ben hayatımda çoğunlukla zevk alırım eğlenirim, bunun gözlemlediğim bir kaç nedenini söyleyeyim, zevk almama nedenin her gün aynı şeyleri yapman olabilir kendine hobi edin sampı çok seviyorsan map yapmayı öğren skin yapmayı öğren, müziğe ilgin varsa bir sürü yol var hiç biri hoşuna gitmiyorsa resim yap, bazen kendini zorla komiğine gidecek en ufak bir şey olsa bile kendini eğlendir, bol bol kahkaha at eğlenceli şeyler yapmalısın zevk aldığın ve mizah anlayışına uyan şeyler bu mesela bir oyun olabilir bir meme türü olabilir yada bir aktive olabilir mesela aktiviteye örnek vermek gerekirse ben bazen oyuncak ayımla oynuyorum bu bana çok mutluluk veriyor, şeker tüketebilirsin ben mutsuz olduğumda nescafe içiyorum 2 tatlı kaşı şekerli, arkadaş çevrende çok önemli mesela benim her gün konuştuğum bir arkadaşım yok eskiden vardı ama artık katlanamadığım için konuşmuyorum, asosyalim dışarıya çıkmayı insanlar ile iç içe olmayı hiç sevmiyorum ve bu halimden zevk alıyorum, hayatında sana yük olarak gelen arkadaşların varsa hepsinden kurtul(birisi ile her gün konuşmak bana yük olarak geliyor) ama en çok farkına vardığım şey hayata değer vermeme durumu buna kulak asma sadece ben böyle olduğum için anlatıyorum ben geleceği hiç düşünmüyorum ve ölümden korkmuyorum herhangi bir inancımda yok, benim tek amacım sadece hayattan zevk alabildiğim kadar alıp ölümü beklemek bu yüzden böyleyim ölümü sonsuz bir huzur olarak görüyorum yapman veya yapmaman gereken hiç bir şey yok tam benlik

benim hayattan zevk alma nedenlerimin bazıları bunlar belki hayatına ekleyebileceğin bir neden vardır umarım yardımım dokunur