Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]Fernwieh-Riwecham Night Club

Başlatan Dante The Demon, 19 Şubat 2021, 02:21:14
Okunma sayısı 495 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Eylül 2022, 13:18
Toplam oynama: 136 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR]Fernwieh-Riwecham Night Club
« : 19 Şubat 2021, 02:21:14 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftada her gün oyun içerisinde aktifim. Günde ortalama 6-8 saat aralığında oyun içerisindeyim ve bar mahalle içerisinde olması sebebiyle vaktimin çoğunluğu burada geçecek. (ortalama 2-3 saat)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 1022.48, -1121.42, 23.87, 0.01

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: Riwecham Night Club

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Club

2.05:İş yeri interioru: Nosy Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) 06 Mart 1986 Tarihinde Almanyanın Berlin eyaletinde dünyaya gelen Richard Cris henüz 6 aylıkken ailesini uçak ile seyahat üzerinde bir kaza sonucunda kaybediyor, o günden bu yana yetiştirme yurdunda hayatına devam eden Richard okul hayatına aralık vermeksizin sürdürüyor.. 18 yaşına geldiğinde Johns Hopkins Universitesi'nde eğitim görmeye başlayan Richard Basın Ve Gazete bölümünden mezun olarak ilk iş hayatına atılıyor. Bir süre dış şirketlerde magazin programları için konu üreten Richard kendi parasını kazanmaya başladıktan sonra işinden ayrılıp Los Santos'da kendine bir club kurma umuduyla birlikte Los Santos'a geliyor. Ailesinden mirâs kalan Sunrise'le birlikte uzun bir seyahat sonrasında Los Santos'a ilk adımını atan Richard'ın ilk işi ailesinden kalan aracı satıp, yatırım yapmak oluyor. Los Santos'da bir Rent a Car işletmeciliğinde tanıştığı Dimitry ile birlikte bir süre dışardan arkadaşlık sürdüren Richard arkadaşlık seviyesini zamanla ilerletiyor, bir müddet sonra Dimitry ile birlikte iş ve ev ortağı olma kararı alan Richard, Dimitry'e hayallerinden bahsediyor.. böylelikle bu maceraya en yakın arkadaşıyla birlikte atlayan Richard umudunu hiçbir zaman kaybetmeden, her zaman hayallerinin peşinden koşuyor. Bir süre araç alım ve satım işleriyle ilgilenen Richard ve Dimitry Bir miktar para biriktirdikten sonra aylardır hayalini kurduğu club işletmeciliği için kendilerine en uygun bölgeyi arayışa geçiyorlar, tam istedikleri gibi bir yer bulduktan sonra yapmaları gereken tek şey hayallerini gerçekleştirmek oluyor.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) Arkadaşlarının maddi desteğinin ardından sektörde babasının ve kendi tanıdığı olan şirketlerle anlaşıp alkol ve meşrubat ürünlerinin kendi işletmesine dağıtımını sağlayacak. Bunun yanında çoğu kez etkinliklere organizatör olarak öncülük yaptığı için işletmeye insan çekme konusunda korkusu yok. Bir kaç basit hilesi olan ödüllü oyunlarla, çekilişlerle etkinlikler düzenlemeyi planlıyor.
Kendisi ünlü radyolarda para karşılığı reklamlar ve duyurular yapıp işletmenin etkileşimini arttırmayı düşünüyor. Mekanın sosyete statüye hitap etmesini istiyor ve bunun için sıkı güvenlik şirketleriyle anlaşıp, elit insanların gözüne girmeyi hedefliyor. Sonuç itibari ile kendisi de bu statüden olduğu için bunu kolaylıkla duyurabileceğini düşünüyor.
OOC
Şimdi, sunucuda bir çok mekan bulunuyor fakat Temğel'ın oyuncuların gözünde farklı bir pozisyonda olduğunu hepimiz biliyoruz. Sunucunun sürekli olarak aktif olacak, insanların uğrayabileceği, rol yapabileceği, rol partneriyle gidebileceği bir mekana ihtiyacı var. Haritanın göbeğine yakın ve en işlek yerlerinde bulunan bu mekanı her gün aktif tutmakta kararlıyım. Kendi ekibim var, bu noktada NPC sistemine bile ihtiyacım olmayacak. İnsanlara rol paslayabileceğimiz, güzel roller çıkartabileceğimiz, gece klubü havasını yansıtabileceğimiz bir mekan istiyorum. OOC'de bu konu hakkında bilgiye sahip olduğum için bu kültürü değerli oyunculara da doğru bir şekilde yansıtmak istiyoruz. Bunu kendim de yaşadığım için biliyorum, şöyle bir durum var; İnsanlar rol partnerleriyle rol yaparken kesinlikle ama kesinlikle gidecek bir düzgün mekan arayışında. Ben de ekibimle birlikte bu oyuncuların arayışında olduğu mekanın eksikliğini kapatmayı planlıyorum&planlıyoruz. Sırf bunun için OOC olarak bir ekibimiz olduğu için tüm yönelimimizi bu işletmeye verip sürekli olarak aktif tutmayı planlıyoruz. Ne de olsa bu oyuncularımızın ihtiyacı olan bir şey, bunu laiği ile karşılamayı hedefledik, yapacağız da.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Oyunculara işe alım yolunun klasikleşmesinin yanında sendika üzerinden nasıl giriş yapabileceğini aşamalarla öğretebileceğimiz, geniş kapsamlı ve uzun soluklu roleplay planlarımız var. Yine de "tüm gün arabayla geziyorum" mentalitesindeki oyuncuları aracın içerisinden çıkartıp role sürüklemek adına çeşitli eylemlerde bulunmayı da deneyeceğiz. Bunun için bir striptiz kulüpte kadın oyunculara striptiz direğinde ve çeşitli çalışan bölümlerinde şans tanıyarak bizimle rol yaptığı sürece eğlenmesini sağlayacağız. Bundan daha ayrıcalıklı olarak anlatmak için ise iş yerine ihtiyacımız var. Bazı şeyleri cümlede bırakmak yerine en iyi şekilde yapabilmek adına buraya daha fazla planlarımızdan bahsetmeyip kararı bekleyeceğim.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Çevreye ne kadar yararı olacağını kesin bir dille söyleyemem. Fakat bulunduğu cadde ve sokağın aktifliğini arttıracağını, yeni rol alanları oluşturalacağından emin olabilirsiniz. Bir striptiz kulübünden beklenenden çok daha fazlasını yapmak için yeni planlar üretmeye çalışıyoruz ve bunları planlayıp kesinleştirebilmek için önce işyerine ihtiyacımız var. İşyerini aldıktan sonra bulunduğu bölgeye katkı sağlaması için çabalayacağız. Bunlar için bağlı olan işçi sendika rollerini story ve quest olarak yapmakla beraber, aynı zamanda sistemsele vurarak oyuncuları sendika üzerinden gösterip işe almak gibi çeşitli roller oynamayı planlıyoruz. Kulübü açmamızın baştaki en büyük amacı kendimize yarattığımız kadar birlik dışı olan oyunuclara da rol alanı oluşturmaktır

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Fernwieh"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: Fernwieh-Riwecham Night Club
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2021, 14:48:52 »
POS hatalı, düzenlemeniz için ek süre verildi.

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: Fernwieh-Riwecham Night Club
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2021, 23:51:58 »
24 saat içerisinde tanıtım açıp linkini konu altına sunun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Eylül 2022, 13:18
Toplam oynama: 136 gün, 8 saat