Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ZEHRA-Cityrose Bar!

Başlatan CITYROSE, 16 Şubat 2021, 09:51:07
Okunma sayısı 461 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
ZEHRA-Cityrose Bar!
« : 16 Şubat 2021, 09:51:07 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Ben full aktifim bilen bilir günde 5 saatimi felan ayırabilirim bara.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos):   1222.93, -1130.66, 23.96, 1.09 

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):    https://hizliresim.com/G47sj6   
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: Cityrose Bar!

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar

2.05:İş yeri interioru: Bublic Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Fiona Cityrose işlerinde her daim oldukça başarılı bir kızdır.20 yaşındadır.Rusya'nın Samara ilçesinde dünyaya gelmiştir.Rusya'da çok sevilen bir kız çocuğuydu.Ailesini kaybettikten sonra çok kötü duygular içine girdi.Ailesini 5 yaşında trafik kazasında kaybetmiştir.Çocukluğu kötü geçmiştir fakat bu onu başarılı bir iş kadını yapmıştır.Geçimini mimarlık ve ticaret ile en iyi şekilde sağlıyor.Bütcesi zenginlik derecesinde.Mimarlık ve ticaretten kazandığı para ile bar açma hayalini gerçekleştirmek istiyor.Bar açarak hem kendini hem insanları eğlendirmek istiyor.Ayrıca bardan da güzel kazançlar sağlayacağını düşünüyor.Çevresi geniş bir kızdır herkesce sevilir ve tanınır.Bara çok kişinin geleceğinden emin bunu biliyor.Bir an önce barın açılmasını ve güzel işler başarmayı planlıyor.Şehrin gülü Fiona Cityrose barını açabilirse çok mutlu olacak.Devletin desteğini bekliyor.Fiona'nın her işi başarabileceğini herkes bilir kıskananlar elbette çok oluyor her türlü iftira ve haksızlığa uğramışlığı vardır.Ne kadar çok sevenleri olsa da bir o kadar da sevmeyenleri var.Ama bar sayesinde belki herkes artık kaynaşır ve mutlu olur eğlenirler.Bu saatten sonra Cityrose Bar! ile herkes dost olacak güzelce içkilerimizi ikram edeceğiz.Artık dostluk zamanıdır.Bütün Los Santos halkı barımıza beklenir.İlk hafta içkiler bizden.Ayrıca barımıza özel vanilyalı kurabiyelerimiz de olacaktır.Herkes bilir vanilyalı çok hoş kurabiyeler yaparım.İlk hafta herkese ikramım olacaktır vanilyalı kurabiyelerim.Herkes eminim çok beğenecek.Bir an önce barın açılmasını bekliyoruz.Teşekkürler şimdiden.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) Fiona Cityrose çalışkan bir iş kadınıdır.Mimarlık ve ticaretle ilgileniyor kendisi zengin bilinen bir insandır.Güzel kazançlar sağladığı için kendine bir de bar açmak istiyor.Mimarlık ve ticaretten kalan çok boş zamanı oluyor bunu değerlendirmek istiyor bu yüzden bar açmak istiyor.Bar açınca hem kendisi hem insanlar çok eğlenecek şimdiden planlar yapıldı çalışacak kişiler bile belirlendi.Dj garson güvenlik barmen herşey şimdiden hazır bir an önce barın devlet onayı ile açılmasını bekliyoruz bir an önce güzel rollerle daha güzel bir yaşam istiyoruz.İşlerimden artan zamanlarda boş boş durmak yerine barımı açar hem insanları eğlendiririm hem kazanç sağlarım.Çevrem geniştir.Gelenlerin çok olcağını biliyorum.Full aktif biriyim zaten günde 5 saat felan bara ayırabilirim.Mimarlık ve ticaret yaptıktan sonra çok boş zamanım oluyor bunu sabah akşam gece farketmez hep barda geçirebilirim.Eşim dostum sağolsun herkes yardımcı olucak zaten.Lütfen bir an önce onaylansın ve rollerimize başlayalım.Ayrıca önceden barda çok çalıştım kuralları biliyor ve güzel roller çıkartıyorum.Zamanında bir barda tek başıma garsonluk yapmıştım elim hızlıdır ve herkesce beğenilirim.Arkadaşlarım da barda çalışmak konusunda çok hevesli ve hepsinin deneyimi var.Dj için belirlediğimiz Marcel arkadaşımız müzik konusunda çok iyidir herkes sırf müzikler için bile gelebilir.Ayrıca ilk hafta içkiler ve kurabiyeler bizden.Özel vanilyalı yaptığım kurabiyelerim herkesce beğenilir kesinlikle sırf bunun için bile gelenler olacak biliyorum eminim.OOC kız olduğum için tertip düzen konusunda zaten daha hassasım kesinlikle çok güzel işler başarıcaz buna eminim bar da asla pasiflik olmayacak.Sürekli açıcaz ve insanların şehirde sabah akşam gece hiç bir zaman boş boş dolanmasına göz yummayacağız herkesi eğlendirmek için barı şehre getirtmeliyiz artık sıkılan insan bar arayıp da bulamayan insan kalmayacak.Güzel bir tanıtım afişi de hazırlıyorum az kaldı bitmesine.Hemen lütfen onaylansın da tanıtımıda yapalım işe başlayalım artık.Sizleri seviyorum ve sizleri pişman etmeyeceğim.Şimdiden teşekkürler efendim.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Bar açılırsa Marcel dj olacak Adele barmen olacak Matthias güvenlik olacak Andre,Sean,Beran,James,Rich ve daha çok kişi garson olacak.Bütün herşeyi zaten biz planladık bile.Oyun şirketim var işte şirketimdeki insanların hepsi benim dostumdur sağolsunlar hepsi bara katkıda buluncak ve hepsinin rol bilgisi üst düzeyde kesinlikle barımızı çok güzel şekilde yürüteceğiz.Çevrem geniştir herkes müşteri olarak gelecek ve bizlerde en güzel şekilde onlara hizmet vereceğiz.Önemli olan para değil bizim için önemli olan güzel roller yapmak umarım devlet bir an önce onaylar ve güzel roller çeviririz.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): İşyerimin bulunduğu yer tam güzel bir bar açmalık yer resmen ölüler sokağı gibi bir yer.Oraya can getirmek istiyorum tıklım tıklım olucak artık o sokak asla sessizlik olmayacak.Her an bara birileri gelecek ve çok güzel eğlenceler olacak.Sokaktan artık müzik sesleri duyulacak sessizlik değil.Çevrem çoktur bütün herkes gelecektir bunu biliyorum.Yan tarafta birsürü araç koymalık yer de var yolları kirletmemiş olcaz.Kaldırımlara araç park edilmeyecek bu konuda sıkıntınız olmasın.Emin olun barı açarsak göreceksiniz sizi pişman etmeyeceğim aktifliğimiz süper olacak.Bir an önce açılmasını bekliyoruz efendim.İlk kez açıyorum umarım bir yanlışlık yapmamışımdır yaptıysam uyarın lütfen.İptal etmeyin lütfen başvurumu.Yanlışımı söyleyin düzelteyim varsa.Teşekkürler şimdiden.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "ZEHRA"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: [EKLENEBİLİR] ZEHRA-Cityrose Bar!
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2021, 11:27:44 »
24 saat içerisinde tanıtım açıp linkini konu altına bırakın.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: ZEHRA-Cityrose Bar!
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2021, 10:07:31 »
Interıor uygunsa eklenebilir
@Lonnely
1

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:17
Toplam oynama: 422 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2024, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:16
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: [EKLENEBİLİR]ZEHRA-Cityrose Bar!
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2021, 01:21:05 »
Tanıtım üzerinde yapmış olduğunuz hatalar yüzünden iş yeri başvurunuz yönetim tarafınca reddedilmiştir.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=148578.0

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=helpdesk;sa=ticket;ticket=100452

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: ZEHRA-Cityrose Bar!
« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2021, 01:22:20 »
• İş yeri başvuruları 5 ile 7 gün arasında kontrol edilmektedir, iş yeri görevlilerini bu konuda rahatsız ederseniz başvurunuz reddedilir.

Ticket: 100452 nedeniyle başvuru reddedildi, diğer sebepleri Senior Admin ogii. belirtti.