Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bazı Öneriler

Başlatan xoduzy, 07 Ocak 2018, 23:51:47
Okunma sayısı 598 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Bazı Öneriler
« : 07 Ocak 2018, 23:51:47 »
1- VİP mekanındaki bazı araçlar çok saçma, mesela bandito ve patriot gibi onlar kaldırılıp bullet buffalo gibi araçlar eklenebilir. Hotring Racer bir yarış arabası şehirde böyle bir aracı görmek çok saçma.
2- Evlenince bayan karakterin ismi direk erkek karakterin soy adını almalı.
3-  Country General (Sarı) Hastahane var, interior yok interior eklenip oyuncular orada da spawn olsa olabilir.
4-Modifiye bedava olmamalı, tuning birliği konsepti getirilip modifiyeci birlikleri insanlara belli ücret karşılığında modifiye yapmalı.
5- Sunucu useri çoğalıyor daha 1.ayından 150 oyuncu çekti ve sunucuda aktif 1 oluşum var, LSFMD zaten bir işe yaramıyor şehir dışında rol yapan çok illegal birlik var LSPD sadece şehir içinde yönetim sağlasa şehir dışına SASD oluşumu açılıp o kontrol etse çok iyi olabilir.
6- Maske OOC market'den 5 yada 10tl'ye satılmalı. - EKLENDİ
7- Idlewood'da adam yanımıza yaklaşıp /w toz lazım mı diyor, bu gerçek hayatta yok, gerçek hayatta benim bildiğim torbacılar kuytu yerlerde köşe tutar, uyuşturucu satanların aktif bölgelerde satması yasak olmalı.
8- Shotgun marka silah sırtımızda görünmüyor, düzeltilmeli.
9-  Sunucuya banka soygunu gibi bir sistem getirilebilir, level 10 birlikler kullanabilir soygun başarılı olursa 20.000 ya da sizin belirleyeceğiniz bir miktar para verebilir.
10-  Drive-by attıktan sonra kafamızı içeri sokamıyoruz bunun için bir sistem geliştirilmeli.
11-  Uyuşturucu elde etmek çok kolay, uyuşturucuyu sadece çeteler alıp, üretip satabilse güzel olur.

Çevrimdışı KenanCanBeste

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Watson Lv.13
Son giriş: 20 Kasım 2021, 16:26
Toplam oynama: 24 gün, 5 saat
Ynt: Bazı Öneriler
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2018, 02:41:05 »
Katılıyorum, yetkililer tarafından değerlendirilmeli.

Çevrimdışı A$AP

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Şubat 2018, 20:07
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2018, 02:55:00 »
9'uncu düşüncenizi desteklemiyorum fakat diğerleri umarım göz ardı edilmez onları destekliyorum.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2018, 19:58:03 »
Teşekkürler.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 11 Ocak 2018, 02:02:46 »
Yenileri eklendi.

Çevrimdışı Bozkurt61

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 21 Ocak 2018, 04:26
Toplam oynama: 10 gün, 2 saat
« Yanıtla #5 : 11 Ocak 2018, 10:02:43 »
5.madde haricini destekliyorum +1

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
« Yanıtla #6 : 11 Ocak 2018, 10:13:13 »
Banka soyma sistemi gelirse 900 dakika ic hapis kesin atılmalıdır onu herkes göze alamaz.

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
« Yanıtla #7 : 11 Ocak 2018, 11:02:33 »
1.Madde- Bana kalırsa VIP için de araçların eklenmesi bile ayrı saçma ama yapacak birşe yok.Evet bahsettiğin araçlar çok saçma değiştirilmesi veya kaldırılması gerekir.Bullet Infernus gibi spor arabaların eklenmesi sonucu sürekli polisleri peşine takan insanlar olmazsa kullanışlı olabilir.Gerektiğinde aracı bağlar PD'den çıkartmayız.
2.Madde - Kesinlikle katılıyorum.Aynı zamanda boşanınca da soyad değiştirme olmalı.
3.Madde - Pek yorumlayacak durumu yok,bahsettiğin yeri hatırlamıyorum.Spawn noktası konusunda şunu diyebilirim kesinlikle değişmeli ve sadelik eklenmeli.Sadelik iyidir,fazla objelerle dolu fazla dm server havasıyla dolu.
4.Madde - Modifiye'nin bedava olduğunu da şuan öğrendim senden.Gerek ki buda saçma olmuş,para vermeden aracını geliştiriyorsun.Bende bu araçlarda ki nitro ne diyordum. Kesinlikle paralı hale getirilmeli ve hatta söylediğin gibi oluşum olarak da komsept belirlenebilir.
5.Madde - FBI'n aktif olması bana saçma gelir. Sunucu da sağlıklı devlet oluşumu için 3 temel oluşum yeterli olacaktır. "LSPD - LSFD - LSMD" Buna göre SASD açılması için çok erken. LSPD'nin düzeni oturmalı çürüklerin temizlenmesi,yenilerin eğitilmesi gerekir. Şuanda bile LSPD oluşumu oturmuş değil. SASD oluşumu şehir içerisinde değil ırak yerlerde devriye atarlar,bölgelerine göre dağılım yaparlar.Kasabalar da henüz yerleşim olmadan, oluşumlar ve yaşayan kitle olmadan SASD açılımından sonra LSPD'ye yinede yardımcı olamaz.
6.Madde - Yorum yok
7.Madde - Idlewood uyuşturucu satışı için yerinde bir bölge. Sadece insanlara toz lazım mı gibi sormak yerine belli çaplı kuytu köşelerde bunu yapmaları daha doğru olacaktır.Benim kafama takılan ise bu zamana kadar bu adam bana uyuşturucu satmaya çalıştı gibisinden hiç bir ihbarın LSPD'ye ulaşmadığıdır.Biraz da bunu düşünmelisiniz,adam kovalamaca'dan ibaret değildir PD.
8.Madde - Güncelleme de bir kaç silahın sırtta görünümü hakkında düzeltme yapacaklarını söylemişlerdi beklemedeyiz.
9.Madde - Bence bunu sisteme bağlamayalım.Satılık olmayan,başkaları tarafından satın alınmış işletmeleri yönetici izni dahilinde yöneticilerin de izlediği soygunlar olabilir.Soygun başlarken departman üyelerine bildirilir ve soygun sırasında polisler yola çıkarlar.Eğer ki soygunu başarı ile gerçekleştirip polislerden kaçılırsa para yönetici tarafından oyunculara verilir.Böylesi bana göre daha iyi gibi gözüküyor.Sonuçta roleplay yapıyoruz herşeyi sisteme bağlamayalım.
10.Madde - Bunun için bir sistem var aslında buraya da eklenebilir.Silahla bindiğinizde sağ tuşa basılı tuttuğumuzda aim alınabilir.
11.Madde - Uyuşturucu,silah gibi işlerin dağıtımını yapan kaliteli rolcülere temin edilse aktif rol yapan oluşum da olur,oyuncular da kolay erişim yapamazlar.Denge sağlanmış olur.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: