Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD hakkında düşünceleri alalım??

Başlatan Awe, 19 Temmuz 2018, 05:48:02
Okunma sayısı 2518 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Awe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2020, 16:55
Toplam oynama: 72 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
PD hakkında düşünceleri alalım??
« : 19 Temmuz 2018, 05:48:02 »

@Expander

Çevrimdışı Expandar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Mayıs 2021, 13:21
Toplam oynama: 62 gün, 13 saat
Ynt: PD hakkında düşünceleri alalım??
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2018, 05:49:22 »
İmkan verseler departmanı kundaklarım

Çevrimdışı Bonnie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2018, 06:36:46 »
Fak dı polis

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 19 Temmuz 2018, 11:18:12 »
+Selam bayım,ben Los Santos Polis departmanından bla bla bla
-Memnun oldum
+Sizi neden durdurduğumuz hakkında bir fikriniz varmı?
-Yok
+Şerit ihlali ve ters şerit ihalinden dolayı durduruldunuz.
-Pardon bayım.
-Ceza uygulanacak lisans ve kimlik lütfen?
+Buyrun
/do AraCtA ilLegAhL biRshey gördÜMü moRuq?
/do -
-Sicilinizde memura mukavemet var üstünüzü arayacağım
+Tabikide
+Bende bagaja bakayım general Coo
+Temiz.
+Kişinin üstüde temiz,gidebilirsiniz.
-Cya

Bundan ibaret.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2018, 11:49:39 »
+Selam bayım,ben Los Santos Polis departmanından bla bla bla
-Memnun oldum
+Sizi neden durdurduğumuz hakkında bir fikriniz varmı?
-Yok
+Şerit ihlali ve ters şerit ihalinden dolayı durduruldunuz.
-Pardon bayım.
-Ceza uygulanacak lisans ve kimlik lütfen?
+Buyrun
/do AraCtA ilLegAhL biRshey gördÜMü moRuq?
/do -
-Sicilinizde memura mukavemet var üstünüzü arayacağım
+Tabikide
+Bende bagaja bakayım general Coo
+Temiz.
+Kişinin üstüde temiz,gidebilirsiniz.
-Cya

Bundan ibaret.

Eee ne var bunda? Tek yanlışı siciliniz var diyip üstünü araması, onun dışında yanlış yok. Standart bir rutin kontrol, sizi kastıran şey ne bu kadar onu anlamadım? Hiç mi PD rolünde bulunmadınız acaba ondan mı?
Tam tersi tek doğrusu o sicilden dolayı üzerimi araması gerisi yanlış,resmen Robocop.

Kaza yaptıkmı insan bi sorar,birşeyiniz varmı iyimisiniz diye?
Bunlar üstümüzü arıyor.
Bu konu hakkında yeterince tartıştım birde sana laf anlatmıyım boşver.

Çevrimdışı Squuad'

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ocak 2020, 00:30
Toplam oynama: 15 gün, 15 saat
« Yanıtla #5 : 19 Temmuz 2018, 17:48:20 »
TANRI

Çevrimdışı Awe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2020, 16:55
Toplam oynama: 72 gün, 11 saat
« Yanıtla #6 : 19 Temmuz 2018, 19:26:19 »
UP UP UP

Çevrimdışı 4meizer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:55
Toplam oynama: 63 gün, 1 saat
« Yanıtla #7 : 19 Temmuz 2018, 21:22:00 »
Pekala bu konuda pd sevmeyenler tarafından taşlanacağımı bilsem de ben de bir şeyler söylemek istiyorum. Sunucuda pd ile uğraşan insan sayısı oldukça fazla. Şimdi sizlere bir kaç ss paylaşmak istiyorum.Hiç bir sivili veya çete üyesini sansürlemeyeceğim kim üstüne alınıyorsa alınsın.Yazdıklarımda tartışma amacı gütmedim fakat bazı şeylerin ortada olduğu gayet net.

Spoiler:

Bu olay daha bugün yaşandı kişiyi kısaca araç hırsızlığı suçundan arabayla denize atlayınca yakaladık ve tepkisi aynen ss te gözüktüğü gibi oldu. Adama hak veren arkadaşlar rol ss ini @Muerte 'den temin edebilirler.Rol suda yapıldı ve yanlış bir tarafı yok. Her neyse bunun gibi olaylarla HER GÜN karşılaşıyoruz zaten. Bu pd'yi sevmeyen birinci kitle.

Burada sadece reklam panosunun karşısında duran bir maskeli şahıs intihar rolü yapıyordu ve bölgeye yöneldik. Sağolsun sivillerimiz daha çok pd gelsin daha çok çıldırtalım diye reklam panosuna çıkmaya başladı. Kimi paint spray'den atlayıp hurt çekiyor kimi çocuk rolünde ama oraya nasıl tırmanıyor bilemiyoruz (uçuyor galiba) kimisi de oraya çıkıp /b den yallah bismillah yazıp atlıyor. 2 günde bir Idlewood'ta topluca 10 kişi intihar ediyor ve bu durum da can sıkmaya başladı. Bunlar da pd çağıram da az meşgul olsun tayfası. Pd'nin ilgilendiğini duyan atlıyor aynı nasrettin hocanın ışığı gören çıkıyor fıkrası gibi. Olay yerindeki arkadaşlarla trollinge katlanamayıp oradan ayrıldık artık. Bu da ikinci kitlemizdi.

Spoiler:

Bu kitlemiz de managementin yaptığı uyarılara rağmen olağan devriyesine devam eden PD aracının önünü kesip küfür eden kitle.Bu kitleye bir şey söylemiyorum çünkü ne zaman bir laf duysalar ertesi gün valiyi istifaya çağırıyorlar da ehehe. Bu kitleye yönetimin kesinlikle tahammülünün olmamasına rağmen çoğalıyorlar.Bu da üçtü.

Spoiler:

Gelelim bu olaya. Olağan devriyemize devam ediyoruz ve ss lerde gözüktüğü üzere kişilerin kafalarında kask yok, '55 durumuna geçmek isterken uyarımızı veriyoruz ve o da ne? Kişiler /B den biz cripsiz bizle rol yapmanız yasak diyor. Rol yapmanın yasak olma konusu dönmüştü fakat sadece mahallelerinde geçerliydi bu kural.Mahallenin yakınında olduğumuzu varsayalım, yanda koskoca polis departmanı var ooc olarak ne kadar pasif olsa bile IC olarak içinde mutlaka memur bulunur ve bu bölgede bizimle rol yapmanız yasak .d diye geçtiler. Bu da son kitlemizdi.

Bu ekran görüntülerini bir yerde yayınlamayacaktım fakat burada LSPD ye hakaret edecek olan bir kitle doğacağını bildiğim için bu mesajı yazma gereksinimi duydum. Tekrar söylüyorum tartışma çıkarma amacı gütmüyorum.Açık sözlülükle belirtmek isterim ki üstte belirttiğim kitleler çoğaldığı için, polis arabasının yanından geçtiğini gören kendini bilmezler dm attığı için ve en önemlisi de nedensizce s*kik pd diye bağıranlar yüzünden sunucuya girme isteğim kayboluyor.LSPD'sin bunlara katlanman lazım diyecek arkadaşlar da olacak elbet.Bir userdan ne olacak diyecekler de olacak fakat departmandaki tüm arkadaşlarımın da böyle düşündüğü kanaatindeyim.Buraya üstümüze gelecek olan saldırılara açık ve net bir cevap vermek için geldim.Gerekli ss lerimi ve açıklamalarımı bırakıp konuya bir daha mesaj yazmamak üzere konudan ayrılıyorum.Sadece mesajları okuyacağım.Bu iletim birilerinin canını sıkacak eminim fakat sabrımız taştı.Bu davranışların ve oyuncuların pd ye karşı tutumunun son bulmasını temenni eder iyi forumlar dilerim.

-Sıradan bir polis memuru

Çevrimdışı !Dragneel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #8 : 21 Temmuz 2018, 13:54:17 »
Pekala bu konuda pd sevmeyenler tarafından taşlanacağımı bilsem de ben de bir şeyler söylemek istiyorum. Sunucuda pd ile uğraşan insan sayısı oldukça fazla. Şimdi sizlere bir kaç ss paylaşmak istiyorum.Hiç bir sivili veya çete üyesini sansürlemeyeceğim kim üstüne alınıyorsa alınsın.Yazdıklarımda tartışma amacı gütmedim fakat bazı şeylerin ortada olduğu gayet net.

Spoiler:

Bu olay daha bugün yaşandı kişiyi kısaca araç hırsızlığı suçundan arabayla denize atlayınca yakaladık ve tepkisi aynen ss te gözüktüğü gibi oldu. Adama hak veren arkadaşlar rol ss ini @Muerte 'den temin edebilirler.Rol suda yapıldı ve yanlış bir tarafı yok. Her neyse bunun gibi olaylarla HER GÜN karşılaşıyoruz zaten. Bu pd'yi sevmeyen birinci kitle.

Burada sadece reklam panosunun karşısında duran bir maskeli şahıs intihar rolü yapıyordu ve bölgeye yöneldik. Sağolsun sivillerimiz daha çok pd gelsin daha çok çıldırtalım diye reklam panosuna çıkmaya başladı. Kimi paint spray'den atlayıp hurt çekiyor kimi çocuk rolünde ama oraya nasıl tırmanıyor bilemiyoruz (uçuyor galiba) kimisi de oraya çıkıp /b den yallah bismillah yazıp atlıyor. 2 günde bir Idlewood'ta topluca 10 kişi intihar ediyor ve bu durum da can sıkmaya başladı. Bunlar da pd çağıram da az meşgul olsun tayfası. Pd'nin ilgilendiğini duyan atlıyor aynı nasrettin hocanın ışığı gören çıkıyor fıkrası gibi. Olay yerindeki arkadaşlarla trollinge katlanamayıp oradan ayrıldık artık. Bu da ikinci kitlemizdi.

Spoiler:

Bu kitlemiz de managementin yaptığı uyarılara rağmen olağan devriyesine devam eden PD aracının önünü kesip küfür eden kitle.Bu kitleye bir şey söylemiyorum çünkü ne zaman bir laf duysalar ertesi gün valiyi istifaya çağırıyorlar da ehehe. Bu kitleye yönetimin kesinlikle tahammülünün olmamasına rağmen çoğalıyorlar.Bu da üçtü.

Spoiler:

Gelelim bu olaya. Olağan devriyemize devam ediyoruz ve ss lerde gözüktüğü üzere kişilerin kafalarında kask yok, '55 durumuna geçmek isterken uyarımızı veriyoruz ve o da ne? Kişiler /B den biz cripsiz bizle rol yapmanız yasak diyor. Rol yapmanın yasak olma konusu dönmüştü fakat sadece mahallelerinde geçerliydi bu kural.Mahallenin yakınında olduğumuzu varsayalım, yanda koskoca polis departmanı var ooc olarak ne kadar pasif olsa bile IC olarak içinde mutlaka memur bulunur ve bu bölgede bizimle rol yapmanız yasak .d diye geçtiler. Bu da son kitlemizdi.

Edit:
Çok da uzun sürmedi aslında.

Bu ekran görüntülerini bir yerde yayınlamayacaktım fakat burada LSPD ye hakaret edecek olan bir kitle doğacağını bildiğim için bu mesajı yazma gereksinimi duydum. Tekrar söylüyorum tartışma çıkarma amacı gütmüyorum.Açık sözlülükle belirtmek isterim ki üstte belirttiğim kitleler çoğaldığı için, polis arabasının yanından geçtiğini gören kendini bilmezler dm attığı için ve en önemlisi de nedensizce s*kik pd diye bağıranlar yüzünden sunucuya girme isteğim kayboluyor.LSPD'sin bunlara katlanman lazım diyecek arkadaşlar da olacak elbet.Bir userdan ne olacak diyecekler de olacak fakat departmandaki tüm arkadaşlarımın da böyle düşündüğü kanaatindeyim.Buraya üstümüze gelecek olan saldırılara açık ve net bir cevap vermek için geldim.Gerekli ss lerimi ve açıklamalarımı bırakıp konuya bir daha mesaj yazmamak üzere konudan ayrılıyorum.Sadece mesajları okuyacağım.Bu iletim birilerinin canını sıkacak eminim fakat sabrımız taştı.Bu davranışların ve oyuncuların pd ye karşı tutumunun son bulmasını temenni eder iyi forumlar dilerim.

-Sıradan bir polis memuru

Sonrada Pearce'ler DMci morq, rol yapmayı bilmiyolar morq, işleri güçleri yok onlara bunlara sıkıp duruyolar morq, retarted in babasını yapıyolar morq diyorlar. Görün gerçekleri birader PD bizden değil sizden şikayetçi.

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #9 : 21 Temmuz 2018, 18:22:30 »
Cidden, 7/24 PD ile konu açıp, PD şöyle PD böyle aha PD bunu yaptı...

Ondan önce kendi hatanızı hiç sorguladınız mı? Ben nerede hata yaptım acaba diye? Gelip, bir gün boyunca aralıksız bütün PD üyelerine DM atıyorsunuz. Vurduğunuz zaman hiç bir sorun yok, ama vurulduğunuz zaman; kanıtlara bir göz gezdirelim.

3 kere CK olmanıza rağmen, hala ısarlarla PD'ye sıkmaya devam ettiniz. Sonunda ise, müebbet yediniz. Kendi hatalarınız, kendi sonucunu doğruyor diyebilirim. Birisini yargılamadan önce, kendi hatalarınıza bir bakın. Daha sonra ise, bir oluşumu yargılayın.