Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Temple Drive Dyablos!

Başlatan El-Patron, 19 Temmuz 2018, 00:06:26
Okunma sayısı 1481 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı El-Patron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Temple Drive Dyablos!
« : 19 Temmuz 2018, 00:06:26 »

Şehir çok sessiz ve sakindi takii bizler dönene kadar.Çetelerden bahsediyorlardı biz ise oyuncaklarmı diğe dalga geçerdik  şehire yani Los Santos'a geri döndüğümüzde ise sessiz değil silahlı bir ses vardı.Bizim kendi yerimize yerleşen düşman taraf heba olmuş bir şekildeydi mahalle ise kanlar içerisinde polislerin tırstığı bir çeteydik biz biz kim miydik peki Temple Drive Dyablos!Herşey şehire geldiğimizde başladı düşman çetelerin haber alıp bize ateş açmaya gelmeleri bir hayli şaşırmadı.Çünkü biz onlardan üstün ve daha güçlü bir ortama sahiptik onlar ise bizi temizleyip şehirin en iyisi olmaya çalışırlardı bu komik bir olay aslında biz varken kimse Los Santos'ta en iyisi olamaz duvarlara graffitileri ticaretlerimizi herşeymizi yapmaya başladık.Maske vesayre herşeyi tamamladık ve Los Santos'ta eğer bir sarı maskeli görürseniz arkanıza bakmadan kaçmanızı tavsiye ederiz diğe düşman birliklerinin mahallelerine yazmaya başladık.Canımız sıkkındı,çetelermi hepsini tek parmağımızda oynatıp atardık.Artık savaş ise o anda başladı çoğu çetelerin anlaşma yapıp bize sıkması ile lakin şunu unuttular bizimde dostlarımız vardı hepimiz bir olup ailemizi yıkmalarına izin vermedik veremezdik aile bizde herşeyden önde gelen bir cümledir asla bir arkadaşımıza sıkarken boş durmayız ve bir arkadaşımıza ihanet etmeyiz.Aslında arkadaşlık değil bu bir kardeşliktir Los Santos'ta kimse bizleri durduramıyor polisler tarafından geceleyin baskın yiyoruz ve bu durumdan şikayetçi olmaya başladık.Artık mahalleye polis girmemesini söyledik  eğer girmeye çalışırsa kafasına sıkın diğe talimatlar verdik çünkü bu durumdan artık usandık hergün yatarken rahatsız edilmeyi hiç sevmezdim.Aradan uzun bir zaman geçti Ailemizden bir çok kişiyi kaybettik fakat yinede pes etmedik pes etmeyi fazla sevmeyen bir insanlarız çetelerin bir gece hepsinin üzerimize gelmesi açıkcası kötü birşey oldu ve çoğu kişimizde yaralandık.Neyseki yaralananlar ölmedi kardeşim Leo ölücek diğe korkmaya başladım fakat oda kurtuldu ve tanrıya binlerce kez dua ettim.Artık herşey yerli yerindeydi paramız Marijuana'lar arabalar mahalle herşey son noktadaydı mahalle güvenliği ise bir polisin korktuğu bir yerdi mahallenin 2 tarafını araçlarla ve standlar ile kapattık polislerin birdaha gelmemesini ve gelirlerse ölü olarak çıkacaklarını belirttik.
Bundan sonra Los Santos'ta kimse bize düşman olmak istemiyordu aslında düşman olmayı geçelim bizlere katılmak istiyordu Los Santos'a büyük bir nam salmış olan Temple Drive Dyablos!Geri döndü.Buna bizim için mutlu bir haber ama lanet federaller için kötüydü kendimizi sarı maskelerle belli ederdik ve sarı araçlar ile fakat siyah renkleride kullanırdık yani eğer bir siyah ve sarı görürseniz arkanıza bakmadan kaçın!Biz bir zenci toplumuyduk ve latinler büyük düşmanımızdı eskilerden zencilere çektirdikleri çok kötüydü ve bizde onlara çektirdik ama fazla ırkçılık yapmayız bize karşı koyan latinleri sevmiyoruz biz.
Banka Soygunu   
Evet 30dakikada hal olan bir banka soygunu.1 araçta 3 kişi idik ve diğerride farklı araç ile kaçmamızı sağlıyacaktı.Bankadaki paraları alıyorduk fakat bankadan birisi silah çekti ve bize tuttu malesef onu öldürmek zorunda kaldım kafasına 2 el ateş ettim ve kafası patladı.Araç ile polislerden kaçarken diğer aracımız geldi ve ona binip kaçmaya başladık ve bu banka soygunu tam 30 dakikada bitti ve ayrıca üzüldüğüm nokta 1 kişiyi öldürmemdi fakat yinede paraları aldığımıza mutlu olduk.
Polis cinayeti
Mahalleden polis geçmeye korkan polislerden birisi cesaretlenmişti ve mahalledeki bir elemana silah ile vurup bayıltmıştı bunu gören bir diğer eleman ise hemen polisin kafasını bir sopa ile patlatıp bize haber vermeye geldi biz baygın elemanı görünce ne oluyor burada dedik ve herşeyi tek tek anlattı ardından akşam üstü swat tarafından mahallemize baskın atıldı ve herkezi karakola götürüp sorguya tek tek çektiler ve herşeyi sordular ardından ben memura şöyle birşey dedim;Peki memur bey eğer birdaha sizin polisleriniz mahalleye gelirse bizzat ben kafalarına sıkıcam dedim ve memur terlemeye başladı ve tamam diğerek bizleri yolladı mahalleye sıkı bir güvenlik yaptırdım mahalleyi uzaktan kimse izleyemiyordu bile.

Spoiler:
OOC Kurallar
-Rolde iken OOC rahatsız etmek yasaktır.
-OOC ailevi küfür ve hakaret olursa birlikten atılırsınız.
-OOC olarak rütbe isterseniz uyarılırsınız
-Birlikte 2 gün durduğunuz an otomatik tüm kuralları kabul edersiniz.
Spoiler:

Spoiler:
CK Kuralları
-Birliğe ihanette bulunan hemen en CK edilicektir.
-Birlikteki özel konuları başka bir birliğe iletirseniz ve biz bunu duyarsak CK edilirsiniz.
-Birliktekileri rahatsız etmek trollemek vb şeyler yapılırsa CK edilir.

Çevrimdışı dararidarari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Temple Drive Dyablos!
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2018, 05:38:13 »
???? .... ,,,,, ***** ///// ----- +++++ ^^^^^^ <<<<<>>>>>

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Nisan 2022, 22:25
Toplam oynama: 300 gün, 23 saat
Birlik: ******bez
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2018, 21:03:16 »
Kardeşim benim inşallah herşey istediğimiz gibi olur rez  <3 -Leo

Çevrimdışı szamjklaMM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Haziran 2020, 22:07
Toplam oynama: 17 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 19 Temmuz 2018, 21:04:05 »
REZZ

Çevrimdışı El-Patron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2018, 21:12:26 »
Kardeşim benim inşallah herşey istediğimiz gibi olur rez  <3 -Leo
Saol homie

Çevrimdışı El-Patron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 19 Temmuz 2018, 21:12:53 »

Çevrimdışı El-Patron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 19 Temmuz 2018, 21:21:15 »
ARKADAŞLAR SSLER ATICAZ YAKIN ZAMANDA SADECE REZ ALALIM VE ŞU BİRLİĞİ AÇTIRALIM YETER XD SİZLERİ SEVİYORUM

Çevrimdışı Treppenwitz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luis Witz Lv.24
Köken: Alman