Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İstenilen Okul Rolleri [AR-GE]

Başlatan Redamancy, 23 Şubat 2021, 19:50:59
Okunma sayısı 4671 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OZCETIN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 13:45
Toplam oynama: 270 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: İstenilen Okul Rolleri [AR-GE]
« Yanıtla #30 : 24 Şubat 2021, 17:31:21 »

Çevrimdışı Redamancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 00:58
Toplam oynama: 235 gün, 8 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Temmuz 2022, 12:26
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Son giriş: 23 Temmuz 2022, 20:12
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #31 : 24 Şubat 2021, 18:21:39 »
Sunucu içerisinde insanların gerçekten bazı rolleri mahvettiğinin farkındayım. İstediğim şey, insanlara birazcıkda olsa farklı bir rol sunmak ve zevk vermek olucak. Dediğim gibi, bu rolün gidişatını bozucak, saçma sapan hakaretler yaparak DM atmak gibi vs olaylara katı bir kuralın getirilerek önüne geçilebileceğini düşünüyorum. Okul girişlerinin gate ile olması, belki bir oluşum kapısı gibi önlemler alınarak çok güzel roller çıkartılabilir. Bir interior olabilir ve interior şifreli olduğunda, o okulun öğrencilerin sadece şifreyi bildikleri için giriş yapacakları gibi bir çok fikir var aklımda. Dediğim gibi, kendim için değil, Rina Roleplay için farklı bir rol planı sunuyorum. Umarım desteklersiniz ve kabul edilir. :heart: :helal:

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 24 Şubat 2021, 18:31:49 »
Sunucu içerisinde insanların gerçekten bazı rolleri mahvettiğinin farkındayım. İstediğim şey, insanlara birazcıkda olsa farklı bir rol sunmak ve zevk vermek olucak. Dediğim gibi, bu rolün gidişatını bozucak, saçma sapan hakaretler yaparak DM atmak gibi vs olaylara katı bir kuralın getirilerek önüne geçilebileceğini düşünüyorum. Okul girişlerinin gate ile olması, belki bir oluşum kapısı gibi önlemler alınarak çok güzel roller çıkartılabilir. Bir interior olabilir ve interior şifreli olduğunda, o okulun öğrencilerin sadece şifreyi bildikleri için giriş yapacakları gibi bir çok fikir var aklımda. Dediğim gibi, kendim için değil, Rina Roleplay için farklı bir rol planı sunuyorum. Umarım desteklersiniz ve kabul edilir. :heart: :helal:

Hayır, zevk vermeyecek. Gate açıldığı gibi kural tanımasızlar içine girecek. Şifreli olsa bile insanlar arasında şifre dağıtalacak. Hile ile video çekip paylaşan insanlar bu oyunu oynuyor iken 1000 dakika jail bile bunlara yaramaz.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #33 : 24 Şubat 2021, 18:46:10 »

Hayır, zevk vermeyecek. Gate açıldığı gibi kural tanımasızlar içine girecek. Şifreli olsa bile insanlar arasında şifre dağıtalacak. Hile ile video çekip paylaşan insanlar bu oyunu oynuyor iken 1000 dakika jail bile bunlara yaramaz.
Okul rolünü trolliyecek kişiler hayatında bir başarı yakalayamamış, 12 yaşında  yavru fillerden oluşuyordur. Okul rollerini yapacak bir yetişkinlikte insan olmadığı için desteklemiyorum.  Ders rolleri ilerde herkesi sıkacağına %100 eminim. Eğer böyle bir şey olacaksa öğrencilerin en az 10 seviye olması, başvuru yapması gerekir.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #34 : 24 Şubat 2021, 19:47:51 »
Öğretmen rolünü sürekli yapacak kişiler gerekli. Mantıklı ve çeşitlilik açısından iyi düşünülmüş bir AR:GE. Destekliyorum.

Çevrimdışı sayp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 12 Eylül 2024, 22:52
Toplam oynama: 187 gün, 22 saat
Birlik: ****** ***usu
« Yanıtla #35 : 25 Şubat 2021, 10:40:13 »
PB'ye nasıl ateşli silah ile giremiyorsak, okul interior'una da öyle ayarlar yapılabilir, DESTEKLENDİN!

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amber Mbappe Lv.26
Köken: İrlandalı
Son giriş: 01 Haziran 2024, 18:49
Toplam oynama: 147 gün, 15 saat
« Yanıtla #36 : 25 Şubat 2021, 10:47:12 »
Oyuncu kitlesini göz önüne alacak olursak bence öğretmen rolü yapacak kadar donanımlı insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez, o yüzden getirileceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı Kubi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Andrews Lv.30
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:34
Toplam oynama: 129 gün, 23 saat
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 18:39
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Son giriş: 17 Eylül 2022, 17:10
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #37 : 25 Şubat 2021, 12:44:55 »
Oyuncu kitlesini göz önüne alacak olursak bence öğretmen rolü yapacak kadar donanımlı insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez, o yüzden getirileceğini düşünmüyorum.
Bu fikre katılıyorum ancak gelirse süper olur. Destekledim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Şubat 2023, 16:02
Toplam oynama: 164 gün, 23 saat
Birlik: *****LAR
Köken: Arap
Son giriş: 07 Şubat 2023, 05:45
Toplam oynama: 7 gün, 20 saat
Köken: Arap
Son giriş: 18 Şubat 2023, 17:24
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
« Yanıtla #38 : 25 Şubat 2021, 16:29:25 »

Çevrimdışı bendeasn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Kasım 2023, 19:40
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Köken: Rus
Son giriş: 16 Kasım 2023, 19:41
Toplam oynama: 39 gün, 12 saat
« Yanıtla #39 : 25 Şubat 2021, 20:38:44 »
Aslında, yani. Biri gidip ben rol biliyorum der rolünü adam akıllı yapar. Gidip adminlerin olmadığı yerde arkadaşına lan nabıyosun hoca var felan gibi saçma sapan şeyler söylerler, Ama genede destekliyorum. Low-RP'ler alınmasın, alınanlar direk atılsın, genede destek.  :heart: :rina: 8) :halay: