Herkesin iyi, kötü yorumları için teşekkür ederim.
@Emir0vichKendimle ilgili detay verme kısmını pek anlamadım. Biraz daha açarsan iyi olur.

Karakterin yaşadığı yer, kullandığı araba onun hakkında bilgi verir. Karakterimin bir tane arabası ve evi var. Her şeyi belli olsun diye evimi ve arabamı koydum. Daha iyi araba, ev alacak param var fakat saçma olur. Bazıları gibi üç evim olup Infernus kullanmıyorum. Bu sebeple tanıtımıma aracımı ve evimi koymak bana mantıklı ve hoş geldi. Başkalarından da farklı ve güzel olduğunu düşünüyorum. Bana göre hoş.

Divizyon, rozet numarası kısmına gelecek olursak...
Bence bunlar da hoş ve güzel bir ayrıntı. Rozet numaram, bu tanıtımı gören kişilerin pek işine yarayacağını düşünmüyorum. Divizyon koymam sonuna kadar mantıklı çünkü burada METROPOLITAN rolleri de paylaşıyorum. Darcy Monroe bir subay, evet. Fakat sadece bu kadar mı? Sadece Patrol devriye mi atıyor? Hayır. Divizyonunu belirtmem mantıklı bir hareket. Tanıtımımda Darcy karakterinin sivil hayatından çok polis hayatıyla ilgili bilgi verdim. Çünkü bu karakter bir polis karakter. Söylediğin şeylerin tamamen iyi niyetle karşısındayım fakat doğruluk payı da var.

Windsor kullandıysan Darcy'nin neden yumrukladığını anlarsın.

Eleştirin için teşekkürler, iyi roller.