Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mekanik İle ilgili AR&GE

Başlatan k2letter, 22 Şubat 2021, 09:15:59
Okunma sayısı 2947 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı k2letter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 18:33
Toplam oynama: 6 gün, 2 saat
Birlik: *****ERS
Ynt: Mekanik İle ilgili AR&GE
« Yanıtla #30 : 23 Şubat 2021, 12:01:16 »
hayır, gerek yok. Ayrıca güvenlik seviyesi boşa yükseltilmiyor.
Kilit kırınca Pd'ye bildirim gitsin Ona birşey demiyorum. AMA DAĞIN BAŞINDAKİ BİR ARACIN ALARMI nasıl pd'ye Gidiyor Güvenlik sistemi aracın kilidini kıramamız için.

Çevrimdışı Heathen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 17:01
Toplam oynama: 236 gün, 1 saat
Köken: Alman
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 19:46
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 24 Haziran 2023, 20:38
Toplam oynama: 10 gün, 20 saat
Son giriş: 25 Mart 2023, 18:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: ****XNG
« Yanıtla #31 : 23 Şubat 2021, 13:14:08 »
Şimdi biraz gerçekleri konuşalım, mekanik olmayan kişilerin %90 ı bu argeyi desteklemedi, mekanik olanların %95 i ise destekledi. Bende mekaniğim ama bence şöyle olsun; Mesela ben blubery nin oradaki dağda g5 araca düzkontak atıyorum, polise şöyle bildirim gitsin bence

" X model aracın blubery bölgesinde alarmı çalıyor" diye bildirim gitsin ama blubery e geldiğinde araca düzkontak attığı yer nokta atışı olarak gösterilmesin, polis araca nerede düzkontak yapıldığını karış karış arasın bulsun bulabilirse. Hiç bildirim gitmesin diyenlerin olayı biraz saçma olur diye düşünüyorum çünkü hiç bildirim gitmez ise herkes mekanik olur ve mekaniğin tadı kaçar. Bu dağlık alanda bildirim gitmemesi olayı fazlasıyla buga sebep olur bu arada, sebep şudur ki herkes mekanikliyeceği aracı dağa kadar sürüklemeye çalışır ve polise bildirim gitmemesini sağlar. Bence benim yaptığım mantık daha iyi, hem iki tarafada eşitlik gelmiş olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı fieL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ewan Riego Lv.20
Son giriş: 30 Ocak 2022, 16:07
Toplam oynama: 65 gün, 4 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #32 : 23 Şubat 2021, 14:14:48 »
eger bıldırım gıtmezse sen aracını mekanıkledıgın adama rol ımkanı tanımamıs olursun, dusunsene hıcbır sey yokken 30k paran gıdıyor, sacma degıl mı? desteklemıyorum
Rol imkanı bilmem ne diyip iki tarafı düşündüğünü sanıyorsun fakat hiç öyle bir şey yapmıyorsun. Aracı çalınan adama rol imkanı tanınmıyorsa mekanik yapan adam ne yapsın? Sahibi geliyor, dağ başında çalsa LSSD geliyor, şehirde kuytu bir kenarda çalsa LSPD geliyor. Böyle çok rol imkanı tanınıyor değil mi? Kendini geniş bakış açılı gösterip bir şeylerden faydalanamazsın.

Spoiler:
Destekliyorum.

Çevrimdışı eTnea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Haziran 2024, 22:01
Toplam oynama: 69 gün, 5 saat
« Yanıtla #33 : 24 Şubat 2021, 09:59:11 »
Lütfen ama lütfen şu araç sinyal gitme düzenlensin, Dağın başında araç çalıyoruz Pd'ye bildirim gidiyor. Rolde alarmı duyuluyor lütfen düzenlensin, Özel Map'in içinde araç çalıyorum Pd geliyor. Lütfen düzenlensin bildirim yerleri.
Şöyle de olabilir:
Sadece bölgenin adı olarak gelsin. Yani Red County' de araç mekanikleniyorsa PD veya SD olay yerine baktığında 'Red County' yazsın, GPS' te tam konum işaretlenmesin.

Çevrimdışı k2letter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 24 Şubat 2021, 11:28:58 »
Lütfen ama lütfen şu araç sinyal gitme düzenlensin, Dağın başında araç çalıyoruz Pd'ye bildirim gidiyor. Rolde alarmı duyuluyor lütfen düzenlensin, Özel Map'in içinde araç çalıyorum Pd geliyor. Lütfen düzenlensin bildirim yerleri.
Şöyle de olabilir:
Sadece bölgenin adı olarak gelsin. Yani Red County' de araç mekanikleniyorsa PD veya SD olay yerine baktığında 'Red County' yazsın, GPS' te tam konum işaretlenmesin.
Sıkıntı o zaten adamın chatinde ... aracın blueberryde alarmı çalıyor. Fakat adamın Haritasında işaret çıkıyor o kaldırılsın.

Çevrimdışı k2letter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 24 Şubat 2021, 11:30:01 »
Şimdi biraz gerçekleri konuşalım, mekanik olmayan kişilerin %90 ı bu argeyi desteklemedi, mekanik olanların %95 i ise destekledi. Bende mekaniğim ama bence şöyle olsun; Mesela ben blubery nin oradaki dağda g5 araca düzkontak atıyorum, polise şöyle bildirim gitsin bence

" X model aracın blubery bölgesinde alarmı çalıyor" diye bildirim gitsin ama blubery e geldiğinde araca düzkontak attığı yer nokta atışı olarak gösterilmesin, polis araca nerede düzkontak yapıldığını karış karış arasın bulsun bulabilirse. Hiç bildirim gitmesin diyenlerin olayı biraz saçma olur diye düşünüyorum çünkü hiç bildirim gitmez ise herkes mekanik olur ve mekaniğin tadı kaçar. Bu dağlık alanda bildirim gitmemesi olayı fazlasıyla buga sebep olur bu arada, sebep şudur ki herkes mekanikliyeceği aracı dağa kadar sürüklemeye çalışır ve polise bildirim gitmemesini sağlar. Bence benim yaptığım mantık daha iyi, hem iki tarafada eşitlik gelmiş olur diye düşünüyorum.
Şehir içinde gitsin ona tamam sıkıntı yok kasabalarda gitsin fakat lasventurasta dağın başında falan gitmesin.

Çevrimdışı 53patron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ocak 2023, 17:42
Toplam oynama: 54 gün, 1 saat
Alice Diegno Lv.20
Son giriş: 18 Ekim 2022, 19:09
Toplam oynama: 8 gün, 10 saat
« Yanıtla #36 : 24 Şubat 2021, 11:47:29 »
Kilit kırarken bildirim gidebilir ama düz kontak atarken... Bilmiyorum.

Düzenlenmesi şart ama.

Çevrimdışı NexoS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 07:47
Toplam oynama: 204 gün, 6 saat
Son giriş: 14 Haziran 2024, 19:41
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #37 : 24 Şubat 2021, 12:39:13 »
eger bıldırım gıtmezse sen aracını mekanıkledıgın adama rol ımkanı tanımamıs olursun, dusunsene hıcbır sey yokken 30k paran gıdıyor, sacma degıl mı? desteklemıyorum
G1 gibi araçlarda pd ye bildirim gitmiyor zaten, beş yapan adam boşamı beş yapıyor yani.
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı R11A

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Şubat 2024, 12:06
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 11 Nisan 2024, 20:04
Toplam oynama: 194 gün, 15 saat
Son giriş: 22 Şubat 2024, 12:08
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #38 : 26 Şubat 2021, 10:57:03 »
Aynen bildirim gelmesin sen direkt çal sahibi zarara girsin, hiç riski olmasın.  Medium RP oynuyorsun, buna mı takıldın? İyi böyle desteklemedim.

Çevrimdışı k2letter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 28 Şubat 2021, 13:38:39 »
Aynen bildirim gelmesin sen direkt çal sahibi zarara girsin, hiç riski olmasın.  Medium RP oynuyorsun, buna mı takıldın? İyi böyle desteklemedim.
Dağın başında herhangi bir aracın alarmı çalsa ruhun duyarmı?