Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

/motor komutu hakkında.

Başlatan Muerte, 18 Temmuz 2018, 20:15:27
Okunma sayısı 1199 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 23:00
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
James Starry Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:59
Toplam oynama: 137 gün, 14 saat
Ynt: /motor komutu hakkında.
« Yanıtla #10 : 19 Temmuz 2018, 01:00:18 »
Bir adamı kovaladığımız da veya araca bindiğimiz de motoru çalıştırmak istediğimiz de "/motor" yazıp hemen araç çalışıp gidiyor hiçbir şekilde saniye farkı olmuyor. Bunu realistiğe çevirmek için "/motor" yazdıktan yaklaşık 10 saniye kadar motor çalışmamalı. 10 saniye dolduğun da motor çalışabilir veya başarısız olunabilir.
Kardeşim 80 model toros mu kullanıyorlar sanki sürdüğümüz araç Infernus neden başarısız olsun neden 10 saniyede çalışsın gerçekte böyle mi bu durum ?
Gerçek hayatta hiç mi aracın anahtarını çevirdiğin de araç çalışması böyle bir 5 10 saniye sürmüyor? 1 saniyede falan şak diye çalışıyor mu? Yapmayın, realistik düşünün az. Başarısız olmasını geçtim diyelim en azından aracı çalıştırma süresi uzatılmalı.
Galiba daha önce modern bir araç görmedin de bunları söylüyorsun.
Yeni nesil araçlar uzaktan kumanda ile 1 saniyede çalışıyor.
Gidipte Infernus gibi oyunun modern aracını 10 saniyede çalıştırırsak işte o zaman realistik dediğin şey kalmıyor.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 19 Temmuz 2018, 01:22:15 »
Bir adamı kovaladığımız da veya araca bindiğimiz de motoru çalıştırmak istediğimiz de "/motor" yazıp hemen araç çalışıp gidiyor hiçbir şekilde saniye farkı olmuyor. Bunu realistiğe çevirmek için "/motor" yazdıktan yaklaşık 10 saniye kadar motor çalışmamalı. 10 saniye dolduğun da motor çalışabilir veya başarısız olunabilir.
Kardeşim 80 model toros mu kullanıyorlar sanki sürdüğümüz araç Infernus neden başarısız olsun neden 10 saniyede çalışsın gerçekte böyle mi bu durum ?
Gerçek hayatta hiç mi aracın anahtarını çevirdiğin de araç çalışması böyle bir 5 10 saniye sürmüyor? 1 saniyede falan şak diye çalışıyor mu? Yapmayın, realistik düşünün az. Başarısız olmasını geçtim diyelim en azından aracı çalıştırma süresi uzatılmalı.
Galiba daha önce modern bir araç görmedin de bunları söylüyorsun.
Yeni nesil araçlar uzaktan kumanda ile 1 saniyede çalışıyor.
Gidipte Infernus gibi oyunun modern aracını 10 saniyede çalıştırırsak işte o zaman realistik dediğin şey kalmıyor.
"Aracın çalıştırılma süresi artmalı." Kötüye kullanılıyor çünkü. Çatışma içerisinde adam araca binip /motor yazıyor ve non-rp bir şekilde çarpa çarpa geçiyor. Bunu önlemek için araçların motor çalıştırma süresi uzatılmalı.

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 23:00
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
James Starry Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:59
Toplam oynama: 137 gün, 14 saat
« Yanıtla #12 : 19 Temmuz 2018, 01:34:29 »
Haklısın fakat gerçeğe yakınlıktan bahsediyorsan motor süresi kısa olmalı gerçekte de böyle bu adam çatışma ortasında araca binip kaçabilir.
Not: Bu olayı desteklemiyorum tabii ama cidden motor süresi uzadıkça sıkıyor adamı.

Çevrimdışı lindl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ekim 2024, 17:09
Toplam oynama: 527 gün, 5 saat
« Yanıtla #13 : 19 Temmuz 2018, 01:36:04 »
Şaka mısın? 1000KM araç 10 saniyede çalışıyor bide bi 10 saniye daha 20 saniye, 20 saniyede ben PD yi peşimden kurtarırrım.

Kesinlikle desteklemiyorum!

Ozaman PD araçları çalınsın bizee çalalım çaldıran kişi PD'den atılsın, nasıl olur?

Çevrimdışı Shade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Şubat 2025, 00:40
Toplam oynama: 543 gün, 5 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:18
Toplam oynama: 105 gün, 21 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:19
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #14 : 19 Temmuz 2018, 01:39:44 »
Bak lspd'ye avantaj olmasını kendin söylüyorsun "Bir adamı kovaladığımızda" diyorsun. Yapma bunu işte :D

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 19 Temmuz 2018, 03:04:35 »
Bak lspd'ye avantaj olmasını kendin söylüyorsun "Bir adamı kovaladığımızda" diyorsun. Yapma bunu işte :D

Sen oyunda araçla adam kovalmıyorsun o zaman öyle mi? sadece PD yapıyor bunu? Okay.

Çevrimdışı lindl

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ekim 2024, 17:09
Toplam oynama: 527 gün, 5 saat
« Yanıtla #16 : 19 Temmuz 2018, 06:54:32 »

Sen oyunda araçla adam kovalmıyorsun o zaman öyle mi? sadece PD yapıyor bunu? Okay.
Bak kardeşim, anlamadığın şey şu, sen diyelim beni kovalayacaksın ben o sıra bir yerde oturuyorum arkadasımla takılıyorum, sonra siz geliyorsunuz araca bindimde motor açıldıda ben sizden kaçacam demi? Nasıl olsa siz motor kapatmıyorsunuz. Böyle bir düşünce olamaz.