Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mekanik mesleği hakkında.

Başlatan darkwing, 18 Temmuz 2018, 18:34:07
Okunma sayısı 787 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı darkwing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nate River Lv.17
Köken: Japon
Son giriş: 01 Temmuz 2022, 12:50
Toplam oynama: 59 gün, 4 saat
Mekanik mesleği hakkında.
« : 18 Temmuz 2018, 18:34:07 »
Mekanik mesleklerinin birlik araçlarını çalamamasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Bu durumdan faydalanabilecek kişiler için ise "/birlikkur" komutu kaldırılacak. Böylece herkes aracını birlik kurup güvende tutamayacak. Üstelik olarak birliğe sadece 4 (değiştirilebilir) tane araç eklenebilecek. Birliğe koyduğumuz araçları gizleyerek güven altına alamıyoruz. Birlik'ten çıkarıp gizlemememiz gerekiyor. Birlik aracıyken gizlenemiyor. Benim düşüncem bu yönde. Daha bugün birlik olarak rol yapacağız, araç lazım. Bakıyorum fakat araçlarımız çalınmış. Bunun önüne geçilmesi gerek.

Çevrimdışı pain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Naomi River Lv.22
Son giriş: 26 Temmuz 2022, 23:00
Toplam oynama: 84 gün, 0 saat
Ynt: Mekanik mesleği hakkında.
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2018, 18:38:49 »
Destekliyorum, özellikle sunucuda size gıcık olan tipler varsa sırf sizinle uğraşmak için böyle şeylerle uğraşacağını düşünüyorum. Son 2 günde çalınan 2. aracım. Birlik adına araç koymaya korkuyoruz ve ne yapacağımızı bilmiyoruz artık.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2018, 20:14:04 »
Çok haklı bir il-legal meslektesin bir polis seni kovaladı ve yakalayamadı, garajın yoksa eğer onu kameralı bir bölgeye koyamassın ki.Kameralı bir yere koyar isen polis aracı çeker sende almaya gidince yakalanırsın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Ağustos 2022, 18:36
Toplam oynama: 29 gün, 11 saat
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2018, 20:20:59 »
Bencede böyle birşey olması lazım ama Mekanik mesleğimi yapan kullanıcılar nasıl ayırt'edecek birlik aracı olduğunu

Çevrimdışı darkwing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nate River Lv.17
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2018, 20:22:28 »
Bencede böyle birşey olması lazım ama Mekanik mesleğimi yapan kullanıcılar nasıl ayırt'edecek birlik aracı olduğunu
Mekanik mesleğindeki kişi araca binip gerekli komutları yazdığında, anlaşılması için "Bu araç birliğe aittir." şeklinde uyarı gidebilir.

Çevrimdışı imyourgod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 19 Temmuz 2018, 00:22:23 »
Desteklemiyorum, nerdeyse sunucudaki herkes birliğe sahip ve birliğe araçlarını bağışlayıp araç çalma oranını 0'a çekebilirler.

Çevrimdışı darkwing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nate River Lv.17
« Yanıtla #6 : 19 Temmuz 2018, 09:54:12 »
Desteklemiyorum, nerdeyse sunucudaki herkes birliğe sahip ve birliğe araçlarını bağışlayıp araç çalma oranını 0'a çekebilirler.
Önüne geçmek için pasif birlikler kapatılabilir. Birlik araçları ve kişisel araçlarımız konusunda sıkıntı çekiyoruz. 2 günde 3. kere birlik aracı çalındı.

Çevrimdışı Shade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Şubat 2025, 00:40
Toplam oynama: 543 gün, 5 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:18
Toplam oynama: 105 gün, 21 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:19
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #7 : 19 Temmuz 2018, 09:56:35 »
"/birlikkur" kaldırılmalı, eski onay ile sistem daha iyiydi önüne gelen birlik açıyor. Bu arada DESTEKLİYORUM!

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
« Yanıtla #8 : 19 Temmuz 2018, 10:58:42 »
Aracınızın çalınmaması için CCTV olan bölgelere oyundan çıkarken koyabilirsiniz, birlik araçlarının çalınmaması konusunda desteklemiyorum, kesinlikle suistimal edilecektir. Örneğin bir birliktesiniz, birlik lideri araç koymanız için araç koyma seviyesini "R1" yapmıştır, bundan yararlanarak oyundan çıkarken/afk kalırken birlik aracı yapılacaktır, bunun yerine aracınızı çıkarken veya afk kalırken CCTV'nin önüne koymak idealdir. Bu yüzden dolayı -1

Çevrimdışı darkwing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nate River Lv.17
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2018, 11:04:04 »
Aracınızın çalınmaması için CCTV olan bölgelere oyundan çıkarken koyabilirsiniz, birlik araçlarının çalınmaması konusunda desteklemiyorum, kesinlikle suistimal edilecektir. Örneğin bir birliktesiniz, birlik lideri araç koymanız için araç koyma seviyesini "R1" yapmıştır, bundan yararlanarak oyundan çıkarken/afk kalırken birlik aracı yapılacaktır, bunun yerine aracınızı çıkarken veya afk kalırken CCTV'nin önüne koymak idealdir. Bu yüzden dolayı -1
İllegal birliğimizin araçlarını CCTV önüne koymak ne kadar mantıklı? Ek olarak birliğe araç ekleme sınırlaması getirilebilir. Araç ekleme konusuna gelince, bu konuda Adminlerin durumu suistimal eden birliklere yaptırım uygulaması gerekir.