insanlar emotelara uymuyorlar, takip etmiyorlar. O halde ne yapacaklar? /q atıp rolden kaçıp buraya gelip "yav pd rol yapmıyor moruq ya" diyecekler. "Pd'nin kitlesi on beş moruq ya" herkes önce kendisine baksın beyler, önce kendinize bakın. Sonra insanları yargılayın. Eleştiri yaparkende genelleme yapmayın.
Genelleme herkesi kapsamaz zaten, çoğunluğu kapsar ve çoğunlukla gördüğüm şeyi söyledim. Kimseye yıkıcı bir eleştiri yapmıyorum. Eğer bu söylediklerimi yapmıyorsan zaten senin açından bir problem yoktur.

Her şeyiyle bu arkadaşa katılıyorum sabah oyunda motorum ceza yemiş cezayı ödemek için LSPD'ye gittim iki tane polis birisi erkek birisi kız havaya shotgun sıkıp şakalaşıyorlardı saçmalığa bak.
Söylenenlere göre işlem yapamıyoruz, eğer gerçekten böyle bir durum varsa kanıtlarınızla beraber bana forum PM olarak ulaştırabilirsiniz. Siz ulaştırın ki, ben gerekli işlemleri uygulayım.

Arabam çalındı rolü yapmak için departmana geliyorum 2 ihbar attm gelen yok ama suçlu ararken plaka bakıyorsunuz, diyorsunuz aracından tanıdım seni gel sorguya diyorsunuz asfkaskfk
Eğer şüphelendiysek, ve kıyafetler aynıysa seni sorguya alabilirim(z) bu durumdan herhangi bir sorun çıkmaz. Fakat, karakterinin illegal olduğunu OOC olarak PD üyeleri biliyor. Bu yüzden, illegal birisi PD ye sığınamaz. Kurallar açık ve nettir. Bu yüzden, kimse ihbarınıza gelmemiş olabilir. PD olmadan anlayamazsınız, durumlar sandığınız gibi yürümüyor maalesef. İyi forumlar, iyi roller.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #28 : 02 Ağustos 2018, 18:44:42 »
Yazılan herşeye harfi harfine katılıyorum.

Göz gezdirmeniz gereken bir konu daha; http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,16614.0.html

Çevrimdışı badatlove

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2022, 02:37
Toplam oynama: 49 gün, 11 saat
« Yanıtla #29 : 02 Ağustos 2018, 18:54:45 »
PD rolü yapmamış olan kişiler bizim hangi durumda olduğumuzu anlamayabiliyor. Her gün DM'ler yiyoruz, saçma roller ile karşılaşıyoruz, rollerimiz baltalanıyor, yakaladığımız suçlular sürekli OOC rolü bölüyor, yetmiyor /q atıyorlar vb. Sonrasında da PD böyle, PD şöyle. PD'yi eleştirirken diyorsunuz: "PD üyeleri bana böyle yaptı, şöyle yaptı." Sana bunu yapana sen şikayet açtın da red mi edildi? Bir hata yapan kişi cezasını alıyor, emin olun. Bir eleştiri yapmadan önce iki kere düşünün ve empati kurarak eleştirin.