senaryo güzel, 1 erkan görüntüsü kullanman kötü bir kaç tane farklı açılarda ve farklı pozisyonlarda ekran görüntüleri kullanırsan çok daha iyi olur, şlap şlap seslerden çok rahatsız olan insanlar var buna dikkat et sonraki videolarında eğer bilgin varsa kadın karakterin sesini ayarlayabilirsin programlar ile yada eğer tanıdığın seslendirme yapabilecek bir kız varsa ona seslendirebilirsin, dinlerken karakter geçişleri nerdeyse hiç belli olmuyor anlatım biçimin çok hoşuma gitti vurgulamaların falan iyi cidden düşünmek, güven vermek gibi iyi baya ama düşünürken biraz fazla zorlanıyorsun, bir kaç yerde takılmışsın onlar olmasa daha iyi olur siyah beyaz görüntü kullanman hoşuma gitmedi mümkünse video kullanmanı öneririm, sadece ses olarak konuşma sesi var ses efektleri kullanmanı öneririm mesela video başlarken önce kapı açılma sesi sonra yürüme sesi sandalye oturma sesi sonra konuşmaya başlarsın mis gibi giriş olur arada kağıt buruşuğu yada lamba çızırtısı falan bir sürü dış ses koyabilirsin, bitiş olarakta konuşmayı bitirdikten sonra sandalye sesi adım sesi sonra iyi günler deme sonra kapı sesi çok hoş bir bitiş olur veya videoyu memur sorguladığı kişiyi döverkende başlatabilirsin orası sana kalmış ama yine üstünden geçiyorum en önemli şey kadın sesi eğer bunu ayarlayamıyorsan karşında erkek karakter olması senin için daha iyi olur en azından böylelikle sesini kalınlaştırıp veya başka bir yöntem ile karakter geçişlerini daha anlaşılabilir bir hale getirebilirsin başarılar diliyorum dostum güzel bir konsept umarım ilgi görür

(ses efektlerini youtubeden aratarak kolaylıkla bulabilirsin)